κ το ονομα αυτης...vanilla!!!...μαλλον...

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Εμενα παντως οπως την βλεπω διαισθανομαι οτι μυριζει σοκολατα με μια "επιοσμη" βανιλιας!;)
Κουκλα παντως και να την χαιρεσαι!!!:X3:

• Like
Reactions: lawrence-gr

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Λοιπον...το πως και,μεγαλη ιστορια ...κοντα στα 6 χρονια πριν που το ονειρο εγινε πραγματικοτητα κ πηρα τον πρωτο μου αρσενικο.απο εκει κ μετα ακολουθησαν αλλα δυο θηλυκα,αλλα το ενα μας εκανε για αυτο που θελαμε..

Η μικρη ειναι δικης μας εκτροφης,οπως κ ο μπουνταλας στην φωτο κ λεω να την κρατησω για σπορ,αλλα θα δουμε.μου αρεσε το ταπεραμεντο που δειχνει να εχει,αλλα αυτο θα φανει καλυτερα αργοτερα.τωρα ειναι 3ων μηνων,γυρω στα 13 κιλα κ η επιμονη της σπαει....νευρα!

Το γενεολογικο της ειναι το παρακατω,θα δεις την φωτο.εχουν σταλει τα απαραιτητα εγγραφα στον κοε για την εναρξη του εκτροφειου κ περιμενουμε την επισημοποιηση...

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν ήξερα ότι ασχολείσαι με την εκτροφή!
Καλή επιτυχία εύχομαι, να σας ζήσει η μικρή, και να βρίσκουν πάντα άξιους ιδιοκτήτες τα κουτάβια σας!

• Like
Reactions: lawrence-gr

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
Σας ευχαριστω ολους!κυβελη ,το καλο σπιτι ειναι αυτο για το οποιο τρεμω...δεν εχω δωσει σκυλο επειδη τον ηθελε για φυλακα σε μαντρα με ανταλ/κα..κακο εμπορικα,ισως κ λιγο τραβηγμενο απο τα μαλλια,μιας κ η ρατσα ειναι για φυλαξη,αλλα η ιδεα του εξω..ηταν σαν του εφτιαχνα τον ταφο...