καλώς ήρθα....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
καλησπερα!! με λενε Θαναση και ειμαι απο την Συρο.
μετα απο πολλα χρονια που ειχα χασει τον σκυλο μου αποφασισαμε με την γυναικα μου να παρουμε ενα μελος ( σκυλο ) της οικογενιας μας.
με την ευκαιρια αυτη ηρθα κι εκανα και την εγραφη μου για να μπορω να διαβαζω, να συζηταμε και να ανταλλασουμε γνωμεις και αποψης.... :D:D

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες Θαναση απο την Συρο :D
Τελικα πηρατε νεο μελος ή ειστε ακομα σε αναζητηση?
Εχετε ενημερωθει για την σωστη αποκτηση σκυλου που ειναι απο εκτροφειο ή απο φιλοζωικη?
Ποτε δεν περνουμε σκυλακια απο ανευθυνες γεννες και φυσικα ποτε μα ποτε απο πετ σοπ.
Καλη διαμονη στο φορουμ :)

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
παιδια σας ευχαριστω για το καλοσορισμα. ακομη δεν εχουμε παρει σκυλακι, ειμαι σε αναζητησης εκτροφειων και ερωτησεων. απο το Νησι δεν ειναι τοσο ευκολα να γινουν καποια πραγματα.
οσο για ενημερωση δεν ειμαι πρωταρης οποτε ξερω καποια πραγματακια.
το νεο μελος της οικογενιας μας λογο οτι θελουμε να εχει καποια στοιχεια στον χαρακτηρα του, δεν μπορω να ρισκαρω να παρω απο φιλοζωικη.
το νεο μελος λοιπον που ψαχνουμε ειναι ενα θυληκο ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ....

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Καλως όρισες ! Πες μας αν θελεις λιγα λογια για το τι σε τραβηξε στη συγκεκριμενη φυλη. Ωραια σκυλια! Ειναι και δεινοί κολυμβητές; Στο νησι μαλλον θα παιξει βασικο ρόλο :)

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Καλως όρισες ! Πες μας αν θελεις λιγα λογια για το τι σε τραβηξε στη συγκεκριμενη φυλη. Ωραια σκυλια! Ειναι και δεινοί κολυμβητές; Στο νησι μαλλον θα παιξει βασικο ρόλο :)

η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα να ψαχνω για ενα μεσαιο μεγεθος σκυλο με τα χαρακτηρηστικα που θελουμε, αλλα δεν εβρισκα κατι που να μας κανει. και σιγα σιγα ειδα αρκετα απο τα πιο μεγαλα σκυλια καλυπταν τις αναγκες μου.... πιο κοντα απο ολα πλησιαζει το κανε κορσο... και μας αρεσει και σαν σωματοτυπος, σαν φατσουλα....

τα χαρακτηριστηκα που ψαχνουμε στο σκυλο που θα παρουμε ειναι....
να ειναι σκυλος που να μπορει να ζει σε σπιτι με τις απαραιτητες καθημερινες του βολτες φυσικα,να ειναι καλος με τα παιδια, να γινετε μελος με την οικογενια, να ειναι εξυπνος, να μπορει να φυλαει το σπιτι κι εμας αν χρειαστει και να εχει κοντο τριχομα... αν εχετε να κανετε καποια προταση εννοειτε οτι θα την ακουσουμε. αυτος ειναι και ο λογος που εκανα την εγραφη.... για να συζηταμε τα παντα....

D

Deleted member 14614

Guest
Καλώς ήρθες Θανάση!
Αν και διαφωνώ ότι δεν μπορείς να βρεις σκύλο από φιλοζωική με αυτά τα χαρακτηριστικά, εντούτοις σέβομαι την επιλογή σου.
Με βάση την περιγραφή σου, τα boxer και τα doberman δεν ταιριάζουν επίσης στα κριτήρια που θέτεις?

