κτηνιατρος-ποσο συχνα?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
καθε ποτε πατε τα σκυλακια σας στον κτηνιατρο για ελεγχο???

Ευχαριστω!! :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Οι δικές μας επισκέψεις, εκτός απρόοπτου, έχουν ως εξής:

Εγώ προτιμώ να παίρνω τα milbemax από το γιατρό μας και επ’ ευκαιρίας να τσεκάρουμε ανα τρίμηνο το βάρος του, αφτιά, δόντια, θερμοκρασία κτλ.

Δυο φορές το χρόνο (Απρίλη- Οκτώβρη) πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο (αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για την ερλιχίωση, λεϊσμανίαση, διροφιλαρίωση, πιροπλάσμωση κ.ά.).

Σε κάποια από τις παραπάνω επισκέψεις γίνεται και ο επαναληπτικός ετήσιος εμβολιασμός του σκυλου.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
καθε μηνα απαραιτητως και δεν το αμελω ποτε :D εκτος απροοπτου....φτου,
και κομμωτηριο φυσικα :!:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλά τώρα που μεγάλωσε είμαστε τακτικοί θαμώνες. Όλο κάτι με ανησυχεί κι έχω χάσει το λογαριασμό :( Τώρα σκέφτομαι να τον ξανα-ματα πάω γιατί κλαίει καμιά φορά στο άσχετο όταν τον σηκώνω αγκαλιά και φοβάμαι μήπως πονάει πουθενά...

Για τις ταχυκαρδίες που έχει όταν ενθουσιάζεται τον έχω πάει 3-4 φορές και με έχει διαβεβαιώσει ο γιατρός ότι δεν έχει καρδιολογικό πρόβλημα, αλλά ρε παιδιά η καρδιά του πάει τόσο γρήγορα που δε νιώθεις κενό ανάμεσα στους παλμούς :(

Γραφική θα καταντήσω...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
εμενα μ ειπαν καθε διμηνο να πηγαινω για να την τσεκαρει.εκεινος μπορει να δει κατι ,π εγω θεωρω φυσιολογικο,ανησυχητικο.
αιματολογικες θα της κανω Νοεμβριο και γω.σημερα εκλεισα ραντεβου γτ θελω να μας πει και για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ τριχα π χανει και για κατι εμαιτους απο ξυλα,φυλλα,χαρτια και τετοιες χαζομαρες π δεν προλαβαινω να την σταματησω να φαει. :? +το βαρος της!μονο εγω βλεπω αδυνατο το σκυλι μου...χμμμ.... :(

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
nikos η τριχα ειναι φυσιολογικη μαλλον αυτην την εποχη χτενιζε την να φευγουν οι νεκρες τριχες,αλλα ρωτα και τον κτηνιατρο σου μηπως χρειαζεται καποιο συμπληρωμα διατροφης....

οσο γι'αυτα που τρωει απο κατω γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις να την εχεις πιο πολυ το νου σου :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ναι ξερω για τη τριχα οτι ειναι φυσιολογικο να χανει ,αλλα ειναι παρα πολλες!!!!ανησυχω δλδ!και μετα σκευτηκα και γω αυτο,μηπως χρειαζεται καποιο συμπληρωμα... :?
αυτα τα φυλλαρακια τα τρωει στην αυλη μας μεσα σε χρονο ντε-τε!οσο και να τρεχω κατι θα ξεφυγει!θα δουμε με αυτο τι θα κανω ...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
3 φορες τον χρονο 2 για εξετασεις αιματος..
1 για εμβολια..
και απο εκει και περα περιπου ανα 2 μηνο 3μηνο κατι βρισκουμε...
εγω δηλ σαν δικαιολογια για να του κανω ενα τσεκ απ..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τώρα αν σας πω ότι όταν δεν είναι άρρωστος ο σκύλος γουστάρω την επίσκεψη στον κτηνίατρο θα με περάσετε για παλαβή? Τρελαίνομαι με όλα τα σκυλάκια που μαζεύονται εκεί και παίζω... Άσε που όλοι (όλες μάλλον) τσιρίζουν όταν βλέπουν το μικρό μου και το τρελαίνουν στα χάδια 8)

Η κορυφαία ερώτηση που ακούω: "πόσων μηνών είναι?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βρε τον παππού μου.... :lol:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Πηγαμε!
ειμαστε μια χαρα!
Η Χιονα δεν ειναι αδυνατη οπως εγω τη βλεπω(χαχαχα)!ειναι ο σωματοτυπος της τετοιος.
μ ειπε να πηγαινω καθε εξαμηνο για εξετασεις αιματος και για ελεγχο αν θελω καθε τριμηνο.
εβγαλα και τη λιστα με τις ερωτησεις και αρχισα!!χαχαχα ρεζιλι δλδ...
ο ανθρωπος δεν μου πηρε και για επισκεψη... :shock:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
το ματι που του βγηκε ομως!!!
ας επερνε επισκεψη(το λιγοτερο π με νιαζει) και ας ηταν καλυτερος στη δουλεια του!!!πφφφ.... :!:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr