J Johnkokk Well-Known Member 2 Ιουνίου 2015 266 786 52 16 Δεκεμβρίου 2016 #21 Οι άντρες δεν λέμε μαλακίες. . . . . . . . . . . Μόνο τις κάνουμε. Reactions: richtaris, Χριστόφορος_Καρ, elpinor and 4 others
Kouros Banned Banned 25 Μαρτίου 2014 757 529 16 Δεκεμβρίου 2016 #23 l.Kyveli said: Κούρε θα σου απαντούσα αν ήμουν συριζαία και έψαχνα γκόμενο. Τώρα δεν αδειάζω ούτε να ... Click to expand... Kyveli είναι προφανές ότι δεν το είπα για εσένα..φαίνονται από πάνω απο το ποστ μου ποιες είναι αυτές οι δυο που με ειρωνευτηκαν ΑΝΑΙΤΙΑ για ακόμα μία φορα....
l.Kyveli said: Κούρε θα σου απαντούσα αν ήμουν συριζαία και έψαχνα γκόμενο. Τώρα δεν αδειάζω ούτε να ... Click to expand... Kyveli είναι προφανές ότι δεν το είπα για εσένα..φαίνονται από πάνω απο το ποστ μου ποιες είναι αυτές οι δυο που με ειρωνευτηκαν ΑΝΑΙΤΙΑ για ακόμα μία φορα....
Kouros Banned Banned 25 Μαρτίου 2014 757 529 16 Δεκεμβρίου 2016 #24 Johnkokk said: Οι άντρες δεν λέμε μαλακίες. . . . . . . . . . . Μόνο τις κάνουμε. Click to expand... Αυτό είναι αλήθεια...Ο Γάμος είναι μία από αυτές.. Στερνη μου γνώση να σε είχα πρώτα λένε..
Johnkokk said: Οι άντρες δεν λέμε μαλακίες. . . . . . . . . . . Μόνο τις κάνουμε. Click to expand... Αυτό είναι αλήθεια...Ο Γάμος είναι μία από αυτές.. Στερνη μου γνώση να σε είχα πρώτα λένε..