κουταβι με 1ο εμβολιο και μεγαλυτερος σκυλος


moglhs

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2007
51
54
40
καλησπερα. χθες αγορασε η αδερφη μου ενα γαλλικο μπουλντογκ. το κουταβι ειναι 2 μηνων και εχει κανει 1 εμβολιο και αποπαρασιτωση.εγω εχω εδω και 1 χρονο ενα ροτβαιλερ θηλυκο(ο μπομπιρας ειναι αρσενικο) στο διαμερισμα. ειναι πληρως εμβολιασμενη και καθαρη. μεχρι τωρα τα εχουμε σε χωριστα δωματια γιατι φοβομαστε να τα φερουμε σε επαφη μηπως δημιουργηθει προβλημα στην υγεια του μικρου. τα φαρμακα που εχει παρει ο μικρος ειναι: vermox dosalid και nobivac parvo-c. μπορουμε να τα φερουμε καθόλου σε επαφη? υπαρχει κινδυνος?
 




moglhs

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2007
51
54
40
Πολύ μικρός.
Φέρτε τα ... ;)

ευχαριστω για την απαντηση αλλα θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?
 




moglhs

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2007
51
54
40
οχι δεν την εχω στειρωσει. λες να ειναι επικυνδυνος "ο εραστης"? εγω με την κοπελα μου και την μπουμπου μετακομιζουμε το πολυ σε μια εβδομαδα για τωρα ρωταω.
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν κινδυνεύει ακόμα η μπουμπού!!!!!!!! :D:D:D:D
Αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις... :p:p:p:p (Γκριφόν-κανίς στο Λαγονήσι κοντό, γύρω στα 6-7 κιλά άφησε έγκυο μια σκύλα ροτ προσφάτως... :shock:. Θα ήθελα να το δω αυτό).
Επικίνδυνη για την υγεία του μωρού όχι - τουλάχιστον εδώ μέσα αυτό έμαθα γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος εμβολίων ενός κουταβιού δεν πρέπει να έρθει σε επαφή ούτε με άλλα σκυλιά αλλά ούτε και με ανθρώπους εκτός οικογένειας (άποψη της πρώτης κτηνιάτρου του σκύλου μου...).
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Να γίνω ...
Αν το σκυλί είναι εμβολιασμένο - αποπαρασιτωμένο σωστά και δεν μένει έξω, η πιθανότητα να μεταφέρει στο κουτάβι κάποιο μικρόβιο ή ασθένεια είναι περιπου η ίδια με την πιθανότητα να του το μεταφέρετε εσείς ή ο ... αέρας που αναπνέει ... εκτός και αν το κουτάβι βρίσκεται σε αποστειρωμένο περιβάλλον και εσείς βγάζετε ρούχα - παπούτσια και πλένεστε με αντισηπτικά όταν πάτε να το χαιδέψετε ... που μάλλον δεν γίνεται αυτό, οπότε φέρτε το και σε επαφή με το άλλο σκυλί γιατί απομωνόντας τα δύο σκυλιά κάνετε μία πολύ κακή αρχή στην σχέση τους (ειδικά το μεγάλο συνδέει το κουτάβι με απομόνωση - τιμωρία ) και δεν αξίζει τον κόπο.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU