καρουμπαλο στη ραχη!

lunaa

Active Member
14 Μαϊου 2015
33
17
γεια σας !! σημερα επιασα στη ραχη της σκυλιτσας μου ακριβως μετα το λαιμο ενα τεραστιο εξωγκομα σαν καρουμπαλο (μεγεθος περιπου μπαλακι πινγκ πονγκ) το οποιο ειναι σκληρο και δεν μετακινειτε! το πιεζω και δεν ποναει καθολου!εμβολιο εχουμε ενα μηνα που καναμε οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο κατι τετοιο! στον κτηνιατρο μπορω να την παω την τεταρτη οποτε αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ και τρομοκρατηθηκα διαβαζοντας για ογκους κλπ κλπ αλλα αν ηταν κατι τετοιο λογικα δεν θα μεγαλωνε σταδιακα?? εχω την εντυπωση οτι χθες δεν το ειχε!! την πασπατευουμε ολη μερα καποιος θα ειχε καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα!! υπαρχει περιπτωση να ειναι απο χτυπημα?

ΓαβΓαβ

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2017
39
77
39
γεια σας !! σημερα επιασα στη ραχη της σκυλιτσας μου ακριβως μετα το λαιμο ενα τεραστιο εξωγκομα σαν καρουμπαλο (μεγεθος περιπου μπαλακι πινγκ πονγκ) το οποιο ειναι σκληρο και δεν μετακινειτε! το πιεζω και δεν ποναει καθολου!εμβολιο εχουμε ενα μηνα που καναμε οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι απο κατι τετοιο! στον κτηνιατρο μπορω να την παω την τεταρτη οποτε αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ και τρομοκρατηθηκα διαβαζοντας για ογκους κλπ κλπ αλλα αν ηταν κατι τετοιο λογικα δεν θα μεγαλωνε σταδιακα?? εχω την εντυπωση οτι χθες δεν το ειχε!! την πασπατευουμε ολη μερα καποιος θα ειχε καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα!! υπαρχει περιπτωση να ειναι απο χτυπημα?
Με κάθε επιφύλαξη θα σου πω ότι ο δικός μας κτηνίατρος όταν κάναμε τα εμβόλια για βήχα του κενελ και άλλη μια φορά (δεν θυμάμαι αν ήταν όταν έβγαλε ο Άρης ψώρα η όταν έγλυψε απο το πόδι του κάτι που μάλλον ήταν καυστικό και του έκανε ενέσεις για να θωρακισει είπε τα εσωτερικά οργανα) με προειδοποίησε πως μετά από 20 30 μέρες μπορεί να δω στη ράχη του ένα καρούμπαλο και να μην ανησυχήσω. Οπότε ίσως όντως να είναι από τα εμβόλια. Ο Αρης τότε δεν είχε βγάλει. Αυτό στο είπα για να μην τρελαθείς από την αγωνία. Στο γιατρό βεβαίως και να πάτε γιατί εκείνος μόνο μπορεί να σου πει με βεβαιότητα και γιατί καλύτερα το καθετί που παρατηρούμε να το προλαβαίνουμε νωρίς. Εύχομαι να μην είναι τίποτα και περαστικά σας!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.972
7.548
Εύκολα μπορεί να είναι από το εμβόλιο αν του το έκανε εκεί. Πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Σε άλλη περίπτωση ένας σκύλος μας είχε ένα τέτοιο καρούμπαλο σκληρό από αδένωμα που γέμιζε υγρό, του το αδειαζε ο κτηνίατρος με σύριγγα και σιγά σιγά ξαναγέμιζε (= κάτι ακόμα που μπορεί να είναι αντί για όγκος - κάτι όχι ανησυχητικό δλδ).

Εγώ πάντως τα λεφτά μου τα βάζω στο εμβόλιο.

4 Οκτωβρίου 2016
108
33
34
Κυπρος
Μπορει να ειναι αιματωμα ετσι ειναι αυτα, θα χτυπησε καπου και δεν το προσεξατε, επισης η δικη μας ειχε μια μαζα που τελικα ηταν απο παρασυτο. Αν ειναι μιλα με τον γιατρο σας μεχρι που θα την παρετε γιατι στις περιπτωσεις τις δικες μ η λυση ηταν απλα αντιβιωση..εμεις ειχαμε κανει κ βιοψια τοτε αν κ δεν χρειαζοταν

• Like
Reactions: GRDANE