νεο μελος

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
εδω ειναι χωριο δεν ειναι αθηνα στο μερος που μενω ειναι 10 σπιτια μονοκατικιες τα πραγματα ειναι απλα το παιδι ειναι ελευθερο ολυ μερα οπως ολα εδω κ ετυχε να μπει στο σπιτι μου γιατι προφανος ειχε δει το σκυλο κ ηθελε να παιξει ο σκυλος του εκανε γρατζουνιες ογιατρος κανει το αγροτικο του εδω κ δεν εχει μεγαλη εμπηρια απο παρομια περιστατικα αυτο εγραψε αυτο ειδα αυτο σας λεω.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ανοιχτα τραυματα υπαρχουν σε φωτογραφιες;

αν οχι δεν εχουν αποδειξεις συν οτι δεν εξεταστηκε απο ιατροδικαστη

το οτι τα σπιτια ειναι μονο δεκα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κυνδυνοι μπορει να το δαγκωνε κανενα φιδι να επεφτε απο κανεναν γκρεμο οτιδηποτε

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
αν ενα σκυλι 45 κιλω κανει επηθεση σε ενε παιδακι 15κιλων δε θα του μεινει τιποτα!! απλα μπικαν τα νυχια του βαθια μεσα. δεν ειμουν κ μπροστα αλα το δαγκωμα εχει 4τριπες λογικα

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
που να τον βρουμε τον ιατροδικαστη εδω ενα γιατρο εχουμε κ αυτος κανει το αγροτικο του.

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
μα δεν ειπα οτι το παιδι πεθενει μια χαρα ειναι την αλη μερα παλη επαιζε εξω μονο του απλα οι γονεις θελουν χαρτζιληκι

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
να σου πω...μήπως ο σκύλος σου βρέθηκε πελαργός;;
http://i72.photobucket.com/albums/i183/seaeagle_2006/Dog Instructions/Dog_2.jpg
δηλαδή, πως έβγαλε το μπουφάν; δεύτερον,όσο β#@ας κι αν είναι ο γιατρός, την τρύπα ξέρει να την διακρίνει.αν το είχε δαγκώσει, δεν έκανε ράμματα; τρίτον, όταν είχα χτυπήσει κάπως άσχημα μόνο το σώβρακο δεν μου ζητήσαν για το βιβλίο συμβάντων..κι ας είναι κέντρο υγείας.
εκεί τι γράφτηκε;

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
αν το είχε δαγκώσει, δεν έκανε ράμματα
Δεν επιτρέπονται ράμματα σε δαγκώματα σκύλων, εκτός αν η περίπτωση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Ούτε καν επίδεσμος δε ξέρω αν κάνει να μπει.

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
Δεν επιτρέπονται ράμματα σε δαγκώματα σκύλων, εκτός αν η περίπτωση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Ούτε καν επίδεσμος δε ξέρω αν κάνει να μπει.
why???:confused:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Η πληγή πρέπει να παραμένει ανοικτή για να παίρνει αέρα, διαφορετικά μπορεί να μολυνθεί πολύ χειρότερα.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ακριβωως οι ανθρωοποι θελουν χαρτζιλικι.. Ο γιατροε αγροτικο αγροτικο αλλα γνωματευση ηξερε να κανει για δαγκωμα.. ε και εσυ βρε παιδι μου φαινεσαι ευκολο θυμα -σορυ ε- αλλα 5 ανθρωποι σκεφτηκαμε το ιδιο και εσυ δεν πηγε στο πονηρο το μυαλο σου? τι 10 τι 100000 σπιτια. Λαμογια υπαρχουν παντου!

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
τράβα τους μήνυση..

alexandra, νομίζω ότι το χειρότερο που έχω ακούσει είναι στρεπτόκοκκος αλλά δεν είμαι και σίγουρος. στον αδερφό μου πάντως έκαναν ράμματα κι ας ήταν πάνω στον αγκώνα σχεδόν. δεν έβαλαν γάζες και λοιπά βέβαια..

nope.... μάλλον έχεις δίκιο (για τα παιδιά)
As with other wounds, you should stop any bleeding by putting pressure on the wound and then clean the area extensively. Since dog bites are at big risk of becoming infected, most children should take 3-7 days of an antibiotic, usually Augmentin, to prevent an infection from developing. Keep in mind that most dog bites aren't sutured closed, because of this risk of infection. Bites on the face, or those considered to be 'clean' or quickly seen by the doctor may be sutured at times.
http://pediatrics.about.com/cs/safetyfirstaid/a/dog_bites_2.htm

[FONT=Arial,Helvetica]Management of Wounds[/FONT]

[FONT=Arial,Helvetica]All wounds should be examined carefully. Some wounds may need deeper exploration because injuries that appear to be superficial may overlie fractures; involve lacerated tendons, vessels, or nerves; extend into body cavities; penetrate joint spaces; or damage structures such as the eye. In general, bite-related wounds should be treated and left open if they are punctures rather than lacerations, if they are not potentially disfiguring, if they involve the legs and arms (particularly the hands) as opposed to the face, or if the attack occurred more than 6 to 12 h earlier in the case of bites to the arms and legs, and 12 to 24 h earlier in the case of bites to the face (3). Facial lacerations from dog or cat bites are usually closed. Foreign material increases the risk of infection, and sutures, particularly subcutaneous sutures, should be used sparingly. Adequate sedation must be given to children to allow proper wound exploration, decontamination and repair, when indicated. In many cases, analgesia or anesthesia is needed for minor surgical procedures or proper debridement. Immediate and generous irrigation with soap and water, detergent or water alone at high pressures markedly decreases the concentration of bacteria in contaminated wounds and, most likely, will substantially reduce the risk of rabies. [/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica]Debridement of devitalized tissue further decreases the likelihood of infection. Debridement must be performed cautiously on the face, particularly near landmarks, such as the vermilion border of the lip and the eyebrows. Debridement or suturing that may agitate a child or that involves particularly large wounds, or wounds with uneven or jagged edges may require a plastic surgery consultation. Cultures obtained at the time of injury are of little value because they cannot be used to predict whether an infection will develop or to identify the causative pathogens if infection occurs (3). However, when a bite shows evidence of infection, cultures should be taken to establish the etiological agent. P multocida infection typically develops within the first 24 h. Infected bites on hands and feet, in particular, may have bony involvement, and consideration should be given to the possibility of underlying osteomyelitis or infection of tendon sheaths. [/FONT]

http://www.dogbitelaw.com/PAGES/medical1.html

Last edited:

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
μαλλον ξεφηγατε ολοι απο το θεμα εγω ρωτησα αν εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον απο νομηκης αποψεως οχι πως ειναι το δαγκωμα η αν βρηκα μπουφαν η οχι αν βαλαμε γαζες κ.λ.π μεχρι οτι λεω ψεματα ειπαν καπιοι ΕΛΕΟΣ!!!

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Γεια σου jimi κι απο μενα, επιτρεψε μου να πω κι εγω τη γνωμη μου για το συμβαν, πρωτον, οντως σαν πρωτη εντυπωση για καποιον που δεν ασχολειται με σκυλια ακουγεται αρκετα τρομερο, λυκοσκυλο επιτεθηκε σε 3 χρονο παιδακι, το ζητημα ειναι βεβαια οτι ο σκυλος σου δεν επιτεθηκε, ακομα και το δαγκωμα θα ηταν παιχνιδιαρικο, διαφορετικα θα μιλουσαμε... διαφορετικα!! Δευτερον, που ειναι η ευθυνη η δικη σου? ή και του σκυλου σου? Δεν τη βλεπω πουθενα, συνεπως αν το προχωρησουν το θεμα μπορεις να κανεις κι εσυ μηνηση για ψυχικη οδυνη για την αγωνια σου για το παιδακι, οι γονεις του ειναι α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-ο-ι, 3 χρονων παιδακι χωρις επιτηρηση, φευγει, μπαινει σε αλλο σπιτι, παιζει με το σκυλο και γυρναει πισω μονο του, ποση ωρα δηλαδη ελειπε και δεν το αναζητησε κανεις? Νομιζω πως πρεπει να εισαι πολυ αυστηρος αλλα και αρκετα θυμωμενος μαζι τους που σε ΕΜΠΛΕΞΑΝ σε περιπετιες χωρις καμια δικη σου αναμειξη αλλα και ευθυνη.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ποιος ειπε οτι λες ψεματα? Απλα η ολη υποθεση καπου δεν στεκει... Αυτα που λενε οι γονεις ειναι ακραια και περιεργα. Στην τελικη κανουν μυνηση επειδη το παιδακι μπηκε σπιτι σου και το σκυλι επαιξε μαζι του? Δεν τρεχεις το παιδι στους γιατρους για γρατζουνιες παιχνιδιου! Ε και οπως λεει το ροτακι.. οι γονεις τι καναν? Δεν το αναζητησαν? πηγε το παιδι μονο του σε σπιτι επαιξε γυρισε και μετα.. τι? Σε ειδοποιησαν αμεσα? Πως δικαιολογησαν οτι το παιδι εφυγε και δεν το πηραν πρεφα.. Νομικα δεν μπορει να σε ενημερωσει παρα ενας δικηγορος. Αλλα οταν ολοι εδω λεμε το ιδιο πραγμα σημαινει οτι η κοινη λογικη ειναι με το μερος σου. Γιατι αντιδρας σε αυτα οου σου λεμε οπως θα αντιδρουσε ο πατερας του παιδιου? Ολοι μας λεμε οτι βασει της κοινης λογικης -και παντα βασει αυτων που περιγραφεις- οτι εχεις δικιο και οτι κατι καπου δεν στεκει. Γιατι εξαπτεσαι?

Last edited:

jimis

Active Member
8 Αυγούστου 2008
37
0
Προφανώς εννοεί μήπως δεν μπήκε καν το παιδί στο σπίτι σου και είναι ψέμα η ιστορία. Να σου πω, μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό...