καλωσηρθες loco

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
sevah αυτό από που προκύπτει; Είπα μερικοί σοβαροί εκτροφείς. Δεν είπα όλοι. Τι ακριβώς δεν έγινε κατανοητό και βγήκε αυτό το συμπέρασμα;
Επίσης, υπάρχουν και ΒΥΒ που δε θέλουν να διαφημιστούν στο ίντερνετ. Πού κολλάτε; Δεν έχουν όλοι καλές σχέσεις με το διαδίκτυο.
Προέκυψε επειδή τόνισες την λέξη σοβαροί. Ως γνωστών παντού κυκλοφορούν σοβαροί και ΣΟΒΑΡΟΙ.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν ήξερα ότι πρέπει να ζητήσω το λόγο για να πεταχτώ. Συγγνώμη φανταστικέ moderator.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Εγώ πάντως δεν γνωρίζω σωστούς εκτροφείς που να θέλουν να κρατήσουν το όνομα του εκτροφείου τους μυστικό. Ούτως ή άλλως φαίνεται στο pedigree του σκύλου.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Oχι, Alexia δεν είπα αυτό. Είπα ότι δε θέλουν να διαφημιστούν μέσω ίντερνετ. Είτε γιατί θέλουν όσοι πάρουν τα κουτάβια τους να είναι γνωστοί γνωστών, είτε θέλουν κάποια διαφορετική σύσταση αντί να έρθει κάποιος άγνωστος ας πούμε. Μπορεί να θέλουν να έχουν επαφή με τα κουτάβια στην πορεία. Μπορεί να σου λέει όποιος ξέρει πώς να με βρει, θα με βρει μέσω ΚΟΕ. Μπορεί χίλιοι δυο λόγοι.
Όπως και όλες οι επιχειρήσεις δε διαφημίζονται σόνι και καλά στο ίντερνετ.

Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά γίνεται κάποιες φορές.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κι επειδή η mad00lini, κατάφερε τελικά να προκαλέσει υποψίες, να πω ότι απ'ότι τουλάχιστον ξέρω, δεν είναι "εντολή" του εκτροφέα, να μην αναφερθεί το όνομά του. Είναι απόφαση του μέλους, για τους δικούς της λόγους.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Oχι, Alexia δεν είπα αυτό. Είπα ότι δε θέλουν να διαφημιστούν μέσω ίντερνετ. Είτε γιατί θέλουν όσοι πάρουν τα κουτάβια τους να είναι γνωστοί γνωστών, είτε θέλουν κάποια διαφορετική σύσταση αντί να έρθει κάποιος άγνωστος ας πούμε. Μπορεί να θέλουν να έχουν επαφή με τα κουτάβια στην πορεία. Μπορεί να σου λέει όποιος ξέρει πώς να με βρει, θα με βρει μέσω ΚΟΕ. Μπορεί χίλιοι δυο λόγοι.

αχαχαχαχαχαχχα

Να 'σαι καλά βρε παιδί μου...που είναι και ο Eammon, που ξέρει κι άλλα τέτοια ωραία...;)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχεις θεματάκια ε;

Το μόνο που είπα ήταν ότι μπορεί ο εκτροφέας ή το μέλος να μη θέλει να κάνει αναφορά και δικαίωμά του. Δεν μυρίζω τα νύχια μου, ούτε βλέπω τη γυάλινη σφαίρα. Οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει και προτιμώ να μη φέρνω τον άλλον σε δύσκολη θέση αν δε θέλει να απαντήσει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μέχρι στιγμής, μόνο εσύ τον έχεις φέρει σε δύσκολη θέση...συνέχισε την καλή δουλειά και στο τέλος δεν θα έχει μούτρα να ξαναμπεί στο θέμα του.

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens

Σε διαβεβαιώνω(ασπάζοντας την άποψη σου) ότι όντως υπάρχουν εκτροφείς που δεν τους ενδιαφέρειη διαφήμιση μέσα σε forums,όπως συμβαίνεικαι σε εκπαιδευτές σκύλων .Η αγορά ενός σκύλου δεν είναι διαφήμιση , διότιμπορεί να κρύβει και κινδύνους .. η καλύτερη διαφήμιση γίνεται εκ τουαποτελέσματος

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
καλως σας βρηκαμε...να μιλησω και εγω λοιπον....ΔΕΝ ειναι αποφαση του εκτροφεα να μην αποκαλυψω το ονομα ειναι καθαρα δικη μου...νομιζω ξεκαθαρισα τους λογους που δεν θελω να πω ισως εχω και αδικο..δεν ηθελα να γινει ετσι το θεμα για αυτο και δεν ελεγα ..ηθελα απλα να πουμε ενα γεια στον loco και ισως σε ενα αλλο θεμα με εκτροφεια να λεγαμε απο που πηρε ο καθενας το κουταβι του...τελος παντων...ας ληξει εδω το θεμα.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν μίλησα για διαφήμιση...

Εγώ πάντως τους βλέπω παγκοσμίως να καμαρώνουν σαν κουκουβάγιες... εκτός αν έχουν να κρύψουν κάτι.

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
Δεν μίλησα για διαφήμιση...

Εγώ πάντως τους βλέπω παγκοσμίως να καμαρώνουν σαν κουκουβάγιες... εκτός αν έχουν να κρύψουν κάτι.
και γω καμαρωνω σε φιλους σε γνωστους σε ανθρωπους που με ρωτανε στο δρομο ''που το βρηκαμε;'' σε ολους δεν νομιζω οτι εχω κατι να κρυψω γιατι δεν το ειπα στη συγκεκριμενη συζητηση..

marley&me

Well-Known Member
22 Απριλίου 2012
65
0
Ειναι καλο να ψαχνεις καλα εκτροφεια και να μην αγοραζεις απο ιδιωτες και petshop αλλα και τη μαρλευ που μου την χαρισε φιλος το ιδιο την αγαπαω και τη νοιαζομαι και το ιδιο καμαρι εχω...το εμαθα κατοπιν βεβαια, αλλα εψαξα ρωτησα και εμαθα...ας ειναι καλα να εχουμε ετυχισμενες στιγμες ολοι μαζι και τα αλλα ειναι δευτερα...αυτο πιστευω!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Θέλουμε και άλλες φωτογραφίες του μικρού!
Καλώς τον δεχτήκατε να είναι γερός και να τον αγαπάτε πάντα :)