Χαιρομαι για αυτο αλλα δεν ειναι ο κανονας , ακομα και μετα απο glucantime.γιατι λες "θεραπευσει"? η δικια μου, θεραπευτηκε τελειως.
Δεν ξερω αν το εχεις ηδη κανει , αλλα θα ηθελα να διαβασω το ιστορικο της θεραπειας
Χαιρομαι για αυτο αλλα δεν ειναι ο κανονας , ακομα και μετα απο glucantime.γιατι λες "θεραπευσει"? η δικια μου, θεραπευτηκε τελειως.
Τετοια να μου λεςδεν ξερω εαν ειναι κανονας , θεωρω ομως οτι εαν το προλαβεις στην αρχη,(με προληπτικη δηλαδη εξεταση του εξαμηνου) χωρις το σκυλι να εχει εμφανισει συμπτωματα και χωρις να εχουν υπαρξει βλαβες σε οργανα και ειναι σε πολυ καλη φυσικη κατασταση , νεο κλπ και ειμαστε και τυπικοι στη θεραπεια,εχει μεγαλες πιθανοτητες να θεραπευτει τελειως.
Ο κατασκευαστης του φαρμακου το πλασαρει ετσι ...ως φαρμακο για τον ελεγχο της νοσου.Δεν μιλαει πουθενα για θεραπεια.Τι εννοεις οταν λες οτι το milteforan ειναι για ελεγχο και οχι θεραπεια της νοσου?
Συμβαινει το αντιθετο με την ενεσιμη θεραπεια?
Απο οτι εχω καταλαβει οι αποψεις διιστανται...Ο κτηνιατρος μου μου ειχε πει οτι το σιροπι ειναι πιο ευκολη θεραπεια αλλα και πιο αποτελεσματικη
Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες...
Προφανώς ο σκύλος σου έχει καλαζάρ; Εχει κάνει εξετάσεις; Με τι τίτλο;
Ολα τα λοιπά που περιγράφεις είναι μάλλον περιττά ως αντιμετώπιση μη σου πω και ακατανόητα.
Το zylapour είναι απολύτως απαραίτητο και βεβαίως αναλόγως της κατάστασης, milteforan ή glucantim.
Πες μας την ιστορία με περισσότερα ουσιαστικά λόγια, μπας και καταλάβουμε.