μικρο γδαρσιμο


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σας παιδια... πριν μερες μετα απο παιχνιδι σε γκαζον ο κυριος κολλησε κατι αγρια χορτα στο σωμα του και μπλεχτηκαν με το σγουρο τριχωμα του. προσπαθησα να τα ανοιξω με νερο αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα.. ετσι πηρα το ψαλλιδι να τα κοψω. τα περισσοτερα τα εκοψα. εκτος απο ενα που ειναι κατω απο τους ορχεις. αυτο ο κτηνιατρος θα το κανει δεν με αφηνει να το πειραξω.. σε μια προσπαθεια να του καψω αλλο ενα μπαλακι με τριχες και χορτα και αγκαθια πηρα λιγο παραπανω τις τριχες και αυτος το ξυνει και το γλυφει συνεχεια με αποτελεσμα να το εχει κανει χειροτερα .. να του βαλω λετε λιγο betantin? η καμια κρεμουλα?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Επειδή δεν το γράφεις με σαφήνεια....στο λίγο παραπάνω που πήρες τις τρίχες, πήρες και δέρμα;
Αυτό εννοείς με το "γδάρσιμο";

Να μην του βάλεις τίποτα. Ειδικά αφού λες ότι το γλύφει. Θα φύγει μόνο του.
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ναι πηρα και δερμα :( απλα το γλυφει συνεχεια και προσαπαθω να του τραβαω την προσοχη για να μην το κανει. αλλα αυτο με τα χορτα που κολλανε στο τριχωμα ειναι μεγαλο θεμα. εχει κανενας καμια συμβουλη η καποιον τροπο για να τα βγαζει πριν γινουν ενα με το μαλλι ?
 


aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε καπου και να μη κολλήσουμε οτιδήποτε υπάρχει!

η λύση είναι οτι κατευθείαν με το που γυρνάς σιγά σιγά και υπομονετικά με τη χτένα και τα δαχτυλά σου θα τα αφαιρείς πριν αυτά προλάβουν και μπερδευτουν πολύ με το τρίχωμα!

Κολπάκι που μου ειπε μέλος του φορουμ με απίστευτη εμπειρία σε αυτά ειναι να του περνάω το τρίχωμα με baby oil! Χόρτα και σκουπιδάκια έτσι δύσκολα μενουν! :)
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
χμμμ baby oil το γνωστο να φανταστω. και βαζεις εκει που εχει κομπους με χορτα η αυτο βοηθαει και στους κομπους των μαλλιων????
 


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
hook το σκυλάκι σου είναι κουρεμένο και πάλι κομπιάζει? Τι είδος τρίχας έχει? με διπλό μανδύα?
Για τους κόμπους πολύ καλό είναι το [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hemectant Moisturizing Oil [/FONT]της 1All System. Διαλύεις ένα κουτάλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και το βάζεις σε ψεκαστήρι. Ψεκάζεις καλά το τρίχωμα και οι κόμποι φεύγουν πανεύκολα με μια χτένα.
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
εχει σγουρο τριχωμα. δεν νομιζω οτι εχει διπλο μανδυα ( θα μου το ελεγε νομιζω η γκρουμερ αν ειχε ). οταν ειναι κουρεμενο οχι δεν κομπιαζει .μολις μεγαλωσει λιγο το τριχωμα ομως κομπιαζει. αυτο το προιον νομιζω μου το ειχε πει αλλο ενα μελος αλλα το αγοραζε απο το ιντερνετ και δεν τα παω καλα με τετοιες αγορες. εσυ απο που το αγοραζεις. αν θελεις στειλε μου εισερχομενο.