... και ξαφνικά μπαμπάαααας!!!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και η δική μας η Σπίθα έχει κόλλημα με τις χελώνες... μόνο που αυτή της θάβει κιόλας και μετά καμαρώνει... :rolleyes:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σήμερα ο Δίας έλαβε μέρος στην έκθεση αναγνώρισης του ΟΦΕΠ στο φράγμα Θέρμης στην Θεσσαλονίκη.
Το αποτέλεσμα της αξιολόγησης είναι αρκετά θετικό.
Και λέω αρκετά γιατί ο κ. Γιδόγιαννος αποφάνθηκε σε συνεννόηση με τον κ. Δρίβα ότι ο Διάκος κυμαίνετε μεταξύ του πολύ καλός και του εξαίρετος.
Έτσι μπορούμε πλέον να λέμε όταν μας ρωτάνε ότι είμαστε ΕΠ:).
Έχω και αρκετές φωτογραφίες με όσα σκυλιά είχαν έρθει στην έκθεση μέχρι που φύγαμε και θα ανεβάσω κάποιες από αυτές το βράδυ.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Από το πολύ καλός στο εξαίρετος, για στρογγυλοποιηση κρατα το εξαίρετος!!!
Μπράβο σας και γρήγορα φωτος, όχι απλά κάποιες το βράδυ.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Από το πολύ καλός στο εξαίρετος, για στρογγυλοποιηση κρατα το εξαίρετος!!!
Μπράβο σας και γρήγορα φωτος, όχι απλά κάποιες το βράδυ.
Στο χαρτί πάντως ο κ. Γιδόγιαννος έγραψε πολύ καλός επειδή οι γονείς του Δία είναι άγνωστοι στον ΟΦΕΠ και για αυτό το λόγο δεν θα μπει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Στο χαρτί πάντως ο κ. Γιδόγιαννος έγραψε πολύ καλός επειδή οι γονείς του Δία είναι άγνωστοι στον ΟΦΕΠ και για αυτό το λόγο δεν θα μπει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής.
Δεν εχει σημασία το αν θα μπει, παραμένει εξαίρετος :D

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Συγχαρητήρια!
Αναμένουμε συνολικότερα εντυπώσεις από την εκδήλωση, και αν θέλεις και από την αξιολόγηση του Δία.
(Πιστεύω πως πήρες το αντίγραφο της κρίσης).

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Συγχαρητήρια!
Αναμένουμε συνολικότερα εντυπώσεις από την εκδήλωση, και αν θέλεις και από την αξιολόγηση του Δία.
(Πιστεύω πως πήρες το αντίγραφο της κρίσης).

Ευχαριστούμε πολύ.
Νομίζω ότι έζησα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία σήμερα με τα θετικά της και τα αρνητικά της.
πχ Έγινε σε μια πανέμορφη τοποθεσία(θετικό) αλλά σε κατηφορικό σημείο(αρνητικό).
Ήμαστε από τους πρώτους που έφτασαν στο χώρο. Οι διοργανωτές καθυστέρησαν λίγο να έρθουν. Άρχισε η διαδικασία μετά της 10:30.
Μέχρι την ώρα που φύγαμε στις 11:40 είχαν έρθει περίπου 30 σκυλιά(από το 15 και μετά άρχισα να μπερδεύομαι στο μέτρημα επειδή γίνονταν πολλές μετακινήσεις). Πιστεύω ότι θα πήγαν και άλλα μετά.
Τα περισσότερα σκυλιά ήταν αρσενικά και "τουμπανιασμένα" πράγμα που εμένα τουλάχιστον με "χάλασε".
Περίμενα να είναι ποιο κοντά στο πρότυπο του Ελληνικού και λιγότερο στο πρότυπο του Καυκάσιου. Τεσπα γούστα είναι αυτά.
Παρόλο που πήρα αυτή την απογοήτευση νομίζω ότι έγινε μια πετυχημένη εκδήλωση από άποψη συμμετοχής.
Τώρα για την αξιολόγηση του Δία:
Το σχόλιο του κ. Γιδόγιαννου ήταν αυτό που έγραψα και ποιο πάνω. Είπε ότι είναι μεταξύ του πολύ καλός και του εξαιρετικός αλλά επειδή προέρχεται από άγνωστους γονείς και δεν ξέρουν τι αίματα κουβαλάει δεν θα μπει στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του Οφεπ.
Μου είπε ότι αν αποφασίσω να τον ζευγαρώσω (εκτός οφεπ) να προσέξω ώστε το θηλυκό να μην έχει κανένα από τα 3 ελαττώματα του Δία( πολύ κρεμασμένα χείλη, πολύ στριφτά αυτιά και μάτια αμυγδαλωτά και όχι τόσο καφέ όσο χρειάζεται το πρότυπο).

Το αντίγραφο της κρίσης το πήρα φυσικά.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Σήμερα μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα τελικά τον Διάκο να μπει στο σπίτι:).
Ας είναι καλά η κασιόπιτα και το παριζάκι που κάνανε το θαύμα τους;).
Έμεινε μέσα περισσότερο από μισή ώρα στην αρχή ελαφρά στρεσαρισμένος αλλά μετά από λίγο είχε χαλαρώσει αρκετά.
Θα κάνω και τις επόμενες μέρες καινούργιες δοκιμές και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα ώστε να μπορέσω να μπω στην διαδικασία να διαριθμήσω το δωμάτιό μου κατάλληλα για συμβίωση μαζί του:cool:.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δηλαδή για να καταλάβω...αρνείτο να μπει εντός της οικίας σας;
Επίσης...η κασιόπιτα τι είναι;

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Κας στα βλάχικα σημαίνει τυρί. Εύκολη τυρόπιτα εξ ού και τεμπελόπιτα αγαπητή mareco.
takift σε βλέπω ήδη έτοιμο για τσοπάνη!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Δηλαδή για να καταλάβω...αρνείτο να μπει εντός της οικίας σας;
Επίσης...η κασιόπιτα τι είναι;
Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται αρνείτο κατηγορηματικά και με πείσμα να περάσει την πόρτα του σπιτιού για αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που όχι μόνο μπήκε αλλά έμεινε και αρκετή ώρα μέσα.
Όσο για την κασιόπιτα είναι γνωστή στους τουρίστες των Ζαγοροχωρίων και ως ζυμαρόπιτα και όπως σου απάντησε και ο takisft είναι η πίτα της εύκολης λύσης όταν θες να φας κάτι πρόχειρο.

υγ με προλάβανε βλέπω οι ενημερωμένοι;)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
@sevah
Έτσι γίνεται, μόλις πάρουν ένα χαρτί αρχίζουν να έχουν απαιτήσεις. Στην επόμενη έκθεση βλέπω ν' ανεβαίνει και σε καναπέδες;)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
@sevah
Έτσι γίνεται, μόλις πάρουν ένα χαρτί αρχίζουν να έχουν απαιτήσεις. Στην επόμενη έκθεση βλέπω ν' ανεβαίνει και σε καναπέδες;)
Χαλάλι του και ο καναπές και το κρεβάτι ακόμα ακόμα:)