κυνολεξικο!!!

bistira

Member
4 Δεκεμβρίου 2008
6
0
45
Heraklio Crete
Επειδη ειμαι στραβαδι στα σκυλοθεματα, και σιγουρα υπαρχουν κι αλλοι σαν και μενα προτεινω να ξεκινησετε οι παλιοι και εμπειροι ενα λεξικο με ορολογια σχετικα με τον σκυλο. Διαβαζω μανιωδως αλλα δεν μπορω να πω οτι τα καταλαβαινω και ολα. Λεξεις που εχουν να κανουν με περιποιηση, διατροφη, προληψη και αντιμετωπιση προβληματων, φυλαξη, βολτα παιχνιδι κτλ κτλ και δεν ειναι λεξης της καθημερινοτητας μας, με μια συντομη περιγραφη....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ωραία ιδέα αλλά ανέφικτη στην πράξη. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο με ερμηνείες για όλα τα θέματα που αφορούν το σκύλο!

Tο φόρουμ μας δίνει τη δυνατότητα μέσω της «αναζήτησης» (6ο menu στην γραμμή εργαλείων στο πάνω μέρος του φόρουμ) να ανατρέξουμε σε οποιοδήποτε θεμα εκπαίδευσης, υγείας, διατροφής κτλ μας ενδιαφερει.
Βάζοντας μια λέξη-κλειδί στα κριτήρια (πχ «στείρωση»), η βάση μας βγάζει αυτόματα όλες τις συζητήσεις που υπάρχουν στο φόρουμ και αφορούν τη στείρωση. Αν τα υπάρχοντα θέματα δεν μας καλύπτουν, μπορούμε να ανοίξουμε σχετικό thread ή να διατυπώσουμε τις απορίες μας σε παλαιότερη σχετικη σηζητηση. :)

bistira

Member
4 Δεκεμβρίου 2008
6
0
45
Heraklio Crete
οκ συμφωνω και εχω ηδη κανει αναζητηση σε θεματα που ψαχνω να βρωω λυσεις. Υπαρχουν ομως 2 προβληματα. Η αναζητηση βγαζει και πολλα ασχετα πραγματα. Εβαλα τη λεξη μαλτεζ και μου εβγαλε μεχρι και μπουλντοκ!!!!
Τα θεματα ειναι πολυ διαφωτιστικα δεν μπορω να πω...αλλα τι ειναι το καλαζααρ, ρο stripping, o KOE, η φουστα, ο groomer???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης