καινούριο μέλος

σοφία

New Member
16 Ιανουαρίου 2008
3
0
ROTTIE: Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε καινούργιο topic.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούριο μέλος και θέλω να μοιραστώ αυτό που έγινε στης 14 Ιανουαρίου. Είχα ένα σκυλάκι, τον αγαπημένο μου Μπρούνο ράτσας Χάσκι στον οποίο αναγκάστικα να κάνω ευθανασία γιατί ήταν 13,5 χρονών και είχε επιληψία, καρκίνο και παραμορφωτική αθροίτιδα. Τον καρκίνο τον παλεύαμε 2 χρόνια αλλά η κρίσεις τον φάγανε. Την Κυριακή είχε 6 κρίσεις παρόλο που του διπλασιάσαμε τη δόση των φαρμάκων και στις δύο τελευταίες δεν μπορούσε να σηκωθεί για μισή ώρα. Έκλαιγε ο φουκαράς. Την άλλη μέρα ήταν χάλια. Ζαλισμένος, παραπατούσε και έκλαιγε. Πήραμε την απόφαση για την ευθανασία την ίδια μέρα γιατί δεν θέλαμε να παιδευτεί άλλο. Θα ήθελα να του πω ότι θα τον αγαπάμε για πάντα και δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. :cry:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σοφία, καλώς ήρθες στο forum.

Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι… Όταν κάποιος αντιμετωπίσει το χαμό του αγαπημένου του φίλου, κανένας λόγος παρηγοριάς δεν μπορεί να του απαλύνει τον πόνο. Κουράγιο…

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Γεια σου Σοφια,συνονοματη,και καλως ορισες στην παρεα :!:
Ειναι πολυ δυσκολο μετα απο τοσα χρονια να αποχωριζεσαι το φιλαρακι σου και λυπαμαι πολυ για τον τροπο που εγινε :cry:
Σου ευχομαι να τον θυμασαι παντοτε και να μην γινει αιτια να μην ξαναποκτησεις αργοτερα αλλο φιλαρακι :wink:

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Γεια σου Σοφία :) .
Λυπάμαι για το σκυλί σου, αλλά τώρα δεν πονάει πια, ότι μπορούσατε το κάνατε.
Να μείνει στην καρδιά σου για πάντα ο Μπρούνο.

σοφία

New Member
16 Ιανουαρίου 2008
3
0
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Μακάρι να μη βρεθεί κανείς και καμία στη θέση μου. Πολύ δύσκολη η απόφαση αλλά για το καλό του φιλαράκου μου έπρεπε να το κάνω. Τον θάψαμε στο νεκροταφείο ζώων στη Μαλακάσα, θα πάμε τη Κυριακή να του βάλουμε και λουλούδια. Αφού ήταν μέλος της οικογένειας , θα τον περιποιηθούμε όπως του αξίζει. :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
σοφία said:
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Μακάρι να μη βρεθεί κανείς και καμία στη θέση μου.
ολοι αργα η γρηγορα φτανουμε στην θεση σου! καλη δυναμη.

gwgw

Well-Known Member
Καλως ήρθες σοφια..
Λυπαμαι πολυ , παρα πολυ...
Ουτε λεπτο ομως να μην αμφιβαλεις...εκανες αυτο που επρεπε..και ο σκυλακος σου αυτο θα ηθελε..να τον απαλαξεις απο αυτο τον πονο..

τωρα οσο αφορα τον δικο σου πονο...πιστεψε με..τπτ δε θα σου τον απαλυνει...μονο ο χρονος..κανενας αλλος, οτι και να σου πει!

παρολα αυτα..καλα κανεις και ηρθες στη παρεα μας, ελπιζω να σε βοηθησει εστω και λιγο!!

Καλως ήρθες!

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Εύχομαι να είσαστε γεματοι όμορφες αναμνήσεις, κι έτσι να μην τον ξεχάσετε ποτέ. Τώρα, στον παράδεισο των σκύλων, είναι νεούλης, και η παλιοπαρέα των δικών μου, θα τον ψαρώνουν τον παλιοπόντικα!!!
Μην ανησυχείς, έχει καλή παρέα εκεί, όταν μάθει τα κόλπα, θα καλοπεράσει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
θα βρουνε και τον δικο μου ,που ειναι προσφατος στην γειτονια των αγγελων..,θα περνανε καλα και θα γελανε με μας εδω κατω..
οπου και να πας και ψαρι αν εισαι, αν εχει καλη παρεα ,περνας καλα..

MEG

Member
8 Ιανουαρίου 2008
22
0
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΦΙΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΒΟΜΠΛΕΡ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ...) ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΚΕΙΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΚΕΡΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ... :|

σοφία

New Member
16 Ιανουαρίου 2008
3
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΟΥΛΑ, ΤΗ ΦΙΦΗ , ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ. ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΖΕΨΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΦΙΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ - ΣΚΥΛΟΣ!!! :)

ROTTIE: Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να χρησιμοποιείτε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες και όχι κεφαλαία γράμματα.
Ευχαριστώ. :D