κιτρινο υγρο

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
γεια σας εχω μια θηλυκια σκυλιτσα και μολις τωρα παρατηρησα πως στο τσουτσουνακι της να το πω στην ουρηθρα ειχε ενα κιτρινο υγρο σαν μυξα ηταν με κιτρινοπη αποχροση και ηταν αρκετη ποσοτητα δεν ηταν μια σταγονα αυτο τι μπορει να ειναι

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.062
Η ετοιμαζεται για οιστρο- .....
Οταν ετοιμαζεται μια σκυλα για οιστρο ειναι φυσιολογικο να βλεπεις κατι σαν πυον δλδ?
(σοβαρα το ρωταω οχι ειρωνικα)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Η ετοιμαζεται για οιστρο- η ειναι πυομητρα!
Επισης μπορει να ειναι και καμια κυστιτιδα-ουρολοιμοξη.

Να την πας οποσδηποτε σε ιατρο!
Αν δεν εχει αδιαθετήσει το σκυλί και είναι μόλις 9 μηνών, υπάρχουν πιθανότητες για πυομήτρα? (και εγώ σοβαρά ρωταω..)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αν δεν εχει αδιαθετήσει το σκυλί και είναι μόλις 9 μηνών, υπάρχουν πιθανότητες για πυομήτρα? (και εγώ σοβαρά ρωταω..)
Ναι!
Μαλλον σπανιο, αλλα δεν αποκλειεται.
Εχει τυχει στο ιατρειο που δουλευω! Το θεωρουσαμε πολυ απιθανο και η ιατρος νομιζε αρχικα οτι ειναι κολπιτιδια.
Αλλα τελικα ηταν πυομητρα! Το σκυλακι ηταν ενα Pitbullλακι 7 μηνων.

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
τελικα την πηγα σε 2 κτηνιατρους και οι δυο μου ειπαν εχει κολπιτιδα και γαστριτιδα ο ενας της εκανε ενεσεις για την κολπιτιδα και ο αλλος μου ειπε πως δε χρειαζετε φαρμακευτικη αγωγη για την κολπιτιδα

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
εμενα στην πρωτη περιοδο ειχε αρκετα κιτρινα υγρα και η γιατρος που την ειδε μου ειπε οτι ειταν φυσιολογικο,,,???????????????

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
τελικα της ηρθε περιοδος τωρα προσεξα μια σταγονα αιμα. μπορει να μου δωσει καποιος πληροφοριες για το ποσο κραταει και ποτε ειναι ετοιμη να ζευγαρωση (δε θελω να τη ζευγαρωσω αλλα για να προσεχω μην γινει καμια μαλακια)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ, σχετικά με οίστρο. Κάνε αναζήτηση.

kiouspas

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2013
81
3
μια ερωτηση ακομα, τωρα που βγαζει αιμα μπορω να την αφηνω να παιζει με αλλα σκυλια η υπαρχει κινδυνος να γινει τπτ? αν καταλαβα σωστα οι μερες που μπορει να μεινει εγκυος ειναι οταν θα σταματησει να εχει αιμα ετσι δεν ειναι?

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Στης 12 Ιανουάριου έγραψες οτι της ήρθαν άρα τωρα μπένει στις επικίνδυνες
μερες. Κράτα την μακριά απο αλλα σκυλιά μεχρι 3 Φεβρουαρίου γιατι
θα έχεις πρόβλημα.

papavet

New Member
20 Ιανουαρίου 2014
2
0
Ναι να την στειρώσεις με το καλό... Kαλό είναι η στείρωση να γίνεται 2 μήνες περίπου μετά το τέλος της περιόδου και όχι αμέσως μετά για να μην έχουμε ψευδοκύηση (''ανεμογκάστρι'')
... Και μόλις τελειώσει, στείρωσέ την με το καλό!