καλησπερα σε ολους και ολες!

dorapl86

Member
29 Μαρτίου 2009
22
0
Γεια σας,
με λένε Δώρα, ειμαι 22 ετων και γραφτηκα στο forum γιατι ενδιαφερομαι να αποκτησω εναν σκυλο ( δεν θελω να αγορασω..θα ηθελα να βρω εναν σκυλο που να εχει αναγκη απο ενα σπιτι). Το θεμα ειναι πως ειμαι εντελως ασχετη για το τι ακριβως θα χρειαστει το σκυλακι αυτο. Γιαυτο θα ηθελα καποιες συμβουλες...Σας ευχαριστω πολυ!:rolleyes:

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
καλως ηρθες στο φορουμ . απλα πηγαινε στη κεντικη σελ. στο θεμα σημαντικες συζητησεις

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Γειά σου Δώρα! Καλως όρισες στο φόρουμ!

Σ'ένδιαφέρει να πάρεις κουτάβι ή σκέφτεσαι και το ενήλικο??

Αυτό που έχω να σου προτείνω εγώ είναι να κάνεις μια βόλτα από τις αγγελίες του φόρουμ αλλα και σε ιστοσελίδες σωματείων (μπορώ να σου δώσω μερικές αν θες), και μετά να δεις όσο περισσότερα σκυλάκια μπορείς! Και μάλιστα περισσότερες απο μία φορές. Και να ρωτήσεις τους ανθρώπους που τα φιλοξενουν να σου πουν όσες πληροφορίες μπορούν περισσότερες για το χαρακτήρα του σκύλου (αυτά που φιλοξενούνται σε σπίτια και όχι σε καταφύγια, τα γνωρίζουν αρκετά καλά οι προσωρινοί ανάδοχοι). Ενας καλός τρόπος να γνωρίσεις το μελοντικό σου φίλο, είναι να προσφέρεις εθελοντική βοήθεια σε κάποιο καταφύγιο. Ετσι θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις πολλά σκυλιά από κοντά.

Επίσης, πες μας καποια πράγματα για σένα.... πόσες ωρες μπορείς να αφιερώνεις στο σκύλο την ημέρα? που θα τον έχεις (μέσα? έξω?) τι προβλέψεις έχεις κάνει για τις διακοπές σου? πόσες ώρες θα μένει μόνος του?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!!!Χαίρομαι όταν κάποιος θέλει αδεσποτάκι!!!:):):)
Απάντησε στις ερωτήσεις της kopritis, πες μας λίγα πράγμματα για σένα αλλά και τι ζητάς από ένα σκυλάκι για να μπορέσουμε νασε βοηθήσουμε καλύτερα!;)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλώς ήρθες!!:):)

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1395

και εδώ:http://www.dogforum.gr/v2/forumdisplay.php?f=27

Eγώ θα το έθετα διαφορετικά..
Oποιαδήποτε σχέδια και αν έχεις κανονίσεις για διακοπές πρέπει να ξέρεις ότι πάντα θα πρέπει να έχεις υπολογίσει αν θα πάρεις μαζι το σκυλί η που θα το αφήσεις.
Kοίταξε πολύ προσεκτικά το πρώτο link και στο δεύτερο είναι αυτά που χαρίζονται στο forum.:)

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
47
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Γεια σας,
με λένε Δώρα, ειμαι 22 ετων και γραφτηκα στο forum γιατι ενδιαφερομαι να αποκτησω εναν σκυλο ( δεν θελω να αγορασω..θα ηθελα να βρω εναν σκυλο που να εχει αναγκη απο ενα σπιτι). Το θεμα ειναι πως ειμαι εντελως ασχετη για το τι ακριβως θα χρειαστει το σκυλακι αυτο. Γιαυτο θα ηθελα καποιες συμβουλες...Σας ευχαριστω πολυ!:rolleyes:
Καλώς όρισες και απο εμένα :)

Μπράβο σου που θέλεις να αποκτήσεις ένα κουτάβι αδέσποτο... :p

Πολύ σημαντικό είναι αυτό που αναφέρει στο ποστ ->
...Oποιαδήποτε σχέδια και αν έχεις κανονίσεις για διακοπές πρέπει να ξέρεις ότι πάντα θα πρέπει να έχεις υπολογίσει αν θα πάρεις μαζι το σκυλί η που θα το αφήσεις...
απο kango1

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr