μου τα κάνει στο κρεβάτι μου......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά τα ζευγαρώματα κλπ ειναι για τους εκτροφείς, όχι για εμας!
Οποτε καλύτερα που δεν....

Μηπως εχει τύχει να τον μαλώσεις για κάτι εντονότερα από όσο συνηθως?

• Like
Reactions: kanarini

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Καλά τα ζευγαρώματα κλπ ειναι για τους εκτροφείς, όχι για εμας!
Οποτε καλύτερα που δεν....

Μηπως εχει τύχει να τον μαλώσεις για κάτι εντονότερα από όσο συνηθως?
οχι.το ξερω οτι κανουν"αντιποινα".την πρωτη φορα που μου το εκανε νομιζα οτι το εκανε γιατι τον εκανα μπανιο(δεν μας αρεσει το μπανιο καθόλου μα καθόλου...)την επομενη δεν εγινε τιποτα απολυτως.δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω....

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Πολύ δύσκολο να πει κάποιος. Κόψτου την πρόσβαση στο κρεβάτι προς το παρόν.
Εμένα κάποια στιγμή οταν έμενε μόνη της στο σπίτι έκανε τα κακά της πάνω σε συγκεκριμένο σημείο στο κρεβάτι. :mad:
Πρέπει να είχε γίνει δυο, τρεις φορές σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας. Το λόγο δεν τον ξέρω.
Έκανα αυτό που λέει η l.kyveli και όταν έφευγα έκλεινα την πόρτα στο συγκεκριμένο δώματιο.
Κακά δεν ξαναβρήκα ούτε όταν, κάποιες εβδομάδες μετά, έφευγα και άφηνα και πάλι ανοιχτή την πόρτα του υπνοδωματίου.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
μήπως άλλαξες-έπλυνες κλινοσκεπάσματα με άλλο προιον πρόσφατα; :)
Δε ξέρω αν μιλάς εκ πείρας από τον Κούλη και τη Χάνα αλλά η Λάρα νιώθει... ξένα τα χαλιά μόλις μπουν στο σπίτι και αν δεν έχεις το νου σου πιθανό να προσπαθήσει να τους δώσει το "άρωμα του σπιτιού" μας! :cool:

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ρε παιδιά, είδαν και απόειδαν τα κακόμοιρα τα ζωντανά με την όλη κατάσταση και πλέον σου λένε "δε φροντίζεις εσυ να γίνει σωστή εκτροφή; θα φροντίσω εγώ" και αρνούνται να ζευγαρώσουν; Συχνά πυκνά ακούω πλέον για προγραμματισμένα ζευγαρώματα που δεν έγιναν επειδή "τους το χάλασαν" τα σκυλιά

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ρε παιδιά, είδαν και απόειδαν τα κακόμοιρα τα ζωντανά με την όλη κατάσταση και πλέον σου λένε "δε φροντίζεις εσυ να γίνει σωστή εκτροφή; θα φροντίσω εγώ" και αρνούνται να ζευγαρώσουν; Συχνά πυκνά ακούω πλέον για προγραμματισμένα ζευγαρώματα που δεν έγιναν επειδή "τους το χάλασαν" τα σκυλιά
Είδες τα σκυλιά?

Ενώ οι ιδιοκτήτες πάλι .....ας μην μιλήσω προς το παρόν....

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
@trellokerkyraia απ οτι ειδα και σε παλιοτερο ποστ σου σχετικα με το ζευγαρωμα όταν σου λένε κάτι που δεν θες μαλλον να δεχτείς σταματάς ν'απαντάς?ή κάνω λάθος?

δεν άντεξα τελικά....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας, θα απαγόρευτα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, το σκύλο να ανέβει στο κρεβάτι, νομίζω έχει μπερδέψει ποιος είναι το αφεντικό εκεί μέσα... :sneaky:

• Like
Reactions: dnassib

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
@trellokerkyraia απ οτι ειδα και σε παλιοτερο ποστ σου σχετικα με το ζευγαρωμα όταν σου λένε κάτι που δεν θες μαλλον να δεχτείς σταματάς ν'απαντάς?ή κάνω λάθος?

δεν άντεξα τελικά....
@kanarini
1,Eκανα συγκεκριμενη ερωτηση εδω και μετα το γυρίσατε.
2.έχω και ζωη και δουλειες και δεν ειμαι όλη την ωρα μεσα σε ένα ιντερνετ ή chat ........

θες κατι άλλο να σου πω????

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας, θα απαγόρευτα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, το σκύλο να ανέβει στο κρεβάτι, νομίζω έχει μπερδέψει ποιος είναι το αφεντικό εκεί μέσα... :sneaky:
αυτο ειναι αλήθεια χαχαχα.....ασε που νομιζει οτι ειναι και τεράστιος.....

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
σας ευχαριστω όλους ,όσους απαντησατε στο θέμα μου.θα τον παρακολουθω τις επομενες μερες να δω συμπεριφορα μέσα και έξω απο το σπιτι.

πάντως για την ιστορια σημερα ήταν πολυ καλό παιδάκι (y)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Το τι συμβουλές δίνουμε ώρες-ώρες, σ'αυτό το φόρουμ, είναι πραγματικά αξεπέραστο!!! Θα μας ζήλευαν πολλοί σεναριογράφοι ταινιών, επιστημονικής φαντασίας.

Κάναμε την τρίχα τριχειά, για ένα καθαρά συμπεριφορικό πρόβλημα.

Αφού έχεις φίλη εκπαιδεύτρια, μείνε στις δικές της συμβουλές, αφού φαντάζομαι, σας ξέρει και τους δύο και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμάς, αυτό που γίνεται.

* Θα αποφύγω να πάω πίσω, να τσεκάρω το σχόλιο που κάνει η kanarini, γιατί φουντώνω και εύκολα.

** Επίσης, θα αποφύγω να σχολιάσω περαιτέρω, τις βλακείες περί ζευγαρώματος.

• Like
Reactions: Elli

trellokerkyraia

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
49
0
ΚΕΡΚΥΡΑ
Το τι συμβουλές δίνουμε ώρες-ώρες, σ'αυτό το φόρουμ, είναι πραγματικά αξεπέραστο!!! Θα μας ζήλευαν πολλοί σεναριογράφοι ταινιών, επιστημονικής φαντασίας.

Κάναμε την τρίχα τριχειά, για ένα καθαρά συμπεριφορικό πρόβλημα.

Αφού έχεις φίλη εκπαιδεύτρια, μείνε στις δικές της συμβουλές, αφού φαντάζομαι, σας ξέρει και τους δύο και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμάς, αυτό που γίνεται.

* Θα αποφύγω να πάω πίσω, να τσεκάρω το σχόλιο που κάνει η kanarini, γιατί φουντώνω και εύκολα.

** Επίσης, θα αποφύγω να σχολιάσω περαιτέρω, τις βλακείες περί ζευγαρώματος.
επειδή η φίλη μου ειναι σχετικά καινουρια στο επάγγελμα είπα να κανω και εδω μια ερωτηση μηπως μου πει καποιος κατι που ισως δεν ξερουμε ή μας εχει διαφύγει.

τωρα παρατηρω συμπεριφορα μαζι με μια βολτα στον κτηνιατρο.
:)