νεο μελος

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
για σας σε ολους! βρηκα το φορουμ εντελος τυχαια κ το βρηκα πολυ καλο! ασχολουμε αρκετα χρονια με τα σκυλια κ ειναι αναποσπαστο κοματι της ζωης μου. εχω ενα μαλινουα κ ενα γερμανικο ποιμενικο. περναω σχεδον ολη την μερα μαζι τους γιατι εχω δικο μου μαγαζι κ δεν εχω προβλημα να τα περνω μαζι μου.προσφατα εφυγα απο την αθηνα κ μετακομισα στην επαρχεια γιατι δεν την παλευα με τιποτα! εδω ειναι τελεια.ουτε πεζοδρομια ουτε αυτοκινητα ουτε κομπλεξικοι γειτωνες.προσφατα ειχα ενα ατυχο περιστατικο ενα παιδακι μπηκε στο σπιτι μου ενω ειχα κλειστες τις πορτες (οχι κλειδομενες) εγω ημουν σ ενα σπιτι δηπλα για 5 λεπτα να παρω κατι κ σπιτι ητανε το γερμανικο που δεν ειναι καθολου επηθετικο αλα παιζωντας με το παιδακι το γρατζουνισε στο προσωπο κ στο σωμα ασχημα.το παιδακι ειναι 3χρωνον κ ο σκυλος 45κιλα. οι γονεις μου εκαναν μυνηση κ εχω δικαστηριο. θα ηθελα την γνωμη σας αν ξερεται τι γηνετε σε αφτες τις περιπτωσεις κ αν ειχε καπιος παρομιο περιστατικο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καλώστον.
Δε ξέρω να σου πω, αλλά μάλλον οι γονείς πρέπει να κατηγορηθούν για αμέλεια. Πώς είναι δυνατόν 3 χρονών νήπιο να είναι ανεπίβλεπτο και να μπαίνει σε ξένα σπίτια; :eek: Καλύτερα να συμβουλευτείς δικηγόρο.

liajoe

Well-Known Member
Καλώς ήρθες:)

Σωστά, που αφήνουν το παιδί (3 χρονών) να έιναι μόνο του?
Και να μπαίνει σε ξένα σπίτια?

Να βρείς ένα καλό δικηγόρο...και αποδείξεις ότι ο σκύλος σου
είναι κοινωνικός...:(

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
μηλησα με δικηγορο κ μου ειπε πως οι γονεις θα βρουν το μπελα τους για αμελια αλα πως ειναι κ θεμα δηκστη ειπαρχουν καπιοι που οτακ ακουνε σκυλι δαγκωσε παιδι τα περνουν βλεπεις ειμαστε στην ελλαδα που η φιλοζωια ειναι στο 300πχ.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Καλώς όρισες.

Άλλο δάγκωσε, άλλο γρατζούνισε. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της αμέλειας. Νομίζω όμως ότι αν ο σκύλος σου επιτεθεί ενώ είναι στην αυλή σου σε άτομο που εισήλθε παράνομα και πάλι μπορεί να βρεις το μπελά σου.

Άντε να αποδείξεις ότι δεν επιτέθηκε αλλά έπαιξε, αν όντως ισχύει αυτό.

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
βρισκεις τον μπελα σου οταν δεν εχεις ταμπελα(ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ)εγω ειχα αλα επηδη το παιδι ειναι ειναι μικρο κ δεν ξερει να διαβαζει δεν πιανεται ετσι μου ειπε ο δηκηγορος. οσκυλος δεν ειπαρχει καμια περιπτωσει να δαγκωσει ειναι ολη μερα στο μαγαζι μου και τον χαιδευουν παλλα παιδια καθε μερα κ κοιματα κ με την κορη μου(2χρονων)εχει κοινωνικοπιηθει παρα πολυ απλα ειναι λιγο ατσουμπαλος στα παιχνιδια του.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Το πήγαν στο νοσοκομείο? Τραβήχθηκαν φωτογραφίες? Υπάρχουν καταθέσεις γιατρών? Από τι λένε ότι προκλήθηκαν τα τραύματα?

Βασικά, ήσουν μαζί όταν έγινε αυτή η διαδικασία? Ή σου ήρθε μια ωραία μέρα το εξώδικο στο σπίτι?

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
το παιδι εφυγε κ πηγε στο σπιτι μονο του κ το ειδαν οι γονεις του κ το πηγαν στο νοσοκομειο κ μετα ηρθανε στο σπιτι μου.πηγα αμεσως στο νοσοκομειο κ ειδα το παιδι. οι γιατροι στο χαρτι που δωσανε στην αστυνομια ειχανε γραψει (εντονες γρατζουνιες κ ισως καπιο δαγκωμα) ετσι ειδα να γραφει το χαρτι. βγαλανε φωτογραφιες αλα με τους επιδεσμους δεν φαινοτα τα τραβματα

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ναι υπαρχει ιατροδικαστικη εξεταση? Ακρθιβως επειδη δεν μπορει να διαβασει πρεπει το παιδι να επιβλεπεται. Δικηγορος δεν ειμαι αλλα η κοινη λογικη ειναι με το μερος σου.. εσυ το συμβαν το αντιληφθηκες? Το παιδι το ειδες αμεσως μετα? Με τι αιτιολογια σου καναν μηνυση? Που εχεις σκυλι στο σπιτι?:eek: Τι εννοεις ασχημο γρατζουνισμα.?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τωρα αμα βρισω φταιω εγω? Βγαζουνε φωτογραφιες για αποδεικτικα για τραυματα και βαζουν επιδεσμους? Μα μας δουλευουν:mad:? Ρε μπας και ειναι μπατζανακης ο γιατρος? Πριν απο ποσο καιρο εγινε?

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
τους το εδηξε το σπιτι το παιδακι κ ειχε αφησει το μπουφαν του εκει οταν εφηγε κ το βρηκα εγω οταν γυρησα

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
ναι γιατι τις εβγαλε ο πατερας του παιδιου ο οπιος δουλεβε κ οταν ηρθε τους ειχανε βαλει. εγηνε πριν ενα χρονο περιπου

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Τι να πω.. παρατανε παιδακι μπαινει στο σπιτι σου, το σκυλι σου παιζει με το παιδακι και ενω δεν εχει κανει κακο στην κορη σου και στα αλλα παιδακια το σκυλι κανει κατι γρατσουνιες που αναγκαζει τους γονει να το πανε στο νοσοκομειο. εκει μιλανε για πιθανο? δαγκωμα -τα δοντακια φαινονται η δαγκωσε η δε δαγκωσε- ο μπαμπας βγαζει φωτο με γαζες και ολως τυχαιως υπαρχει και το μπουφαν..
Κατι δε μου κολλαει στην ιστορια. Ελπιζω να βρεις ακρη και να εχεις ικανο δικηγορο γιατι επες σε μακακες. Το χειροτερο που μπορει να σου επιβαλλουν σαν προστιμο ξερεις τι ειναι?

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
αν δεν υπάρχει ιατροδικαστής, δεν υπάρχει υπόθεση..
βάλε και συ κάποιον να πει ότι το παιδάκι, σκόνταψε όταν έβγαινε τρέχοντας.τι πα να πει, "πάνω από τον επίδεσμο"; στο γδάρσιμο δεν βάζουμε επίδεσμο βρε μπάρμπα!!
πές του να προσκομίσει μάρτυρες του γεγονότος και τράβα μήνυση για ψευδή κατάθεση - δυσφύμιση...
έχω ένα φίλο που σακατεύτηκε με το ποδήλατο μόνος του.να τον φέρω να καταθέσει ότι του επιτέθηκε ο πατέρας;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
που σου βρωμαει δεν μπορω να καταλαβω τι ενοεις
Καλώς ήρθες και από μένα και καλά ξεμπερδέματα!

Προφανώς εννοεί μήπως δεν μπήκε καν το παιδί στο σπίτι σου και είναι ψέμα η ιστορία. Να σου πω, μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό...

Με τους γείτονες τι σχέση είχες μέχρι τότε?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μα καλα τι του κανε το σκυλι και πηγε νοσοκομειο? Αν με γρατσουνισει η γατα μου.. θα εχω γρατσουνια.. δεν ειναι για νοσοκομειο. Αν το εχει δαγκωσει τοσο ωστε να το τρεχουν στο νοσοκομειο.. δεν γινεται γνωματευση για πιθανο.. δαγκωμα. Φαινονται οι δονταρες.. Γαζα βαζω και εγω και λεω οτι με δαγκωσες εσυ. Τι βγαζει γαζα φωτο. Ε και με αυτα και με εκεινα θα αρχιζα να αναρωτιομουν αν αφησε το παιδακι το μπουφαν εκει.. Γιατι αν δεν υπηρχε το μπουφαν δεν αποδεικνυονταν τπτα.