μονος,νεος,ωραιος κ τον ψαχνουμε!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
sa2.jpg
Για οσους ειναι απο θεσσαλονικη κυριως...Αυτος ο μπερμπαντης τυπος χαθηκε χθες στην νεαπολη...η γιαγιακα ανοιξε την πορτα κ βρηκε ευκαιρια να βγει για τσαρκα το μουλαρι...τον λενε σαβι ,ειναι αμσταφακι,δεν φοραει περιλαιμιο,ειναι φιλικος με ανθρωπους αλλα δεν καθεται να τον πιασεις κ καλο ειναι να μην δοκιμαστει,καλυτερα να δοκιμασετε με βοτκα,μπυρα,τζωνυ μπλε κ κανα πουρο...αν τον δειτε καπου ,τηλ στο 6973976425(Αλεξης) η στειλτε μου μηνυμα στο δικο μου φουμπου προφιλ https://www.facebook.com/lavredis.enallaxband η στο φορουμ.μπορει να σουλατσαρει σε οποιαδηποτε περιοχη της θεσσαλονικης!παρακαλω κοινοποιηστε να τον βρουμε!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.906
7.479
Με τα άλλα αρσενικά σκυλάκια πώς τα πάει? Άμα πετύχουμε δηλαδή κανέναν που του μοιάζει στη σκυλοβόλτα να κάνουμε πως τον πλησιάζουμε ή να αρχίσουμε να τρέχουμε και στο δρόμο απλά να πάρουμε τηλ. να πούμε πού τον είδαμε?

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Ε όχι ν' αρχίσετε να τρέχετε, τώρα που μάθατε και κόλπο!!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.906
7.479
Καλέ αυτός είναι δεσποζόμενο, έχει άγνοια κινδύνου ανθρώπου, τι κόλπο, τρεχάτε ποδαράκια μου!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
αμα τον δειτε τρεχετε!να πειτε καλησπερα η καλημερα!εχει 10 λεπτα που τον βρηκαμε!ηταν δυο στενα πανω απο το σπιτι του ,μαλλον εψαχνε να γυρισει η ηταν τοσο σουρα που δεν ηξερε που πηγαινε!!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ο μπραδερ ειναι φοιτητης, νεαπολη μενει... τον εστειλα μηνυμα,αν δει κανεναν γκαγκστερ σκυλο να μου πει..κοντα στο παρκακι που εχει λαικη μενει.. αρα εχει καλο πεδιο δρασης για ερευνα..αν εχω νεωτερα θα δωσω και το τηλ του αλεξη..

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
οχι εχουμε σπιτι εκει !!! :cool: ο καημενος ! *bobmarley* ναι.. :gafas2: πηρε ενα ι5 κατι παραθυρα 8 υπολογιστη και το κλαμα παει συννεφο ! :alien: μια φορα τον ντουλη δεν τον πηρε στο πανεπιστημιο ! :2424:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Μάστορα...αν είναι φίλος ο Αλέξης, πες του να τον τσιπάρει επιτέλους έτσι;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
μανιτσα...ειναι φιλος ο Αλεξης ,αλλα δεν ανοιγω κεφαλια (με την μεταφορικη εννοια τουλαχιστον :p ) για να βαλω μεσα γνωση κ αποψεις!μεγαλο παιδι ειναι!ισως βεβαια τωρα τρομαξει λιγακι κ το δει διαφορετικα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.911
20.311
Μήπως με την κυριολεκτική έννοια, αποκτήσει η πειθώ σου, άλλη διάσταση; :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μήπως με την κυριολεκτική έννοια, αποκτήσει η πειθώ σου, άλλη διάσταση; :D
A μπορει και ο Σαβι να αναλάβει πρωτοβουλια και να παει μόνος του -μιας και σουρτουκευει- στον κτηνιατρο για τσιπάρισμα....

Status
Κλειδωμένο θέμα