μολυνση απο δαγκωμα!

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
galazio said:
δεν μπορει να παει ο πεθερος σου να παρει και τον δικο σου απο το σπιτι και να τον παει στο γιατρο να ξεκινησουν,η να φυγεις γρηγοροτερα απο την δουλεια?
ο πεθερος μου ειναι εκτος Αθηνων ...αλλα και εδω να ητανε δεν νομιζω να δεχοταν να παρει εναν αδεσποτο σκυλο και να τον τρεχει...δεν ειναι και ΤΟΣΟ φιλοζωος....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
aggeliki1 said:
galazio said:
δεν μπορει να παει ο πεθερος σου να παρει και τον δικο σου απο το σπιτι και να τον παει στο γιατρο να ξεκινησουν,η να φυγεις γρηγοροτερα απο την δουλεια?
ο πεθερος μου ειναι εκτος Αθηνων ...αλλα και εδω να ητανε δεν νομιζω να δεχοταν να παρει εναν αδεσποτο σκυλο και να τον τρεχει...δεν ειναι και ΤΟΣΟ φιλοζωος....
και τον σκυλο του,πως τον δινει για μεταγγιση? κρυφα θα τον παρετε? :lol: :p

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
galazio said:
aggeliki1 said:
galazio said:
και τον σκυλο του,πως τον δινει για μεταγγιση? κρυφα θα τον παρετε? :lol: :p
:lol: δεν ειναι ακριβως δικος του σκυλος,ειναι ενα απο τα πολλα που ειχα βρει στο βουνο και τον παρακαλεσα να τον κρατησει γιατι δεν εχω αλλο χωρο πια.... :oops:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
μολις γυρισα,τον εχουν σε ορο και σε μιση ωρα θα του κανουν την μεταγγιση,αιμα πηραμε σχετικα ευκολα απο το αλλο σκυλι,αλλα αργουσε να γεμισει,καθοταν ησυχα και χωρις ηρεμιστικη ενεση,παλι καλα.το βραδυ θα ξερω πως πηγε η μεταγγιση και αυριο τα αποτελεσματα απο τον μυελο...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μεταγγιση αιματος ειχε κανει μια φιλη μου που το σκυλι της ειχε πολυ χαμηλο αιματοκριτη για αγνωστους λογους..κανανε μεταγκιση και πηγαν ολα καλα..

Ευχομαι να πανε ολα καλα..!!!!

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
το σκυλακι παρα την μεταγγιση δεν δειχνει βελτιωση,περιμενω να μου πει και τα αποτελεσματα απο τον μυελο για να παρω μια αποφαση... :cry: ευχαριστω,θα σας ενημερωσω...

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
μολις με πηρε ο κτηνιατρος,το σκυλακι πεθανε, :cry: :cry: :cry: μου ειπε οτι ειχε επηρρεαστει και ο μυελος....αναρωτιεμαι τωρα τί θα κανω με τα αλλα αδεσποτα που ηταν μαζι του,σιγουρα θα αρχισω vibramycyn για την ερλιχριωση και ο θεος βοηθος...τουλαχιστον προσπαθησα :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
σε εβγαλε και απο την δυσκολια της αποφασης...
δεν πειραζει,εσυ εκανες το καλυτερο κι αυτο δεν ταλαιπωρηθηκε πολυ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λυπάμαι πολύ Αγγελική… :(

Πάσχουν και τα άλλα αδέσποτα που φροντίζεις από ερλιχιωση? Γιατί θα τους ξεκινήσεις αντιβίωση?

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
ROTTIE said:
Λυπάμαι πολύ Αγγελική… :(

Πάσχουν και τα άλλα αδέσποτα που φροντίζεις από ερλιχιωση? Γιατί θα τους ξεκινήσεις αντιβίωση?
ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ πιθανον αφου ειχε ο μπαμπης,και οτι προληπτικα μπορω να δωσω,δεν θα τα βλαψει,αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αφου εχουν κολλαρο για τσιμπουρια πώς στο δι@ολ@ εχουν τσιμπουρια????????? :cry: :cry: :cry:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr