κυκλοφορησε το πρωτο εμβολιο κατα της δερματοφυτίασης

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μμμμ...εχω καποιες αμφιβολιες...
Αναφερει οτι το εμβολιο λειτουργει και θεραπευτικα.Απο ποτε λειτουργουν ετσι τα εμβολια;Δηλαδη στο ηδη μολυσμενο ζωο,βαζουμε ξανα μυκητα;
Δεν αναφερει συγκεκριμενα πως μεταφερεται στον ανθρωπο.Με αγγιγμα;ουρα;υγρα;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αυτο λεω.Η επαφη μπορει να παρευρμηνευθει.Στο τριχωμα;Στα κοπρανα,ουρα,υγρα;Μικρη αποσταση;Αυτη τη φραση τη χρησιμοποιουμε με πολλες εννοιες.Λαθος μεν,αλλα το κανουμε.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Δε μου λετε ρε παιδια.Την ξεραμε αυτη την ασθενεια;Πρωτη φορα την ακουω.Κι οταν τοσο καιρο λεγαμε οτι αν ο σκυλος ειναι εμβολιασμενος,δε μπορει να μεταφερει τιποτα στον ανθρωπο,κοροιδευαμε τον κοσμο;Απο τη στιγμη που τωρα βγηκε το εμβολιο,τοσο καιρο ο σκυλος ηταν απροφυλαχτος;Υπαρχουν κι αλλες "μυστικες" ασθενειες;

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αυτο δεν ειναι ιος ,δεν ειναι βακτηριο ,ειναι μυκητας και βεβαια μπορει να μεταδοθει ,μαλιστα εγω προσωπικα εχω αναφερθει στο παρελθον και για αλλο δερματικο θεμα που μεταδιδεται στον ανθρωπο ,δεν ειναι απλα τα πραγματα

pola

Active Member
13 Νοεμβρίου 2010
31
0
χιος
καλησπερα! εδω και παλι.. ειναι μια γειτονισα η οποια μαλλον το σκυλακι της θα το χαρακτηριζα αδεσποτο!Παρ΄ολα αυτα εχει βγαλει κοκκινιλες σε πολλα μερη του σωματος του και δεν ξερω αν ειναι εχει σχεση με δερματοφυτιαση ή καποια αλλη ασθενεια .θελω αφενως συμβουλες για το τι μπορει να ειναι αυτα τα σημαδια και δευτερον πως μπορουμε να το βοηθησουμε εφοσον το αφεντικο του δεν ενδιαφερεται αλλα δε δεχεται και συμβουλες απο αλλους..αν μπορεσω θα ανεβασω και φωτο αργοτερα με τα σημαδια!!ευχαριστω

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Γεια σας. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με μύκητες αυτήν την στιγμή. Είχα δει και χτες αυτό το σάιτ με το εμβόλιο.
Υπάρχει κάποιος που να το δοκίμασε?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Ξέρετε που ανησυχώ μήπως με τόσα εμβόλια που τα κάνουμε στο τέλος τα καταπονούμε περισσότερο;
Π.Χ. Έχουμε το ετήσιο, του καλαζάρ, της λύσσας. αυτό, μήπως για τα μικρόσωμα είναι πάρα πολλά;

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ρώτησα τον κτηνίατρο και μου είπε οτι μπορεί να μου το παραγγείλει αν θέλω. Γενικά δεν το συνιστά γιατί έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος από το κόστος μιας θεραπείας. Επίσης είπε οτι τα σκυλιά που κολλάνε δεν αποτελούν συχνό φαινόμενο. Το προτείνει σε ιδιοκτήτες που ο σκύλος τους έρχεται σε καθημερινή επαφή με πολλές γάτες. Η αποτελεσματικότητα του είναι εγγυημένη και διαρκεί έναν χρόνο.