καλώς ήρθα....

simpakos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2014
117
9
Θανάση, τα σχόλιά σου γενικά με μπερδεύουν.

Δηλαδή, πόσο πολύ διαφέρουν εμφανισιακά τα cane corso από τα bullmastiff, που να κάνουν σε κάποιον που δεν είναι εξειδικευμένος πάνω σε φυλές, την τόσο τεράστια διαφορά;

Τα ίδια σάλια [και το ίδιο ροχαλητό], έχουν και τα cane corso.

Το ίδιο πολύ, μαδάνε και τα δύο.

Τι σημαίνει "τον σκύλο τον παίρνουμε για εκείνη";

Τι σε κάνει να έχεις τόσο μεγάλη σιγουριά, ότι θα τύχει, να τα πας καλά και αυτή την φορά, στα θέματα εκπαίδευσης; Κι αν δεν τα πας καλά, με έναν τόσο δυνατό σκύλο, τι θα γίνει;
παιδια οκ τα σαλια τα καταλαβαινω αλλα για το μαδημα τι ενοειτε οτι μαδαει πολυ?οπου και αν εχω διαβασει λενε οτι μαδαει ελαχιστα..

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Μαδαει οσο μαδαει ενας τυπικος κοντοτριχος σκυλος.
Αν ζει μεσα στο σπιτι το χειμωνα μαδαει αρκετα (ενεκα διπλου μανδυα) αν ζει εκτος μαδαει ελαχιστα.....
Οι τριχες ειναι μικρες κ δεν τις βλεπεις!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Αν ζει εκτός...και κομμάτια δέρμα να του πέφτουν, δεν τα βλέπεις και δεν σε νοιάζει κιόλας. Με τις τρίχες θα έχεις άγχος;

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Αν ζει εκτός...και κομμάτια δέρμα να του πέφτουν, δεν τα βλέπεις και δεν σε νοιάζει κιόλας. Με τις τρίχες θα έχεις άγχος;
Μην ακουσεις "εκτος σπιτιου" αμεσως την κακια προχειρη την εχεις:mad:

Και την μια την βουρτσιζω κ την αλλη, η δευτερη (που μενει εξω) μαδαει ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο την πρωτη!

Οσοι γνωστοι μου εχουνε cane κ δεν ειναι λιγοι, αν το σκυλι μενει εντος σπιτιου απαντανε "μαδαει αρκετα" οσοι μενει εξω, απαντανε "μαδαει λιγο"

Εχει να κανει με την αντοχη/προσαρμογη στις καιρικες συνθηκες, αυτος ειναι κ ο σκοπος του τριχωματος ποσο μαλλον σε εναν σκυλο που ειναι κατα παραδοση να μενει εξω κ σε σκληρες καιρικες συνθηκες.....

Εννοειται δε οτι αν νοιαζεσαι για το σκυλι σου οπου κι αν αυτο μενει, ξερεις αν του πεφτουνε κομματια δερμα.........

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Καλη αναζητηση, εκτροφεια πολλα (ευτυχως) στην Ελλαδα, με ολη την ποικιλια γραμμων......
Κανε την αναζητηση σου, κ εδω ειμαστε......
ευχαριστω πολυ!!!!! εχω μιλησει και με τον κτηνιατρο μας και μου ειπε να δω τι θα βρω εδω και εχει και αυτος 1-2 γνωστους στο εξωτερικο να κοιταξουμε... οποτε οπως το λες... καλο ψαξιμο...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Μην ακουσεις "εκτος σπιτιου" αμεσως την κακια προχειρη την εχεις:mad:
Και σιγά, που κι εσύ, δεν θα τσιμπήσεις και δεν θα το συνεχίσεις...:D

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Εχει να κανει με την αντοχη/προσαρμογη στις καιρικες συνθηκες, αυτος ειναι κ ο σκοπος του τριχωματος ποσο μαλλον σε εναν σκυλο που ειναι κατα παραδοση να μενει εξω κ σε σκληρες καιρικες συνθηκες.....