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
παιδια εχουμε και το θεμα Γυναικα... δεν της αρεσουν πολυ τα μπουλντοιδες και τα ντοπερμαν την τρομαζουν... ειδικα για το bullmastiff.....ειναι φιλη μου αλλα δεν θελει....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Καλώς ήρθες Θανάση!
Αν και διαφωνώ ότι δεν μπορείς να βρεις σκύλο από φιλοζωική με αυτά τα χαρακτηριστικά, εντούτοις σέβομαι την επιλογή σου.
Με βάση την περιγραφή σου, τα boxer και τα doberman δεν ταιριάζουν επίσης στα κριτήρια που θέτεις?
ενα σκυλος απο φιλοζωικη κρυβει πολλα. οσο και να μου αρεσει να βοηθαω τα ζωα αυτο δεν μπορω να το κανω. ενα ζωο εγκαταλημενο, μπορει να σου βγει πολυ καλο, αλλα μπορει να σου βγει και πολυ κακο λογο ασχημης συμπεριφορας απο προηγουμενο ιδιωκτιτη, η ακομη και απο τις ρατσες που ισως να εχει διασταυρωθει... ειναι ρισκο οταν θελεις ενα σκυλο για οικογενεια και παιδια...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώς ήρθες!

Δυνατότητα εκπαίδευσης θα υπάρχει? Θεωρώ γενικότερα ότι σκύλο και να έχεις πρεπει να απευθύνεσαι σε επαγγελματία εκπαιδευτή, πόσο μάλλον όταν σκέφτεσαι για ένα τόσο δυνατό σκύλο και υπάρχουν παιδιά στο άμεσο περιβάλλον.

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Τα έχει γνωρίσει από κοντά; Γιατί δεν πάτε μια βόλτα στο εκτροφείο;
χαχα γιατι ξέρει οτι τον περιμενει τρελη παντοφλα με τα σαλια που θα πεταει και το ροχαλητο:) καλημερα !

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Καλώς ήρθες!

Δυνατότητα εκπαίδευσης θα υπάρχει? Θεωρώ γενικότερα ότι σκύλο και να έχεις πρεπει να απευθύνεσαι σε επαγγελματία εκπαιδευτή, πόσο μάλλον όταν σκέφτεσαι για ένα τόσο δυνατό σκύλο και υπάρχουν παιδιά στο άμεσο περιβάλλον.
δυνατοτητα εκπαιδευσης υπαρχει απο εμενα. ειμαι γενικα ατομο που ψαχνω πριν παρω κατι και μαθαινω. πριν χρονια ειχα ενα πιο μεγαλο σκυλι και πιο αγριο θεωρητικα σαν ρατσα. ειχα ενα ροτβαιλερ το οπιο του ειχα μαθει οτι εγω χρειαζομουν μονος μου. ηξερε ολα τα βασικα + ηξερα να μην τρωει απο το δρομο, να μην τρωει απο ξενους... οποτε και με το επομενο σκυλο θα ασχοληθω παλι εγω...

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Τα έχει γνωρίσει από κοντά; Γιατί δεν πάτε μια βόλτα στο εκτροφείο;
απο την στιγμη που τα εχει δει , τα ξερει ( οχι απο κοντα τα συγκεκριμενα ) και δεν της αρεσουν δεν θελω να την πιεσω... γιατι ΚΑΙ ΚΑΛΑ.... το σκυλο τον περνουμε για εκεινη.....

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
χαχα γιατι ξέρει οτι τον περιμενει τρελη παντοφλα με τα σαλια που θα πεταει και το ροχαλητο:) καλημερα !
μπα παντοφλα δεν παιζει... απλα θα πρεπει να τα μαζευωωωωω να μην τα βλεπει... χαχαχχα

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
παιδια πειτε μου κατι. εξηγηστε μου για πιο λογο αποφευγουμε τα πετ σοπ για σκυλια...???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.974
20.403
Θανάση, τα σχόλιά σου γενικά με μπερδεύουν.

Δηλαδή, πόσο πολύ διαφέρουν εμφανισιακά τα cane corso από τα bullmastiff, που να κάνουν σε κάποιον που δεν είναι εξειδικευμένος πάνω σε φυλές, την τόσο τεράστια διαφορά;

Τα ίδια σάλια [και το ίδιο ροχαλητό], έχουν και τα cane corso.

Το ίδιο πολύ, μαδάνε και τα δύο.

Τι σημαίνει "τον σκύλο τον παίρνουμε για εκείνη";

Τι σε κάνει να έχεις τόσο μεγάλη σιγουριά, ότι θα τύχει, να τα πας καλά και αυτή την φορά, στα θέματα εκπαίδευσης; Κι αν δεν τα πας καλά, με έναν τόσο δυνατό σκύλο, τι θα γίνει;