καλαζάρ 1/1600

morph1n3

Banned
Banned
6 Ιουλίου 2011
4
0
την επόμενη φορά που 8α φανείς αυ8άδης θα το επισημάνω γι αυτό πρόσεχε λίγο...

"γιατί augmentin"

το augmentin είναι γενικό αντιβιοτικό, πολύ αμφιλεγόμενο, που είναι το μόνο όμως που συμφωνούν όλοι...και 8έλει λίγη προσοχή στη χορήγηση γιατί προκαλεί ε3οφ8αλμία

dalacin ας πούμε χρησιμοποιείται σε φλεγμονές...

και υπάρχει και το zynadol, που είναι κτηνιατρικό και ακριβότερο απ όσο μπορώ να δια8έσω προσωπικά

δεν είμαι υποχρεωμένη να ικανοποιήσω την περιέργειά σου, ή όποιες άλλες επιδιώ3εις σου, ελπίζω να το γνωρίζεις

είμαι εδώ για να μιλήσω για τον εαυτό μου...να είσαι σίγουρος/η

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μα τι λες τώρα morph, έχεις ένα σκύλο που δεν γνωρίζεις τι έχει, του δίνεις augmentin και επειδή σου λέει ένας άνθρωπος το λογικό δώστου τουλάχιστον zylapour τον λες και περίεργο. τι λες να προωθούμε τα Zylapour; Αν το πιστεύεις τι να πω , πάντως νομίζω θα συμφωνήσεις και εσύ ότι δεν προωθούμε τις μπανάνες.

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Το augmentin morph σε πληροφορω οταν ο δικος μου αρχισε να εμφανιζει τα πρωτα δερματικα συμπτωματα της νοσου δεν του εκαναν τιποτα απολυτως,του τα εδωσε ο σουπερ γιατρος που τον κοιταγε τοτε γιατι πιστεψε οτι ισως εχει παθει μολυνση(ευτυχως τον αλλαξα και προλαβα στην αρχη της νοσου το σκυλι).Αν το σκυλι σου εχει Λεΐσμανιωση ειναι σιγουρο με τις μεθοδους που ακολουθεις πως θα το χασεις.Οτι και να λες η θεραπεια ειναι zylapour σε συνδυασμο με milteforan εφοσων πασχει απ'το παρασιτο.Το οτι βλεπεις το ζωο με πληγες ή οτι αλλο εχει και δοκιμαζεις πλυσεις με αλκοολ,ληγμενες αλοιφες και φαρμακα ερειμην να δεις τι θα γινει ειναι απαραδεκτο τοσο για το ζωο οσο και για μενα που τα διαβαζω ολα αυτα.Κι εγω εχω τρομερα οικονομικα προβληματα το τελευταιο καιρο αλλα εσκυψα το κεφαλι,εβαλα κατω τον εγωισμο μου,υποχρεωθηκα,δανειστηκα και βρηκα τα χρηματα να του ξεκινησω την θεραπεια με το milteforan.Εγω να καταλαβω οτι δεν μπορεις να βρεις 200 ευρω για το συγκεκριμενο φαρμακο αλλα δεν μπορεις να βρεις 20 για να δει το σκυλι σου ενας κτηνιατρος να σου πει τι ειναι ολα αυτα και τι φαρμακευτικη αγωγη να του δωσεις??Εστω μια εξεταση αιματος να δεις ακριβως τι συμβαινει??

(sorry για το πρωτο μου ποστ στο θεμα στην προηγουμενη σελιδα αλλα δεν ειδα ημερομηνιες)

rudy

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2011
155
11
θεσ-νικη
δεν ειμαι ειδικη στο θεμα καλαζαρ αλλα ξερω το εξης..ο φιλος μου ειχε ενα καναδεζικο λυκοσκυλο που αρρωστησε απο καλαζαρ οταν ηταν 2 χρονων..η ασθενεια τοτε δεν ηταν πολυ γνωστη στην ελλαδα με αποτελεσμα να παραγγελνει τις ενεσεις του σκυλακου απο την μαυρη αγορα της ιταλιας,αργοτερα με ενα χαπακι σε καθε γευμα ο εκτωρακος του εφτασε να ζησει χωρις κανενα προβλημα μεχρι τον απριλιο που τον χασαμε απο συστρωφη στομαχου..αλλα ηταν ηδη 12 ετων!!!!!!!μην σκεφτεσαι καν την ευθανασια,το καλαζαρ πλεον ειναι σαν..απλη γριπη!εγω που εζησα το σκυλακι απο κοντα δεν καταλαβα ποτε οτι εχει καλαζαρ,στα 12 του ηταν ακομη ενας μεγαλοκουταβος!!!!