καλως σας βρηκα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εντάξει παιδια, δεν χρειάζεστε να ειστε μικρόψυχοι και αγενεις!!!

αλλά επειδη εγώ ειμαι η πρώτη που υπήρξα αγενης..... να ρωτησω κατι τελευταίο? όσο καιρόν διηρκησε η ΩΡΙΜΗ σκέψη σας, τι περιελάμβανε? ερευνα αγοράς στα πετσοπ? όχι ιντερνετ για να δειτε τι εστι αγορα πετσοπ?
Γιατι πλέον ειναι θρασύ να μιλάς για φιλοζωια ειρωνικά σε εμας, όταν εσύ στηριξες ελαφρα τη καρδία πετσοπ.... Η μάνα του κουταβιου σου, αργοπεθαίνει μετά από κάθε γέννα που την ξεσκίζουν να κάνει για να εχεις το "καθαροαιμο" σου. Το λαχταριστό σου μαύρο κουταβάκι, αφησε πισω μια μάνα και εναν πατέρα που δεν θα πατησουν ποτε γρασιδι, δεν θα τα δει ποτε γιατρος, δεν θα αναπνεύσουν ποτε κατω από τον ηλιο. Και αν φτάσουν σε ηλικια που δεν θα μπορουν να συνεχισουν να γεννουν, θα παρατηθουν στη γωνία και όοοοοοοοοοοοοποτε πεθάνουν από εγκατάλειψη και ασιτια.
Συνεχίζεις να μας μιλάς για μικροψυχία?

Και επειδη τελευταία πολύ τραβάει αυτη η καραμέλα για τα σκυλια με πεντιγκρι που δήθεν μονο αυτά υποστηρίζουμε... αυτά να πάτε να τα πειτε αλλου, όχι εδω μεσα που το 80% εχει υιοθετημένα πρώην αξιολάτρευτα κουταβάκια πετσοπ που παρατηθηκαν στο δρόμο... όχι εδώ που μαζεύουν τα ασυμμάζευτα από τους δρόμους και τους δινουν σπιτι....

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω ιδέα από pet-shop . Όταν αγοράζεις ένα ζώο και για την ακρίβεια ένα σκύλο , δεν σου δίνουν τίποτα χαρτιά προέλευσης ή οτιδήποτε ; Μόνο απόδειξη κόβουν ;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω ιδέα από pet-shop . Όταν αγοράζεις ένα ζώο και για την ακρίβεια ένα σκύλο , δεν σου δίνουν τίποτα χαρτιά προέλευσης ή οτιδήποτε ; Μόνο απόδειξη κόβουν ;
Συνήθως ούτε αποδειξη.... βλέπεις αν ψοφήσει από τύφο όπως συνηθεστερα γινεται, να μην μπορείς να τους διαολοστείλεις.
Δίνουν το βιβλιάριο ως δήθεν "πιστοποιηση γνησιότητας" και οι ευτυχεις σκυλογονεις θεωρουν οτι εχουν καθαρόαιμο ετσι, ααααα και εγγύηση μορφολογίας! ντοινγκ!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Να επεμβω;

Καποιος που θελει να παρει ενα σκυλι,το πρωτο πραγμα που του ερχεται στο μυαλο,ειναι τα πετσοπ.

Αν ανοιξει το ιντερνετ,πεφτει πανω σε αγγελιες,αν ανοιξει σε εφημεριδες,κτλ,το ιδιο.

Μενει λοιπον σε αυτο ως κατι αυτονοητο και μπορει να μην εχει ακουσει καν για τα παπιμιλς!

Απο τα τοσα που εχουμε διαβασει εδω,ειναι λογικο να φρικαρουμε,αλλα καλο θα ηταν να εξηγουσαμε πιο ηρεμα τους λογους του λαθους του κ οχι με επιθετικοτητα. Κ μπορει να μη χρησιμοποιησατε ασχημες εκφρασεις,αλλα το υφος ηταν επιθετικο.

Αν παρολαυτα, δε θελει να καταλαβει,παω πασο.

Μπορει αυτος να ειναι ενας υπεροχος ιδιοκτητης,που με το υφος μας,τον διωξαμε.

Ειμαι ετοιμη για λιθοβολισμο... :)

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Πίστευα πως όποιος τουλάχιστον κάνει μία εγγραφή σε ένα φόρουμ τέτοιου είδους, ενδιαφέρεται να ενημερωθεί και να ανοίξει τα μάτια του σε ένα θέμα που προφανώς δεν γνωρίζει καλά. Έχει κάνει μια Α΄αναζήτηση ήδη και ενδιαφέρεται για λεπτομερέστερες πηγές ή/και απόψεις ατόμων που έχουν σχετική εμπειρία.

Τις τελευταίες μέρες βλέπω μόνο άτομα που μπαίνουν, "ρωτάνε" κάτι, και όταν δεν τους αρέσει η απάντηση αρχίζουν τις παπάτζες.... Και μετά δακρύβεχτρες ατάκες α λα Μάρθα Βούρτση τύπου "νόμιζα εδώ ήταν σωστό φόρουμ, αντε γεια θα φύγω" ή φουλ επίθεση "δεν ξέρετε, δεν κάνετε δεν ράνετε".

Και ερωτώ όλους αυτούς, αφού ήδη ξέρετε, τί μπαίνετε και ρωτάτε ?

Και ερωτώ και τους παλιούς, πάντα έτσι γίνεται? Έρχονται σωρηδόν άτομα τέτοιου είδους ? Ή είναι νέα τάση?

Προς κάθε "ενδιαφερόμενο" : Άμα "ξέρετε" μη ρωτάτε, και αν ρωτάτε μην κράζετε όταν η απάντηση δε σας χαϊδεύει το πρόσωπο.

Faith in humanity failed

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Μενει λοιπον σε αυτο ως κατι αυτονοητο και μπορει να μην εχει ακουσει καν για τα παπιμιλς!

Απο τα τοσα που εχουμε διαβασει εδω,ειναι λογικο να φρικαρουμε,αλλα καλο θα ηταν να εξηγουσαμε πιο ηρεμα τους λογους του λαθους του κ οχι με επιθετικοτητα. Κ μπορει να μη χρησιμοποιησατε ασχημες εκφρασεις,αλλα το υφος ηταν επιθετικο.
Στον άλλον με λευκό ελβετικό λέγαμε και ξανα λέγαμε και το αποτέλεσμα πιο ήταν; Πήγε στον μ@λ@κα-ΒΥΒ και αγόρασε με 100 € ένα κουταβάκι 20 ημερών. Και δεν είναι ούτε πρώτος ούτε τελευταίος που έρχεται εδώ ακούει κουνάει το κεφάλι του κάνει πως καταλαβαίνει και μετά... τρέχοντας στον ΒΥΒ και πετσοπ για να προλάβει τις προσφορές τρομάρα του. Καθαρόαιμο από το το πέτσοπ με εγγύηση μορφολογίας και όλας - το καλύτερο ανέκδοτο.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Στον άλλον με λευκό ελβετικό λέγαμε και ξανα λέγαμε και το αποτέλεσμα πιο ήταν; Πήγε στον μ@λ@κα-ΒΥΒ και αγόρασε με 100 € ένα κουταβάκι 20 ημερών. Και δεν είναι ούτε πρώτος ούτε τελευταίος που έρχεται εδώ ακούει κουνάει το κεφάλι του κάνει πως καταλαβαίνει και μετά... τρέχοντας στον ΒΥΒ και πετσοπ για να προλάβει τις προσφορές τρομάρα του. Καθαρόαιμο από το το πέτσοπ με εγγύηση μορφολογίας και όλας - το καλύτερο ανέκδοτο.
Εχεις δικιο απολυτο,αλλα 1/100 μπορει καποιον να αποτρεψουμε.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Αν και μικρό το χρονικό διάστημα που έγινα μέλος, παρακολουθώ καθημερινά το φόρουμ και φαινεται ξεκαθαρα πλεον οτι η συντριπτική πλειοψηφία όσων μπαινουν ως κομήτες εχουν προμηθευτεί τα σκυλάκια τους απο αγγελια, πετσοπ ή ιδιώτες. Επίσης εχω παρατηρησει ότι πολυ συχνα, μόλις αντιλαμβανονται οτι το φόρουμ εχει κοινη γραμμη και αντιθετη με τη δικη τους, αντιδρουν και συνηθως αποχωρουν ατσαλα. Με προβληματίζει λοιπον το εξης, και αν θελετε σχολιάστε το για να διαβασω γνωμες. Τι προτιμάμε; Να απαρτίζεται το φορουμ κατα το μεγιστο μερος του απο μελη που συμφωνουν με την κοινη γραμμή ή να περιλαμβανει και όλους τους υπολοιπους, εστω διαφωνουντες; Εαν θελουμε το δευτερο τότε ίσως θα πρεπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο υποδοχής. Ο μέσος άνθρωπος δε μαθαινει αποτομα και αντιδρα αμυντικα΄ή επιθετικά στην αρνητική κριτική. Μπαινει ο εγωισμός μπροστα. Μηπως ειναι προτιμότερο με πολυ ηπιότερο τόνο να τους εξηγουμε το πως και το γιατί; Τι νομίζετε;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εχεις δικιο απολυτο,αλλα 1/100 μπορει καποιον να αποτρεψουμε.
για να αποτρεψεις κάποιον πρεπει να μην εχει ηδη προβει σε αποκτησει...
εχοντας όμως ήδη κανει την πατάτα, το να μιλούν απαξιωτικά γιατι απλά δεν τους αρεσει η απαντηση... ε ειναι του ματς!
Για αυτο χτυπιόμαστε σε καθε μα καθε θρεντ μπας και κάποιος το διαβάσει και σκεφτεί λιιιιιιιιιιγο παραπάνω από το προφανες

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αν και μικρό το χρονικό διάστημα που έγινα μέλος, παρακολουθώ καθημερινά το φόρουμ και φαινεται ξεκαθαρα πλεον οτι η συντριπτική πλειοψηφία όσων μπαινουν ως κομήτες εχουν προμηθευτεί τα σκυλάκια τους απο αγγελια, πετσοπ ή ιδιώτες. Επίσης εχω παρατηρησει ότι πολυ συχνα, μόλις αντιλαμβανονται οτι το φόρουμ εχει κοινη γραμμη και αντιθετη με τη δικη τους, αντιδρουν και συνηθως αποχωρουν ατσαλα. Με προβληματίζει λοιπον το εξης, και αν θελετε σχολιάστε το για να διαβασω γνωμες. Τι προτιμάμε; Να απαρτίζεται το φορουμ κατα το μεγιστο μερος του απο μελη που συμφωνουν με την κοινη γραμμή ή να περιλαμβανει και όλους τους υπολοιπους, εστω διαφωνουντες; Εαν θελουμε το δευτερο τότε ίσως θα πρεπει να επανεξετάσουμε τον τρόπο υποδοχής. Ο μέσος άνθρωπος δε μαθαινει αποτομα και αντιδρα αμυντικα΄ή επιθετικά στην αρνητική κριτική. Μπαινει ο εγωισμός μπροστα. Μηπως ειναι προτιμότερο με πολυ ηπιότερο τόνο να τους εξηγουμε το πως και το γιατί; Τι νομίζετε;
Οταν πρωτογραφτηκα,μου την εδινε πολυ ο τροπος αντιμετωπισης των νεων μελων καθοτι η πρωτη ερωτηση ηταν ''απο που τον πηρες'' .. Ελεγα οτι πρεπει να ειμαστε πιο ευγενικοι, και αυτο το πιστευω ως σημερα. Απλα ειναι ατομα πχ ο ''ελβετικος ποιμενικος με τις γωνιωσεις'' που ειλικρινα σε βγαζουν απο τα ρουχα σου. ειναι αδιανοητο στην εποχη που everything is one click away να υπαρχει αυτη η αγνοια. και ειναι επιλεκτικη αγνοια,γιατι αν το παιδι τους εκανε μια εγχειρηση θα σερφαραν αχαλινωτα και θα εψαχναν για οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορουσαν να επεξεργαστουν. Απο κει και περα προτιμουν το ευκολο, στην τελικη ''σκυλι ειναι'' .. Αυτο που μου τη δινει ειναι το οτι κανουν λαθος,οκ, δε το παραδεχονται,και αντε δε το παραδεχονται, δε το βουλωνουν και δε στρωνουν κωλο να μαθουν οσα περισσοτερα γινεται για να ειναι υποψιασμενοι για το τι παιζει. Απο την αλλη παιρνεις ενα γκολντεν πχ, δεν κοιτας τα προβληματα υγειας που το μαστιζουν? εγω ηταν το πρωτο που διαβασα οταν αποφασισα οτι θελω τη συγκεκριμενη ρατσα,και αμεσως μετα ''γιατι να ΜΗΝ παρεις ενα γκολντεν ριτριβερ'' . Οπου διαβασα για προβληματα υγειας τους εγραφε πως επειδη εχουν αυτα τα προβληματα προσεξτε πολυ απο που θα παρετε το κουταβι σας.
Ουτε εγω ηξερα,ουτε γεννηθηκαμε να ξερουμε,εχουμε ομως τη θεληση να μαθουμε..αυτο θελω να βλεπω απο τους νεους..