Εννοειται δε οτι αν νοιαζεσαι για το σκυλι σου οπου κι αν αυτο μενει, ξερεις αν του πεφτουνε κομματια δερμα.........
εχεις δικιο!!! και να προσθεσω οτι οσο πιο σωστη διατροφη κανουμε στο σκυλο μας τοσο λιγοτερο θα μαδαει απο ενα αλλον που δεν τρεφεται σωστα!!

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
ποσοι απο εσας που με βοηθατε εχετε ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ...?? θα ηθελα να ακουσω τα καλα και τα καλα για τα σκυλια σας...

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
ποσοι απο εσας που με βοηθατε εχετε ΚΑΝΕ ΚΟΡΣΟ...?? θα ηθελα να ακουσω τα καλα και τα καλα για τα σκυλια σας...
Εγω εχω δυο.... μικρες βεβαια, η μεγαλη ειναι 15μηνων, αλλα εχω μια σχετικη εμπειρια.....

Δλδ θελεις να σου πουμε μονο τα καλα????
Οκ κι ελεγα να ξεκινησω απο τα κακα......

Επειδη θα γραψω μιση σελιδα θα κανεις υπομονη μεχρι λιγο αργοτερα γιατι τωρα εχω επιβλεψη εργου κ αδυνατω......

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Εγω εχω δυο.... μικρες βεβαια, η μεγαλη ειναι 15μηνων, αλλα εχω μια σχετικη εμπειρια.....

Δλδ θελεις να σου πουμε μονο τα καλα????
Οκ κι ελεγα να ξεκινησω απο τα κακα......

Επειδη θα γραψω μιση σελιδα θα κανεις υπομονη μεχρι λιγο αργοτερα γιατι τωρα εχω επιβλεψη εργου κ αδυνατω......
ουπς.... λαθος... και τα "κακα" θελω....;)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
ευχαριστω πολυ!!!!! εχω μιλησει και με τον κτηνιατρο μας και μου ειπε να δω τι θα βρω εδω και εχει και αυτος 1-2 γνωστους στο εξωτερικο να κοιταξουμε... οποτε οπως το λες... καλο ψαξιμο...
Τι δουλειά έχει ο κτηνίατρος με την απόκτηση σκύλου;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ναι αμέ έχει γνωστούς εκεί... στα puppy mills.

thanasis76

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2014
161
40
Ο κτηνιατρος αρχικα εχει δουλεια γιατι εκεινος θα προσεχει ιατρικα τον σκυλο μου, οποτε και πηγα να τον ρωτησω και να παρω και την αποψη του στα ιατρικα θεματα. ο κτηνιατρος λογο οτι ηταν Αθηνα ολα του τα χρονια και εχει ερθει τον τελευταιο χρονο στο νησι εχει γνωριμιες... οποτε μιας και ειναι πολυ γνωστος μου , μου ειπε, δες τι θα βρεις εσυ και πες μου αν θελεις να κοιταξω κι εγω... εχω γνωστους και Ελλαδα και εξωτερικο...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
ο καθε εκτροφεας γνωρίζει υποχρεωτικά τουλάχιστον έναν κτηνίατρο.. αρα , αντιστροφα και ο κάθε κτηνίατρος γνωρίζει τουλάχιστον έναν εκτροφέα που μπορει να συστήσει.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
ο καθε εκτροφεας γνωρίζει υποχρεωτικά τουλάχιστον έναν κτηνίατρο.. αρα , αντιστροφα και ο κάθε κτηνίατρος γνωρίζει τουλάχιστον έναν εκτροφέα που μπορει να συστήσει.
Mικρη διορθωση: .....αντιστροφα και ΚΑΠΟΙΟΙ κτηνιατροι γνωριζουνε τουλαχιστον εναν εκτροφεα.......