κτηνιατρος στα Πετραλωνα

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Καλησπερα σας. Μια φιλη μου μολις πηρε ενα κοκωνακι 2,5 μηνων θηλυκο απο τον κυριο Μακαριτη. Ψαχνει κτηνιατρο και μενει στα Πετραλωνα. Ξερετε κανενα?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Εχει στην τριων ιεραρχων κ κλειδημου αν δεν κανω λαθος!Δυστυχως δε θυμαμαι το ονομα αλλα εχει ταμπελα οποτε αν περασει θα το δει ευκολα!Στα Πετραλωνα τουλαχιστον στη μερια που εμενα εγω δεν ειχα δει καποιον αλλον!

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Ευχαριστω για την πληροφορια. Τον ξερεις προσωπικα? Ειναι καλος?

Αν δεν υπαρχει καποιος γνωστος στα Πετραλωνα, τοτε Καλλιθεα, Νεα Σμυρνη, Νεος Κοσμος, τριγυρω περιοχες.

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Προσωπικα εγω οχι!Αλλα αλλοι σκυλογονεις που ειχα γνωρισει στην περιοχη ηταν ευχαριστημενοι!Τωρα για τις αλλες περιοχες καποιο μελος ειχε αναφερει για εναν πολυ καλο στη Ν. Σμυρνη επι της Ελ. Βενιζελου....Θα σου απαντησουν φανατζομαι κ τα αθηναϊκα μελη οπου να ναι κ θα σε κατατοπισουν!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δεν είναι καλή ιδέα να ρωτήσει η φίλη σου τον κο Μακαρίτη για κτηνίατρο, μια που είναι εκτροφέας και ιδιοκτήτης σκύλων της ίδιας φυλής;...

Όλο και κάποιον θα μπορεί να προτείνει.

...και μια γενική ερώτηση και απορία, πως αξιολογείται ο "καλός" κτηνίατρος;

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Προσωπικα, δεν θα πηγαινα σε έναν κτηνίατρο αναλογα με το που μενω, αλλα συμφωνα με το ποσο έμπιστος είναι (αυτον θεωρω καλο κτηνίατρο) κι ας ηταν και μακρια .
Μενω Αρτεμιδα κι εχει πολλους κτηνιάτρους και στην περιοχη και στις γύρω περιοχες αλλα επιμενω να "μεταναστευω" στο Χαλάνδρι για τον κτηνιατρο που του έχω πολυ μεγαλη εμπιστοσύνη.

Δυστηχως, στις περιοχες που αναφερεις δεν ξέρω καποιον έμπιστο κτηνιατρο.
Φαληρο σου κάνει;

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Μμμμ, δεν φανηκε να ξερει στα Πετραλωνα, γιατι του ειπε που μενει και εκεινος ειπε να της συστησω εγω.

Καλος κτηνιατρος ειναι εκεινος που εχει μεγαλη εμπειρια, καλη φημη, συστασεις απο γνωστες-εμπειρους σκυλογονεις, που ειναι εμπιστος, προσηνης και ομιλητικος/επεξηγηματικος, σχολαστικος κλπ, κλπ. Και ναι, η αποσταση παιζει καποιο ρολο, οταν εχεις πολυ λιγο ελευθερο χρονο. Οχι τον καθοριστικο, αλλα παιζει. Ακομη και για το επειγον του πραγματος αν θελετε. Ειναι αλλο να μπορεις να τον βρεις σε 15 λεπτα και αλλο σε 1 η 1,5 ωρα.

Εγω εχω μια πολυ καλη κτηνιατρο, εδω και 17 χρονια, που εχει ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα, αλλα ειναι στη Βουλα (εγω μενω Αργυρουπολη και κανω την αποσταση σχετικα ευκολα). Τα Πετραλωνα, και ειδικα σε ωρα αιχμης, ειναι λιγακι μακρυα. Γι'αυτο ρωτησα αν εχουμε κανενα πιο κοντα. Ειπα, μηπως.....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.664
11.080
Athens
...και μια γενική ερώτηση και απορία, πως αξιολογείται ο "καλός" κτηνίατρος;
Αυτός που κάνει τις λιγότερες λάθος διαγνώσεις ή καλύτερα, αυτός που έχει διορθώσει τις περισσότερες πατάτες αλλών κτηνιάτρων.