D

Deleted member 14614

Guest
Ghostdoc, δεν διαφωνώ με αυτό που λες και υποστηρίζω το να δοκιμάσουμε πιο ήπιους τρόπους. Απλώς, υπάρχει το μεγάλο ΑΛΛΑ. Το έθεσε πολύ σωστά η kimigaz: ζούμε στην εποχή του Internet. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ανθρώπους που ξέρουν να το χειρίζονται. Δεν είναι, επίσης, τυχαίο που όσοι γράφουν εδώ έχοντας αποκτήσει σκύλο από pet shop, αντιδρούν σαν μικρά παιδιά μόλις "τους την πει" κάποιος. Έτσι είναι και στην πραγματικότητα: κακομαθημένοι και αδιάφοροι για τα ζώα-τα βλέπουν σαν κατώτερα όντα. Δεν είναι, βέβαια, οι μόνοι. Και άλλες κατηγορίες ανθρώπων, οι οποίοι υιοθετούν σκύλο τα ίδια κάνουν, γνωρίζω προσωπικά παραδείγματα. Όμως, είναι μικρό ποσοστό.
Θα μου πεις, "υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάποιος έτσι?" και θα συμφωνήσω μαζί σου. Κατά πάσα πιθανότητα θα μας θεωρήσει "γραφικούς φιλόζωους" και τελείωσε το παραμύθι. Εδώ είναι το ζήτημα της καλύτερης αντιμετώπισης. Αλλά αντιμετώπισης στοχευμένης και " κατάλληλα προετοιμασμένης", γιατί θα έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο εγωιστή και στενόμυαλο κατά πάσα πιθανότητα. Οπότε, καταλήγοντας, το ζήτημα είναι ποιοι έχουν την υπομονή για να "νταντέψουν" αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ είμαι πρόθυμος για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί μετά με βλέπω να αρχίζω τα καντήλια! χαχα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Όσο καιρό ειμαι μέλος εδω.... στο μεγαλύτερο χρόνο, εκραζα παλιοτερα μέλη για την συμπεριφορά τους προς στενομυαλα νέα μέλη....

Αλλά μετά νιώθεις ενα μπουχτισμα, ενα πφφφφ δεν αντεχω αλλο νταντεμα! Και οσο εμεις νταντεύουμε, αλλο ενα σκυλι πεθαίνει από αυτοκινητο, παρατημένο αδεσποτο για τι αρρώστησε και εγκαταλειφθηκε.

Οποτε σόρρυ αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά κανενος, αλλά με την ευζωία των τετράποδων.

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Η αλήθεια είναι ότι η κριτική που δέχονται κάποια νέα μέλη είναι λίγο απότομη.Και εγώ την δέχτηκα όταν πρωτομπήκα εδώ. Το πρώτο μου Post αφορούσε κάποια αδιαθεσία του σκύλου μου και τα μέλη απάντησαν χωρίς να ρωτάνε από που τον πήρα ή οτιδήποτε.
Στην παρουσίαση όμως του Άρη τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Επίμονες ερωτήσεις που με έκαναν να νιώσω
αρκετά άβολα γιατί ανακάλυψα το χοντρό μου λάθος που ήταν αργά για να διορθωθεί...
έχω κάτσει με τις ώρες να δω χαρακτηριστικά για μια οθόνη που αγοράζω και δυστυχώς δεν έκατσα μια ώρα να δω πως στο κάλο παίρνεις σωστά ένα σκύλο....

Αυτό που νομίζω είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις καλό είναι να μην υπάρχει τέτοια επιθετικότητα σε μερικά νεα μέλη..δώστε λίγο χρόνο να αγαπήσουν το φορουμ και μετά θα δεχτούν πιο εύκολα αυτό που σωστά λέτε..

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εγω παλι ρε παιδια,διαβασα πρωτα το φορουμ,και μετα εγινα μελος.Ειδα πως αντιπροσωπευει καποια πραγματα που μου αρεσουν(δεν θα πω τα "πιστευω" μου,καθως πριν αρχισω να διαβαζω το φορουμ δεν ειχα ιδεα απο κυνολογικα θεματα,επειδη δεν μπορουσα να αποκτησω σκυλο τα προηγουμενα χρονια,δεν ειχα ασχοληθει και τοσο πολυ).Δεν θεωρω πως υπαρχει "γραμμη" στο φορουμ,θεωρω πως υπαρχουν σωστες και λαθος αποψεις που εκφραζονται αλλοτε κομψα και αλλοτε ακομψα.Οπως ειπωθηκε και πιο πανω,αν καποιος ρωταει,πρεπει να περιμενει και απαντησεις που ισως να μην του αρεσουν.

Ισως ειμαι τυχερος που πρωτα εμαθα(ακομα δεν εχω καν σκυλο),αλλα δεν πιστευω πως μιλαω εκ του ασφαλους αυτη την στιγμη.Θεωρω την σημερινη εποχη αδιανοητο,νεοι ανθρωποι που εχουν προσβαση σε πληθωρα πληροφοριων να μην μπαινουν καν στον κοπο να διαβασουν για μια ωρα καποια πραγματα,που θα τους βοηθησουν για τα επομενα 10+ χρονια.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Εσυ όμως είσαι διαθετιμενος να περιμένεις να πραγματοποιηθεί η γέννα που σ´ ενδιαφέρει.
Οι περισσότεροι τον θέλουν αμέσως και σχεδόν τσάμπα:(

