κτηνιατρος στο Χαιδάρι

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Στη Παπανδρεου στο δεξι σου χερι οπως ανεβαινεις στο υψος του πεζοδρομου.Βασιλης Βλαστος.Πληρες εξοπλισμενο ιατρειο.Καλος κτηνιατρος κατα τη γνωμη μου αλλα λιγο ακριβος.Υπαρχουν και αλλοι δυο αλλα δεν εχω παει.Το πρωτο ειναι στην Αγωνιστων στρατοπεδου απεναντι απο το βενζιναδικο Ετεκα νομιζω και το αλλο στην Ιερα οδο.Κανεις δεξια απο Καραισκακη μπαινεις Ιερα οδο στα 30-40 μετρα.Μετα εαν θες Αγια Βαρβαρα ο Δημητρης Σταικος οδος Καναρη 2 αλλα εχει πολυ μεγαλη αναμονη.

Last edited:

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Εαν μιλας για τον Βλαστο δεν εχει τυχει κατι σε εμενα σοβαρο ωστε να χρειαστω να παρω και δευτερη γνωμη απο αλλο κτηνιατρο και να σχηματισω αποψη.Μονο μια φορα που τον χρειαστηκα επειδη ο σκυλος μου επεσε απο 8 μετρα υψος Σαββατο αργα το βραδυ και τον πηρα τηλεφωνο να τον εξετασει ηρθε αμεσως αλλα δεν ειχε κατι το σκυλι απλα ποναγε.Καλο ειναι να σχηματισεις δικια σου γνωμη απο κοντα.

• Like
Reactions: Basanizome

ΣΠΥΡΟΣ.Κ

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2011
110
5
39
Χαιδαρι-Αττικησ
Ο ενας ειναι στην Αγωνιστων Στατοπαιδου διπλα απο το κεπ και η αλλη ειναι στην Ιερα οδο,οπως βγαινεις απο Καραισκακη θα πασ δεξια στα 100μ στο δεξι σου χερι.Εγω τον παω στην Αγωνιστων και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ο Μακρογκικας δεν ειναι κοντα στον σταθμο του Αγ. Αντωνιου στο Περιστερι? Αν ειναι αυτος εχω ακουσει τα χειροτερα χωρις να εχω ιδια πειρα ομως.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Χμμ. Ωραια.

Ακτινογραφιες εχεις βγαλει εκει? Γιατι ψαχνομαι αλλα θα ηθελα λογω ελλειψης χρονου να ειναι καποιος κοντινος.

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
εγω εχω δυο κτηνιατρους που συνεργαζομαι. Η μια εκ των οποιων ερχεται σπιτι και ειναι παρα πολυ καλη. Την συστηνω ανεπιφυλακτα! Μου εσωσε γατακι απο βεβαια θανατο! Συνεργαζεται και με μια κλινικη (δυστυχως δεν θυμαμαι σε ποιο μερος, νομιζω νεα φιλαδελφεια χωρις να ειμαι σιγουρη). Αν θες, συ δινω σε πμ τα στοιχεια της!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Σχεδον διπλα απο τον Μακρογκικα ειναι το ιατρειο του Χαραλαμπιδι.
Εχει καλο εξωπλισμο και εκει εκανε επεμβαση η Carmen μου ( μας τον συστησε ο κτηνιατρος μας).
Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη με την αντιμετοπιση του περιστατικου μας.

Στον Σταικο στην Αγια Βαρβαρα- δεν θα πηγαινα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Στον Σταικο στην Αγια Βαρβαρα- δεν θα πηγαινα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Δεν εχω παει ποτε στο Σταικο αλλα πολλοι γνωστοι μου πανε εκει τα σκυλια τους και γενικα εχει καλη φημη στην περιοχη μας.Το μονο παραπονο που εχω ακουσει απο αυτους ειναι για την αναμονη.Γι αυτο και τον προτεινα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν εχω παει ποτε στο Σταικο αλλα πολλοι γνωστοι μου πανε εκει τα σκυλια τους και γενικα εχει καλη φημη στην περιοχη μας.Το μονο παραπονο που εχω ακουσει απο αυτους ειναι για την αναμονη.Γι αυτο και τον προτεινα.
Εγω εμεινα κορυδαλλο- και πολοι πελατες μου εκει γυρο πηγαιναν εκει. Εχω ακουσει πολλα ασχημα! Πολλες λαθος διαγνωσεις!

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Για τον Στάικο έχω ακούσει τα ίδια (χείριστα) και εγώ, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία, οπότε δεν ξέρω αν αληθεύουν οι φήμες.
Για τον Βλαστό (που αν και μένω στα 50μ, δεν πηγαίνω εκεί, λόγω του ότι ξεκίνησα σε δικό μου στο Αιγάλεω και είμαι πολύ ευχαριστημένος) έχω ακούσει τα καλύτερα, από όλους τους σκυλογονείς της περιοχής.

Basanizome

New Member
18 Ιουλίου 2018
1
0
52
γνωριζει κανεις καποιον κτηνιατρο στο Χαιδαρι ή στις γύρω περιοχες απο τον οποιο να εχει καλη εμπειρια? δεν βρηκα στην αναζητηση κατι.
Παναγιωτόπουλος κοντά στα ΚΕΠ στην Παπανδρέου μακριά φρου φρούτα και αρώματα !!! Θα έχανα ζώο αν δεν είναι λίγο γνωστής!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.303
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L