καλημέρα και από εμάς

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Καλημέρα, πολύ όμορφα τα αγόρια σου να τα χαίρεσαι! Πες μας και λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα τους, τη συμβίωσή σας, πώς προστέθηκαν στην οικογένεια :)

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
καλησπέρα,

τον ημιαιμάκο μου τον πετάξανε στον κήπο όταν ήταν περίπου 4 μηνών. Έχει φανταστικό χαρακτήρα, είναι ακούραστος, τρελός κολυμβητής και πάρα πάρα πολύ ζωηρός. Επίσης ειναι καλός φύλακας.
Ο λύκος ιοθετήθηκε από ένα παιδί που τον είχε σε διαμέρισμα και δεν είχε χρόνο να τον φροντίζει και έτσι τον πήρα εγώ που έχω 5 στρέμματα κήπο. Είναι πολύ σοβαρός, ύσηχος και έχει λίγο δυσπλασία στο πίσω ποδαράκι του. Παρόλα αυτά κάνουν πολύ καλή παρέα και πολύ γυμναστική (ολη μέρα τρέχουν ελέυθερα στον κήπο).

Επειδή μένω κοντά στη θάλασσα, το καλοκαίρι κολυμπούν καθημερινά. Ο ημίαιμος γ παιχνίδι και ο λύκος για να τονωθούν οι μύες στο ποδαράκι του (συμβουλή κτηνιάτρου)

• Like
Reactions: bat-iris

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
καλησπέρα,

τον ημιαιμάκο μου τον πετάξανε στον κήπο όταν ήταν περίπου 4 μηνών. Έχει φανταστικό χαρακτήρα, είναι ακούραστος, τρελός κολυμβητής και πάρα πάρα πολύ ζωηρός. Επίσης ειναι καλός φύλακας.
Ο λύκος ιοθετήθηκε από ένα παιδί που τον είχε σε διαμέρισμα και δεν είχε χρόνο να τον φροντίζει και έτσι τον πήρα εγώ που έχω 5 στρέμματα κήπο. Είναι πολύ σοβαρός, ύσηχος και έχει λίγο δυσπλασία στο πίσω ποδαράκι του. Παρόλα αυτά κάνουν πολύ καλή παρέα και πολύ γυμναστική (ολη μέρα τρέχουν ελέυθερα στον κήπο).

Επειδή μένω κοντά στη θάλασσα, το καλοκαίρι κολυμπούν καθημερινά. Ο ημίαιμος γ παιχνίδι και ο λύκος για να τονωθούν οι μύες στο ποδαράκι του (συμβουλή κτηνιάτρου)
IMG_0475.JPG IMG_0480.JPG

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Αν κι έχω μια παραπάνω αδυναμία στα μαύρα ζωάκια, είναι φοβερές φάτσες και οι δύο, να τους χαίρεσαι και να είναι πάντα έτσι τυχεροί στη ζωή τους! Χαράς το κουράγιο σου πάντως για βούρτσισμα :p
Ο γάτος είναι περαστικός απ' τη φωτογραφία ή είναι μέλος της οικογένειας κι αυτός;

tryphon13

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
180
334
ATHENS
ευχαριστώ, να σαι καλά. Ο γάτος είναι των γονιών μου. Έχουν και ένα κοκέρ παππού που τον βρήκαν κακοποιημένο με σπασμένα δόντια στην Πεντέλη. Τώρα τον έχουμε 3 χρόνια και είναι μια χαρά, και ένα μαλτεζοκανισάκι θυληκό.