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
..δώστε λίγο χρόνο να αγαπήσουν το φορουμ και μετά θα δεχτούν πιο εύκολα αυτό που σωστά λέτε..
Εγω προσωπικα δε θα χαιδεψω τα αυτια κανενος. Ειπαμε να ειμαστε ευγενικοι. Εδω σημερα μιλησαμε ωραιοτατα. Το φορουμ δεν εχει αναγκη απο την αγαπη του καθε νεου μελους, ο σκυλος τους την εχει αναγκη. Αν πραγματικα αγαπανε το σκυλο τους θα ακουσουν καποια πραγματα..Μη λεμε οτι θελουμε, πως βρισκουν το φορουμ ΑΦΟΥ εχουν παρει κουταβι απο πετσοπ η πισωαυλιτη? (και οχι πριν??) δεν ψαχνουν πως θα το μαθουν κακα και τσισα εξω? ποια τροφη ειναι καλη? τι και ποση ασκηση θελουν? αν τους κανει σαν χαρακτηρας? απλα πανε και παραγγελνουν ενα σκυλι, ρατσας ταδε, οπως πας και παραγγελνεις κοστουμι. Ε μην το χασουμε τελειως.
Και κατι που ηθελα να γραψω αλλα δεν εβρισκα που.. Μεγαλωσα σε νησι και οταν πηγα για σπουδες πηγα σε επαρχιακη πολη και ενα πετσοπ κεντρικο που εβλεπα συχνα δεν πουλουσε σκυλους και γατες μονο ψαρια-κουνελια, συνηθως η βιτρινα ηταν αδεια,στα 6 χρονια εκει μονο μια η δυο φορες ειδα κουνελια. Πριν 2 βδομαδες χρειαστικε να διανυκτερευσω στο Βολο,διπλα στο ξενοδοχειο ειχε πετσοπ με ενα κουταβι σε μια γυαλα και ενα χαρτονακι απο πανω που εγραφε ''Yorkshire TOY'' μια σταλια μεσα στις λερωμενες εφημεριδες.. Σφιχτηκε το στομαχι μου! Τρελαθηκα! Ουτε στην οψη δεν το αντεχα! Πως αγοραζουν ζωα σα να ειναι ρουχα? Δεν αγοραζεις ετσι συντροφο ζωης,ουτε καν ντοματες δεν αγοραζεις ετσι..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Μπορω να πω οτι συμφωνω με ολους και ολες, με καλυψατε με τις απαντησεις σας γιατι κι εγω στο ιδιο μηκος κυματος βρισκομαι. Αν επρεπε να διαλεξω ενα απο τα σχολια με το οποιο συντάσσομαι περισσότερο απο ολα, ειναι του Rick. Οπωσδηποτε η υπομονη εχει όρια , πόσο μελιστάλαχτος μπορείς να παραμείνεις όταν βλέπεις το ιδιο σεναριο με μικρε παραλλαγες να επαναλαμβανεται τακτικα και συστηματικά;. Ετσι παντως απωθούμε παρα ελκύουμε τα νεα μέλη γιατι πυροδοτουμε τις εγωιστικες αμυντικές αντιδράσεις και ετσι χανεται η ευκαιρία να μαθουν παραπανω ανθρωποι αυτες τις τόσο σημαντικες πληροφορίες , πολυτιμες για την κυνοφιλική τους παιδεία..

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Μπορω να πω οτι συμφωνω με ολους και ολες, με καλυψατε με τις απαντησεις σας γιατι κι εγω στο ιδιο μηκος κυματος βρισκομαι. Αν επρεπε να διαλεξω ενα απο τα σχολια με το οποιο συντάσσομαι περισσότερο απο ολα, ειναι του Rick. Οπωσδηποτε η υπομονη εχει όρια , πόσο μελιστάλαχτος μπορείς να παραμείνεις όταν βλέπεις το ιδιο σεναριο με μικρε παραλλαγες να επαναλαμβανεται τακτικα και συστηματικά;. Ετσι παντως απωθούμε παρα ελκύουμε τα νεα μέλη γιατι πυροδοτουμε τις εγωιστικες αμυντικές αντιδράσεις και ετσι χανεται η ευκαιρία να μαθουν παραπανω ανθρωποι αυτες τις τόσο σημαντικες πληροφορίες , πολυτιμες για την κυνοφιλική τους παιδεία..
Οποιος πραγματικα θελει να μαθει θα κατσει,εστω και αορατος.. Και εμενα στην αρχη μου την εδινε το υφακι καποιου μελους και σταματησα να σχολιαζω, αλλα συνεχισα να διαβαζω. Οποιος θελει θα διαβασει,εστω και απο περιεργεια.. Ο εγωισμος για μενα δεν ειναι δικαιολογια.. και συμφωνω απολυτα με το μελος που του πεταξε την πραγματικοτητα καταμουτρα για τη μαμα του σκυλου του που ζει σε 1*1 ολη της τη ζωη.. Δηλαδη πιο ευγενικα πως να το λεγαμε? Το λαθος ειναι λαθος οπως και να το πεις. Και στην τελικη ας προσεχαν, ολοι κανουμε επιλογες, για μενα το οτι δεν ψαχνουν για πληροφοριες που πλεον ειναι τοσο ευκολο (ενα ''απο που να παρω λαμπραντορ'' βαζεις στο google και εχεις ποσες πληροφοριες) να βρουν, ειναι εγκληματικο. Εδω googlαρεις για το τι βρακι θα παρεις που λεει ο λογος,για σκυλο δε θα ψαξεις?