καλαζάρ, ερλιχία και πειραγμένα νεφρά

sellh

New Member
21 Δεκεμβρίου 2013
2
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ CHOW CHOW 9 ΕΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2011 ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΛΙΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΖΑΡ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΖΑΡ ΗΤΑΝ 1/50 ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΤΗΝ. ΤΟ ΒΙΜΠΡΑΜΙΣΙΝ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ, ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΧΕ ΜΑΤΙΑ ΘΟΛΑ, ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΠΗΧΤΑ(ΩΣΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΟΛΥΡΙΟ) ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΦΟΡΕΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΖΑΡ ΚΑΙ ΕΡΛΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ 5/12/13 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΖΑΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΛΙΧΙΑ( ΚΑΛΑΖΑΡ 1/3200 ΚΑΙ ΕΡΛΙΧΙΑ 1/1600) ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΕΦΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ(ΟΥΡΙΑ 122 ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ 7, ΠΕΡΝΕΙ ZYLAPOUR ΓΙΑ ΚΑΛΑΖΑΡ ΚΑΙ VIBRAMYCIN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΛΙΧΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΕΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΟΥΡΙΑ ΗΤΑΝ 78 ΚΑΙ Η ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ ΣΤΟ 7(ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ''ΑΝΑΣΑ'')ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΟΥΡΙΑ 124 ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΝΙΝΗ 11,4) ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ?ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ(ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΤΗΝ. ''ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ)ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μην γράφεις κεφαλαία σε παρακαλώ.

Δυστυχώς, δύσκολα τα πράγματα. Προφανώς, είσαι εκτός Αθηνών, με πολύ περιορισμένες επιλογές σε κτηνιάτρους ε; Αν έχεις την πολυτέλεια, να δεις γιατρό στην Αθήνα, αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις κι άλλες γνώμες, από σοβαρούς γιατρούς. Και να ακολουθήσεις τις συμβουλές τους. Σίγουρα, το προχωρημένο της ηλικίας του, επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση. Η ευθανασία, είναι επιλογή, όταν πλέον ο σκύλος υποφέρει και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα σημάδι βελτίωσης. Μόνο με σωστές γνώμες καλών γιατρών, θα μπορέσεις να πάρεις κι εσύ, σωστές αποφάσεις.

Εύχομαι ότι καλύτερο για τον σκυλάκο σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
... χημειο τον κανατε τον σκυλο τα νεφρα ηταν επομενο...
Αντιθέτως...από την ΜΗ έγκαιρη διάγνωση και χορήγηση των κατάλληλων φαρμάκων, πειράχτηκαν τα νεφρά του. Zylapour και Vibramycin, είναι καραμελίτσες. Ακόμη μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει σωστή αντιμετώπιση, της κατάστασής του.

sellh

New Member
21 Δεκεμβρίου 2013
2
0
Πάντως σήμερα αν εξαιρέσουμε ότι δεν βλέπει ο alfie είναι λίγο καλύτερα και όχι έτσι όπως μας τα έλεγαν χθες ότι μέχρι την δεύτερα μπορεί να μην ζήσει και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε,εγώ δεν το σκοτώνω πιστεύω είναι δυνατός αλλά δεν ξέρουμε τι μπορούμε να του δώσουμε για να τον παλέψουμε,το ξέρω ότι είναι καραμελίτσες αυτά τα φάρμακα αλλά μας είπαν λόγω των νεφρών του δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο, να τον σώσουμε θέλουμε δεν τρώει και για να φάει του λιώνω το φαϊ και έτσι τρώει λίγο. Πιστεύω σε ένα θαύμα και επειδή είναι δυνατός ότι θα το ξεπεράσει, γιατί με αυτές τις τιμές που έχει στα νεφρά δεν θα ήταν έτσι και θα έκανε σίγουρα εμετούς,πράγμα που δεν κάνει!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πάντως σήμερα αν εξαιρέσουμε ότι δεν βλέπει ο alfie είναι λίγο καλύτερα και όχι έτσι όπως μας τα έλεγαν χθες ότι μέχρι την δεύτερα μπορεί να μην ζήσει και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε,εγώ δεν το σκοτώνω πιστεύω είναι δυνατός αλλά δεν ξέρουμε τι μπορούμε να του δώσουμε για να τον παλέψουμε,το ξέρω ότι είναι καραμελίτσες αυτά τα φάρμακα αλλά μας είπαν λόγω των νεφρών του δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο, να τον σώσουμε θέλουμε δεν τρώει και για να φάει του λιώνω το φαϊ και έτσι τρώει λίγο. Πιστεύω σε ένα θαύμα και επειδή είναι δυνατός ότι θα το ξεπεράσει, γιατί με αυτές τις τιμές που έχει στα νεφρά δεν θα ήταν έτσι και θα έκανε σίγουρα εμετούς,πράγμα που δεν κάνει!!!!!!
Μππρεί και να το ξεπεράσει, πάλεψε το. Και έναν άλλο γιατρό να δεις. Τις ευχές μου να πάνε όλα καλά σας στέλνω.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
το ξέρω ότι είναι καραμελίτσες αυτά τα φάρμακα αλλά μας είπαν λόγω των νεφρών του δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο, να τον σώσουμε θέλουμε δεν τρώει και για να φάει του λιώνω το φαϊ και έτσι τρώει λίγο. Πιστεύω σε ένα θαύμα και επειδή είναι δυνατός ότι θα το ξεπεράσει, γιατί με αυτές τις τιμές που έχει στα νεφρά δεν θα ήταν έτσι και θα έκανε σίγουρα εμετούς,πράγμα που δεν κάνει!!!!!!
το Milteforan δεν επιβαρύνει τα νεφρά και το συκώτι.

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
45
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
ολα τα φαρμακα επιβαρυνουν τον οργανισμο κ τα εμβολια , υπαρχουν βοτανα κ τροφες που κανουν ακριβως τις ιδιες δουλειες απλα δεν συμφερει τις φαρμακευτικες να μας το πουν κ να μας χασουν απο πελατες..οπως κ με τις τροφες... ειναι για αλλο ποστ αυτο το ξερω απλα μια χημικη αναλυση των φαρμακων θα σας πεισει.(και των τροφων-σκουπιδιων)