κολλιτιδα!

areti_k

Member
9 Σεπτεμβρίου 2015
20
46
41
Καλημερα παιδια! Ο Μπουμερεκος μας σταματησε τις διαρροιες τρωει με ορεξη (με πολυ μπορω να πω) και παιζει ολη μερα (κοινως μου καταστρεφει το σπιτι :) ) σημερα πινουμε την τελευταια μερα τα φαρμακα σας... αλλα μου φανηκε περιεργο κατι που μου ειπε ο γιατρος και ειμαι πολυ επιφυλακτικη.. μου ειπε την Πεμπτη το πρωι αφου ειναι καλα να τον παω για εμβολιο γιατι εμεινε πισω.. δεν ειναι πολυ νωρις? προλαβε να αναρρωσει? εχω αλλαξει τρεις κτηνιατρους ως τωρα και ειμαι λιγο προβληματισμενη :(

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δεν ξερω τι φαρμακα παίρνετε παντως κ μεις που χαμε τυχει τετοια φαση, οχι απλα πηγαμε πολυ πισω με τους εμβολιασμους, ακριβως επειδη δεν ηθελε να επιβαρυνει τον οργανισμο της η κτηνιατρος οτι ειχε συνελθει,αλλα 2 κουταβισια επρεπε να τα επαναλαβουμε κιολας...
Προτιμουσα ομως αυτο παρα να το παιξω κορόνα γραμματα υστερα απτην ολη ταλαιπωρία!
Παρε κ κανε μια ερωτηση εαν θες σε καποιον αλλο, ταδε του μηνος τελειωσε τα φαρμακα ταδε του μηνος μπορω να κανω εμβολιο?

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Περαστικά του και σιδερένιος! Γιατί δε ρωτάς τον ίδιο τον κτηνίατρο που στο είπε σε πρώτη φάση; Εκτός απ' το να θεραπεύσει το ζώο οφείλει να σου εξηγεί γιατί κάνει ή δεν κάνει κάτι - εφόσον ρωτήσεις δηλαδή.

Δεν είναι καθόλου κακό να πάρεις άλλη μια γνώμη όπως προτάθηκε, απλά η αλλαγή τριών κτηνιάτρων σε λιγότερο από μήνα ίσως μπερδεύει κάπως τα πράγματα. Εννοείται πως κανένας κτηνίατρος δεν είναι αλάνθαστος, και πάντα έχουμε το δικαίωμα να τους αμφισβητούμε. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι έχεις άδικο που άλλαξες γιατρό, απλά πριν ενδεχομένως ξανα-αλλάξεις βεβαιώσου ότι αυτό δε θα γίνει επειδή π.χ. είπε κάτι που απλά σου φάνηκε περίεργο χωρίς χωρίς να δοθούν/ζητηθούν περαιτέρω εξηγήσεις.