καλωσηρθες loco

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
καλωσηρθες loco στο σπιτι μας.....εχει δυο βδομαδες που καλωσορισαμε το νεο μμας μελος ενα γλυκυτατο ροντβαιλερ.....η μαρλευ απλα αδιαφορησε με ολο της το ειναι (αυτο θελαμε)

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
30
Θεσσαλονικη
καλως τα δεχτικες! βαλε μια φωτογραφια να τον δουμε!! επειδη θελω και εγω ροτβαιλερ πεσ μου μερικα πραγματα απο τις πρωτες σου εντυπωσεις!

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
ειναι υπερβολικα ησυχος.....με τη μαρλευ ξεθαρεψε λιγο και τρεχει αλλα οχι πολλα πολλα...δεν γκρινιαζει και πολυ..μονο τις πρωτες μερες...μενει και μονος για λιγες ωρες αλλα δεν παραπονιεται..τωρα ειναι στη φαση που δαγκωνει πολυ..αλλα μου εκανε εντυπωση που δεν ειναι κυριαρχικος (εστω ακομα)..
26624_427214463992370_42406455_n.jpg 310687_426589420721541_140248066_n.jpg

Last edited by a moderator:

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
αχ μωρέ τι κουκλάκι είναι αυτό! φτου φτου! να τον χαίρεστε και να περνάτε καλά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς το δεχτήκατε το νέο μέλος.

Τελικά, από που τον πήρατε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Πες μας και από ποιό;
Δεν απαγορεύεται.

Καλό είναι να ακούγονται, οι σωστές επιλογές.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Βασικά...κανονικά θα "έπρεπε" με καμάρι, να τον παρουσιάσεις τον μπόμπιρα και το εκτροφείο του.
Τους γονείς και τα pedigree τους και αργότερα και το δικό του.
Αυτή είναι όλη η ουσία, αυτής της επιλογής.

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
Βασικά...κανονικά θα "έπρεπε" με καμάρι, να τον παρουσιάσεις τον μπόμπιρα και το εκτροφείο του.
Τους γονείς και τα pedigree τους και αργότερα και το δικό του.
Αυτή είναι όλη η ουσία, αυτής της επιλογής.
δηλαδη καταλαβες οτι δεν το παρουσιαζω με καμαρι;απο που το συμπαιρανες αυτο;επειδη δεν θελω να διαφημισω το εκτροφειο;υπαρχουν τοσα εκτροφεια στην Ελλαδα που κανουν σωστη δουλεια και δεν θελω να πω για ενα αποκλειστικα.Και εμεις τον πηραμε μετα απο πολυ ψαξιμο και ερευνα. Δεν νομιζω οτι αδικο καποιον που δεν λεω το ονομα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εγώ νομίζω ότι τον αδικείς.

Κρίμα δεν είναι, να μην λες στον κόσμο, από που πήρες το κουτάβι σου;
Πως θα ακουστεί το όνομα του εκτροφέα, αν όχι από τους ευχαριστημένους πελάτες του;
Τι σχέση έχουν τα υπόλοιπα καλά εκτροφεία; Αυτά διαφημίζονται από τους δικούς τους πελάτες.

Από την άλλη, εγώ μπορεί να νομίζω και διάφορα άλλα. Δεν βαριέσαι...

* Παρεπιπτόντως, το..."καμάρι" πήγαινε στην προέλευσή του...αλλά δεν το κατάλαβες :rolleyes:
Μέχρι στιγμής, όσοι έχουν παρουσιάσει εκτροφικά σκυλιά, με μεγάλη ευχαρίστηση παρουσιάζουν το εκτροφείο και τους γονείς ;-)

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
Εγώ νομίζω ότι τον αδικείς.

Κρίμα δεν είναι, να μην λες στον κόσμο, από που πήρες το κουτάβι σου;
Πως θα ακουστεί το όνομα του εκτροφέα, αν όχι από τους ευχαριστημένους πελάτες του;
Τι σχέση έχουν τα υπόλοιπα καλά εκτροφεία; Αυτά διαφημίζονται από τους δικούς τους πελάτες.

Από την άλλη, εγώ μπορεί να νομίζω και διάφορα άλλα. Δεν βαριέσαι...

* Παρεπιπτόντως, το..."καμάρι" πήγαινε στην προέλευσή του...αλλά δεν το κατάλαβες :rolleyes:
Μέχρι στιγμής, όσοι έχουν παρουσιάσει εκτροφικά σκυλιά, με μεγάλη ευχαρίστηση παρουσιάζουν το εκτροφείο και τους γονείς ;-)
οχι δεν ειναι ετσι οπως τα λες...αποψη μου ειναι να πω το εκτροφειο να συζητησω απο κοντα και μαλιστα να το προτεινω κιολας αλλα οχι μεσω ιντερνετ...αυτη ειναι η διαφορα...τελος παντων αποψη μου,εδω μπηκα να πω ενα γεια απο το νεο μας μελος και οχι να το διαφημισω...:p

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Υπάρχουν μερικοί ΣΟΒΑΡΟΙ εκτροφείς που δεν θέλουν να μπλέξουν με ίντερνετ και να ακούγεται το όνομά τους. Οπότε σεβαστείτε κι αυτούς και τους πελάτες τους.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Υπάρχουν μερικοί ΣΟΒΑΡΟΙ εκτροφείς που δεν θέλουν να μπλέξουν με ίντερνετ και να ακούγεται το όνομά τους. Οπότε σεβαστείτε κι αυτούς και τους πελάτες τους.
Δηλαδή οι άλλοι που ακούγετε το όνομά τους στο ίντερνετ είναι όλοι γελοίοι???

ΥΓ καλώς τον δέχτηκες τον μικρούλη σου, είναι γλύκας:)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
sevah αυτό από που προκύπτει; Είπα μερικοί σοβαροί εκτροφείς. Δεν είπα όλοι. Τι ακριβώς δεν έγινε κατανοητό και βγήκε αυτό το συμπέρασμα;
Επίσης, υπάρχουν και ΒΥΒ που δε θέλουν να διαφημιστούν στο ίντερνετ. Πού κολλάτε; Δεν έχουν όλοι καλές σχέσεις με το διαδίκτυο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
mad00lini προτείνω να μην καταστρέψουμε και αυτό το θέμα.
Εκτός αν θέλεις να ανοίξεις άλλο, αφού έχεις άποψη και επί αυτού.

Με το μέλος συνεννοήθηκα και όπως έπρεπε να έχεις προσέξει, έχω από χθες σεβαστεί την απόφασή της, όσο κι αν διαφωνώ. Αρα...δεν είχες λόγο, να πεταχτείς.

Λήξη συναγερμού λοιπόν και οτιδήποτε σχετικό, θα διαγράφεται.