μαλακά και βρωμερα κοπρανα μονο το απογευμα.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.186
1.235
29
οτι ακριβως λεει ο τιτλος. για λιγο καιρο τωρα, βασικα απο τοτε που επιασαν για τα καλα οι ζεστες, τα κοπρανα του ειναι μαλακα και μυρωδατα αλλα μοναχα το απογευμα. τον ταιζω 3 φορες την ημερα, γιατι παλιοτερα που ταιζα 2 εκανε εμετους ενδιαμεσα λογω αφαγιας. σκεφτομαι να ξαναδοκιμασω ομως, γιατι 3 φορες τρωει και 3 φορες τα κανει, το θεωρω λιγο πολυ. το προγραμμα μας ως εχει τωρα ειναι βολτα πρωι 9 που θα τα κανει πρωτη φορα, μετα στις 2 το μεσημερι και μετα στις 7 το βραδυ. συνολικα περπαταει μια ωρα την ημερα. σε μερες που εχει καλο καιρο παμε στο παρκο για εκτονωση και ασκηση, οποτε αλλαζει το προγραμμα και ειναι 9, 11 μεχρι τη 1 στο παρκο και μετα 7. σκεφτομαι μηπως δεν εχει αρκετη ωρα να χωνεψει, αλλα κατι τετοιο δεν στεκει νομιζω. του δινω τροφη που ετρωγε για 5+ μηνες χωρις κανενα προβλημα, παντα τελεια κοπρανα. αυτο που κανει τωρα δεν ειναι ακριβως διαρροια, μαζευεται αλλα αφηνει λεκε. και μυριζει υπερβολικα. οι πρωτες δυο κενωσεις ομως δεν μυριζουν και ειναι σφιχτες. τι παιζει?

• Haha
Reactions: BiggBilly

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Συγνώμη για το ΧΑΧΑ αλλά πάντα θεωρώ ωραία αυτά τα θέματα.

Σε ανησυχεί όντως αυτό ή απλά ρωτάς ακαδημαϊκα αν υπάρχει λόγος;

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.186
1.235
29
χαχαχα ενταξει δεν με ανησυχει ιδιαιτερα, απλα μου κανει εντυπωση και ηθελα να δω αν τυχαινει και σε αλλους, εχω ακουσει κτηνιατρους να λενε οτι ειναι φυσιολογικο να βγαινουν πιο μαλακα οσο προχωραει η μερα αλλα δε ξερω αν ειναι απολυτα νορμαλ

jo&zaxarias

Active Member
12 Ιουνίου 2020
43
74
33
παντως και εμενα ο δικος μου, με την τροφη που εχουμε τωρα αν κανει δυο φορες κακα του ειναι αριστα, αν κανει 3, ειναι η τριτη και φαρμακερη που λεμε :eek::LOL::LOL:

Orjo

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2020
489
1.098
22
Πάτρα
Βραστό κοτόπουλο και όλα θα φτιάξουν. Αν δεις αδιαθεσία (δηλαδή να μην θελει να πάει βόλτα, να μην έχει όρεξη να φάει ή να παίξει) τότε ο κτηνίατρος θα βοηθήσει σίγουρα.