καθυστερηση οιστρου

rony

Member
9 Ιουνίου 2008
12
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!Η σκυλίτσα μου είχε τον πρώτο της οίστρο Δεκέμβρη του 2008 όταν ήταν 13 μηνών κ από τότε δεν είχε ξανά. Είναι μικρόσωμη, απροσδιόριστης ράτσας περίπου 7 κιλών. Υπάρχει περίπτωση να είχε κ να μην έγινε αντιληπτό?Χαίρει άκρας υγείας πάντως. Θα πρέπει να ανησυχήσω?Ευχαριστώ!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Χρονια Πολλα.
Δεν ξερω αν μπορει να γινει συγκριση, αλλά η πινσερινα μας (μονο 2,5 κιλα) ειχε δυο φορες (νομιζω) οιστρο που δεν τον καταλαβαμε αλλά το καταλαβε ο γιατρος.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Υπαρχει περιπτοση να εχει περασει σιωπιλο οιστρο- και να μην το καταλαβατε!

Επισης συμβαινει και σε αρκετες σκυλες, να ερχονται σε οιστρο μονο μια φορα το χρονο.

Θα ελεγα να μην ανησυχισεις- παρα μονο, οταν δεις, οτι η σκυλιτσα φαινεται αρρωστη, χανει υγρα απο πισω, πινει πολυ νερο δηλ, αλλαζει συμπεριφορα.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και κάτι ακόμα!
Πολλές σκυλες μετά από κάποια ηλικία έχουν μάθει και δεν λερώνουν σχεδόν καθόλου!
Στη δικιά μου, από πολύ νωρίς, μετά τον δευτερο οίστρο μια φορά είδα μια σταγόνα αίματος σε όλα τα επόμενα χρόνια!

Γι αυτό νομίζω ότι καλό είναι να τσεκάρουμε περίπου την περίοδο που περιμένουμε να είναι ο οίστρος κι οπτικά αν φαίνονται οι αλλαγές στα γεννητικά οργανα που παρατηρούνται την περίοδο αυτή!

Εγώ μόνο έτσι έπαιρνα χαμπάρι ότι η σκύλα μου ήταν σε οίστρο πριν αρχίσουν να μας περιτριγυρίζουν οι γαμπροί!

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
To εχω συναντησει κι εγω σε σκυλα μου, ο πρωτος απο τον δευτερο οιστρο να απεχει 10 μηνες κι ετσι να παρει εναν ολοκληρο χρονο με εναν μονο. Στα μπουλμαστιφ απ'οτι ξερω συμβαινει, σε μικροσωμα σκυλια, δεν γνωριζω αν μπορει να συμβαινει το ιδιο. Μπορει ομως και να περασε και ηπιο οστρο και να μην το πηρες ειδηση. Συνηθως δεν ειναι κατι για το οποιο ανησυχουμε

rony

Member
9 Ιουνίου 2008
12
0
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Η αλήθεια είναι ότι όταν περιμέναμε να έχει τον δεύτερο οίστρο είχε αλλάξει συμπεριφορά κ ήμασταν σε αναμονή κάθε μέρα αλλά ποτέ δεν είδαμε κάτι όπως δεν είδαμε κ κανένα γαμπρό να έρχεται, σε αντίθεση με την πρώτη φορά που τόσο αυτή όσο κ οι γαμπροί κοντευαν να σπάσουν τις πόρτες!Πάντως χαίρει άκρας υγείας επομένως θα περιμένουμε να δούμε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.