προσπάθησα 4-5 φορες.με καμια δεν ηθελε.Τον έχεις ζευγαρώσει?
προσπάθησα 4-5 φορες.με καμια δεν ηθελε.Τον έχεις ζευγαρώσει?
θέλει μια κοριτσάρα αλλά δεν θέλει ο μπαμπάς της να γίνει παππούς.....Επιλεκτικός![]()
και πολύ καλά κάνειθέλει μια κοριτσάρα αλλά δεν θέλει ο μπαμπάς της να γίνει παππούς.....![]()
οχι.το ξερω οτι κανουν"αντιποινα".την πρωτη φορα που μου το εκανε νομιζα οτι το εκανε γιατι τον εκανα μπανιο(δεν μας αρεσει το μπανιο καθόλου μα καθόλου...)την επομενη δεν εγινε τιποτα απολυτως.δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω....Καλά τα ζευγαρώματα κλπ ειναι για τους εκτροφείς, όχι για εμας!
Οποτε καλύτερα που δεν....
Μηπως εχει τύχει να τον μαλώσεις για κάτι εντονότερα από όσο συνηθως?
Εμένα κάποια στιγμή οταν έμενε μόνη της στο σπίτι έκανε τα κακά της πάνω σε συγκεκριμένο σημείο στο κρεβάτι.Πολύ δύσκολο να πει κάποιος. Κόψτου την πρόσβαση στο κρεβάτι προς το παρόν.
Δε ξέρω αν μιλάς εκ πείρας από τον Κούλη και τη Χάνα αλλά η Λάρα νιώθει... ξένα τα χαλιά μόλις μπουν στο σπίτι και αν δεν έχεις το νου σου πιθανό να προσπαθήσει να τους δώσει το "άρωμα του σπιτιού" μας!μήπως άλλαξες-έπλυνες κλινοσκεπάσματα με άλλο προιον πρόσφατα;![]()
Είδες τα σκυλιά?Ρε παιδιά, είδαν και απόειδαν τα κακόμοιρα τα ζωντανά με την όλη κατάσταση και πλέον σου λένε "δε φροντίζεις εσυ να γίνει σωστή εκτροφή; θα φροντίσω εγώ" και αρνούνται να ζευγαρώσουν; Συχνά πυκνά ακούω πλέον για προγραμματισμένα ζευγαρώματα που δεν έγιναν επειδή "τους το χάλασαν" τα σκυλιά
Καλύτερα από μια άποψη ,δεν νομίζεις?νομίζω έχει μπερδέψει ποιος είναι το αφεντικό εκεί μέσα...![]()
@kanarini@trellokerkyraia απ οτι ειδα και σε παλιοτερο ποστ σου σχετικα με το ζευγαρωμα όταν σου λένε κάτι που δεν θες μαλλον να δεχτείς σταματάς ν'απαντάς?ή κάνω λάθος?
δεν άντεξα τελικά....
αυτο ειναι αλήθεια χαχαχα.....ασε που νομιζει οτι ειναι και τεράστιος.....Αν δεν υπάρχει θέμα υγείας, θα απαγόρευτα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, το σκύλο να ανέβει στο κρεβάτι, νομίζω έχει μπερδέψει ποιος είναι το αφεντικό εκεί μέσα...![]()
επειδή η φίλη μου ειναι σχετικά καινουρια στο επάγγελμα είπα να κανω και εδω μια ερωτηση μηπως μου πει καποιος κατι που ισως δεν ξερουμε ή μας εχει διαφύγει.Το τι συμβουλές δίνουμε ώρες-ώρες, σ'αυτό το φόρουμ, είναι πραγματικά αξεπέραστο!!! Θα μας ζήλευαν πολλοί σεναριογράφοι ταινιών, επιστημονικής φαντασίας.
Κάναμε την τρίχα τριχειά, για ένα καθαρά συμπεριφορικό πρόβλημα.
Αφού έχεις φίλη εκπαιδεύτρια, μείνε στις δικές της συμβουλές, αφού φαντάζομαι, σας ξέρει και τους δύο και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμάς, αυτό που γίνεται.
* Θα αποφύγω να πάω πίσω, να τσεκάρω το σχόλιο που κάνει η kanarini, γιατί φουντώνω και εύκολα.
** Επίσης, θα αποφύγω να σχολιάσω περαιτέρω, τις βλακείες περί ζευγαρώματος.