Κατά την άποψή μου πρέπει να έχει κανείς "standby" 2 καλούς κτηνιάτρους. Φυσικά σε "ειδικά προβλήματα" τρέχουμε και σε τρίτο, που μπορείς να είναι εξειδικευμένος σε κάποια πάθηση.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Προσωπικα, δεν θα πηγαινα σε έναν κτηνίατρο αναλογα με το που μενω, αλλα συμφωνα με το ποσο έμπιστος είναι (αυτον θεωρω καλο κτηνίατρο) κι ας ηταν και μακρια .
Συμφωνώ. Και εγώ στην περιοχή μου έχουμε πολλούς κτηνίατρους αλλά πάω σε έναν που μου σύστησαν ανεπιφύλακτα στην..... Παλλήνη (αν δεν κάνω λάθος, όλο μπερδεύω την περιοχή αν είναι Παλλήνη ή Γέρακας). Ναι μεν μακρυά αλλά πολύ καλός κτηνίατρος (το κτηνιατρίο το έχει μαζί με την γυναίκα του που είναι και αυτή κτηνίατρος)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Νομίζω ότι δεν πειράζει αν είναι λίγο μακριά ο κτηνίατρος, αρκεί να είναι ο σωστός!
Όταν πήρα τον Σπούκυ μου συνέστησαν κάποιον εδώ κοντά και παραλίγο να μου στείλει το σκυλί αδιάβαστο την πρώτη μέρα! Μου έδωσε λάθος δοσολογία φαγητού, εγώ άσχετη δεν το κατάλαβα, και παραλίγο να πεθάνει το σκυλί από γαστρορραγία.
Με πήγε μια φίλη στον δικό της που τον επανέφερε άμεσα - να βλέπεις ένα πλάσμα 500 γραμ. σωριασμένο και αδύναμο - και τελικά μείναμε εκεί γιατί είδα ότι είναι σωστός, αγαπάει τα ζώα και το παλεύει.
Και δεν είναι και δίπλα μου... από Πειραιά πηγαίνω στην ΄Ανω Ηλιούπολη, αλλά χαλάλι του...

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Ρε παιδια, μιλαω αλλη γλωσσα? Γιατι δεν με καταλαβαινετε?? ΛΕΩ, να ειναι καλος (οπως τον ορισαμε πιο πανω), να τον ξερετε προσωπικα και να ειναι οσο πιο κοντα στα Πετραλωνα γινεται. Ξερω κι εγω εναν πολυ καλο στη Λαμια, μηπως να πηγαινω εκει?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ρε παιδια, μιλαω αλλη γλωσσα? Γιατι δεν με καταλαβαινετε?? ΛΕΩ, να ειναι καλος (οπως τον ορισαμε πιο πανω), να τον ξερετε προσωπικα και να ειναι οσο πιο κοντα στα Πετραλωνα γινεται. Ξερω κι εγω εναν πολυ καλο στη Λαμια, μηπως να πηγαινω εκει?
Αυτο που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι αν δεν ξερεις καποιον εμπιστο πιο κοντα απο τη Λαμια, ναι, πας εκει.
Προφανως όμως υπαρχουν στην Αθηνα εμπιστοι κτηνιατροι.
Μεχρι στιγμης, στα Πετράλωνα δεν έχει βρεθει κανεις.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ninaioanna Εμφάνιση μηνυμάτων
Τόσο η δυσφήμιση όσο και η διαφήμιση στο internet πάντα εγκυμονεί κινδύνους.
Πόσο μάλιστα όταν βασίζεται η ίδια η επιλογή μας από αυτήν..

Όσο και να σε πείσω πως ο κτηνίατρος μου είναι καλός στην πραγματικότητα δεν ξέρεις αν τον κρίνω με σωστά κριτήρια ακόμα και αν εγώ δηλώσω επώνυμα πως τον εμπιστεύομαι από την στιγμή που δεν με γνωρίζεις.

Μάθε να κρίνεις μόνη σου έναν κτηνίατρο και να βασίζεσαι στην δική σου κρίση και αυτών που εμπιστεύεσαι.

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Καλημερα. Kango1, εχεις δικηο σε αυτα που λες, αλλα μαλλον δεν διαβασες απο την αρχη το θεμα. Εγω εχω δικια μου κτηνιατρο που την εμπιστευομαι απολυτα, εδω και 17 χρονια. Εχει σωσει τα σκυλια μου (3) παμπολλες φορες απο διαφορα που τους ετυχαν. Δεν την αλλαζω με τιποτε κι ας εφυγε απο το παλιο ιατρειο και ας πηγε πιο μακρυα. Ζητησα απο το φορουμ να μας συστησουν, αν ξερουν προσωπικα και αν εμπιστευονται, ενα κτηνιατρο κοντα στα Πετραλωνα. Φυσικα και θα τον αξιολογουσαμε, με τα δικα μας κριτηρια, αν ειχαμε καποια προταση απο εσας.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοσο μεγαλο ζητημα η ερωτηση μου. Κι αλλοι ρωτησαν, για αλλες περιοχες, Νεα Σμυρνη, Ηλιουπολη, Υμηττος (δεν ξερω να βαλω το λινκ, πηγαινε λιγι πισω και θα τα βρεις) και πηραν σαν απαντηση απλα ενα ονομα η και δυο, χωρις ολη αυτη τη κριτικη και την αυστηροτητα. Εχετε κατι με τα Πετραλωνα?? Η μαζι μου?:):):confused:

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Kανένα πρόβλημα μαζί σου και με κανέναν και φυσικά με καμία περιοχή.
Απλά όλα τα θέματα διαβάζονται από πολύ κόσμο και από μέλη που δεν γραφουν.
Κανένα internet δεν μπορεί να φιλτράρει τις πληροφορίες από μονο του από οποιον και αν γράφονται.
Εσύ καλά θα κανεις και θα τις αξιολογήσεις μονη σου.., κάποιος άλλος όμως ίσως απλά εμπιστευτεί μονο την γνώμη μας ή απλά αυτόν που εμείς εμπιστευόμαστε ..με τα πάντα δικά μας ο κέθε ένας ξεχωριστά υποκειμενικά κριτήρια.
Άλλωστε το ..καλός κτηνίατρος ..για τον κάθε ένα είναι ίσως υποκειμενικό..;):)