μου τα κάνει στο κρεβάτι μου......

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
καλησπερα παιδια!!!!θέλω καμια γνωμη στο θεμα.
εχω ενα γιορκι αρσενικο περιπου 5,5 χρονών.ειναι εκπαιδευμένος να βγαινει εξω για την αναγκη του απο
πολυ μικρη ηλικια.το τελευταια 3 βράδυα,ενω εχει βγει εξω για την αναγκη του με το που του λέω "πάμε στο κρεβατι μας" και μεχρι να βγω εγω απο το μπάνιο,αυτος εχει παει και μου εχει κατουρισει τα σκεπάσματα.ΓΙΑΤΙ????γιατι το άνει αυτο?δεν μου το έχει ξανακανει .παρακαλώ βοηθήστε με να καταλάβω.....
ευχαριστώ

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
το πρώτο που μου πέρασε από το μυαλό είναι ουρολύμοξη

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
το δευτερο που περνάει απ το μυαλό είναι οτι δεν σε θελει από το κρεβάτι του. αλλαξε κάτι στην καθημερινότητά σας γενικά?

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
το πρώτο που μου πέρασε από το μυαλό είναι ουρολύμοξη
ευχαριστω για την απάντηση αλλα,

αν ειχε ουρολύμοξη δεν θα τα άφηνε και αλλόυ στο σπίτι κατα την διάρκεια της μέρας?τα κάνει μόνο στο κρεβάτι μου και ενω εχει βγει εξω και εχει κατουρίσει....λίγο πριν παω εγω να κοιμηθω....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Mήπως μπήκε καινούριος άνθρωπος στο σπίτι πρόσφατα; Κάποιος καινούριος άνθρωπος στην ζωή σου και είναι πρόβλημα κτητικότητας χώρου;
Πολύ δύσκολο να πει κάποιος. Κόψτου την πρόσβαση στο κρεβάτι προς το παρόν.

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
μετα από δευτερα πατε γιατρό με φρεσκο δειγμα ούρων,κάνετε ενα στικάκι και βλέπουμε.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
ευχαριστω για την απάντηση αλλα,

αν ειχε ουρολύμοξη δεν θα τα άφηνε και αλλόυ στο σπίτι κατα την διάρκεια της μέρας?τα κάνει μόνο στο κρεβάτι μου και ενω εχει βγει εξω και εχει κατουρίσει....λίγο πριν παω εγω να κοιμηθω....
τι να σου πώ , μπορεί κάτι να τον ενοχλεί και επειδή το κρεβάτι το έχει συνδυάσει με χαλάρωση και τερμα-οι-βόλτες-για-σήμερα μπορεί να του ερχονται εκείνη την στιγμή. κόψτου πρόσβαση στο κρεβάτι απόψε για να δούμε τί θα κάνει.

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Μα μετα ξαπλωνει στα κατουρημενα;
ξέρει οτι εχει κανει κατι κακο και ξαναβγιανει απο το δωμάτιο,πριν καταλβω εγω τι εχει κανει.με το που του λεω ελα στο κρεβατι αυτος ανεβαινει και καθεται σε άλλη μεριά ,όχι εκει που εχει κατουρισει.και με το που καταλαβαινω εγω οτι ειναι μουσκεμα τα σεντονια αυτος φευγει και πάει στο διπλα δωμάτιο και κρύβεται.....

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Mήπως μπήκε καινούριος άνθρωπος στο σπίτι πρόσφατα; Κάποιος καινούριος άνθρωπος στην ζωή σου και είναι πρόβλημα κτητικότητας χώρου;
Πολύ δύσκολο να πει κάποιος. Κόψτου την πρόσβαση στο κρεβάτι προς το παρόν.

το ιδιο με ρωτησε και μια φιλη εκπαιδευτρια.οχι δεν εχουμε κατι τετοιο...εκτος και προαισθάνεται κατι.....:p.
χθες η αλήθεια είναι οτι τον άφησα έξω αποο το δωμάτιο και δεν με ενόχλησε οπως άλλες φορες(δεν έκλαψε-δεν γρατσούνιζε την πόρτα )αλλά ουτε βρήκα να λέρωσε σε κανένα άλλο δωμάτιο όλο το βραδυ....

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
τι να σου πώ , μπορεί κάτι να τον ενοχλεί και επειδή το κρεβάτι το έχει συνδυάσει με χαλάρωση και τερμα-οι-βόλτες-για-σήμερα μπορεί να του ερχονται εκείνη την στιγμή. κόψτου πρόσβαση στο κρεβάτι απόψε για να δούμε τί θα κάνει.
έχει βγει λιγο πριν πάμε για υπνο και εχει κανει την ανάγκη του.μα δεν μου το έχει ξανακάνει ούτε καν τον χειμώνα με βροχή που μπορεί να τον έχω "ξεχάσει"....

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
που σημαίνει οτι κατουράει πιό συχνά απ ότι συνήθως?? (καμπανάκι για προλήματα ουροποιητικού)
την εχω πάθει και εγώ. την μια μέρα να την εχει δει ο κτηνίατρος την άλλη να ξεκινάει κατούρημα μες στο σπίτι και εγώ να νομίζω οτι απλώς δεν μπορούσε να κρατηθεί επειδή ήταν και κουτάβι. ακόμα. αποτέλεσμα μια ωραιότατη μολυνσούλα που μας πεθανε και τις δυο μεχρι να την ξεφορτωθούμε.

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
που σημαίνει οτι κατουράει πιό συχνά απ ότι συνήθως?? (καμπανάκι για προλήματα ουροποιητικού)
την εχω πάθει και εγώ. την μια μέρα να την εχει δει ο κτηνίατρος την άλλη να ξεκινάει κατούρημα μες στο σπίτι και εγώ να νομίζω οτι απλώς δεν μπορούσε να κρατηθεί επειδή ήταν και κουτάβι. ακόμα. αποτέλεσμα μια ωραιότατη μολυνσούλα που μας πεθανε και τις δυο μεχρι να την ξεφορτωθούμε.
με την ιδια συχνότητα κατουραει.αλλά πάλι δεν θα τα έκανε και άλλες ώρες?ή και σε άλλα σημεία?γιατι ΜΟΝΟ στο κρεβάτι και πριν παμε για υπνο? θα το κοιταξω πάντως στον κτηνιατρο την δευτερα,ευχαριστω