καισαρας

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100

να σας παρουσιασω λοιπον τον καισαρακο μου..

οταν καταλαβω πως ανεβαινει η φωτο..

μηπως τωρα φαινεται?

σημερα ειναι η πρωτη μερα στο σπιτι και καταφερε να ...καταβρεξει οοολα τα χαλια του σπιτιου! ενω δειχνει μια αντιπαθεια στις εφημεριδες αλλα και στην αμμο που ου εχω ετοιμασει στο μπαλκονι..

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ναι φυσικα,τον πηρα απο εκτροφεα στην βορειο ιταλια,μολις σημερα γυρισαμε απο το ταξιδακι..

πριν ενα μηνα περιπου οταν ειχα εγγραφει στο φορουμ ειχαμε κανει μια συζητηση,για να δω αν μπορεσω να την βρω ..

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Καλως τον δεχτηκες τον ομορφο.:) Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι για πολλα χρονια. Ποσο μηνων ειναι?
Και δημιουργησε ενα αλμπουμ για να δουμε τον κουκλο σου πιο καλα.:):p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Καλως τον δεχτηκες τον ομορφο.:) Να σου ζησει και να τον χαιρεσαι για πολλα χρονια. Ποσο μηνων ειναι?
Και δημιουργησε ενα αλμπουμ για να δουμε τον κουκλο σου πιο καλα.:):p
σε ευχαριστω, να βρω πως γινεται το αλμπουμ και θα το κανω..

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ευχαριστω, ξεχασα να πω οτι ειναι 65 ημερων και ηδη φαινεται η ξεροκεφαλια του!!!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ευχαριστω κατερινα,πιστευω οτι θα γινει ενα πραγματικα ωραιο μπουλμαστιφ...προς το παρων ειναι ενα πολυ ωραιο διαβολακι,κανει ζαβολιες και οταν παω να τον μαλωσω με κοιτα με εκεινο το λυπημενο βλεμα ,αλλα δεν θα του περασει:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Όταν θα αρχίσει να δαγκώνει το ένα του χείλι...και να σε κοιτάει με άυτο το απορήμενο "κινέζικο" βλέμμα...εκει να σε δω μάγκα μου!!!:D:D
Θα πέφτεις στα πατώματα!!!:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr