ολα για τα λεφτα???


fop

Member
22 Μαρτίου 2009
19
0
athens
εχω ενα θεματακι με το pet shop της γειτονιας μου και τον κτηνιατρο...
οταν πηρα το σκυλακι μου αρχισα να ψαχνομαι για κτηνιατρο ετσι ρωτησα την κοπελα στο petshop της γειτονιας μου που εχει κι εκεινη σκυλακια και μου φανηκε καλη.μου προτεινε εναν κτηνιατρο και αποφασισα να παω γιατι ο σκυλακος μου ηθελε αμεσα κουρεμα αλλα και ενα γενικο τσεκ .δεν φανταστικα ποσο κακο μπορει να κανει ενας κακος κτηνιατρος σε ενα σκυλακι με ενα απλο κουρεμα!και ο "μπαρμπερης" αλλα και ο κτηνιατρος ηταν χαλια!φυσικα δεν θα ξαναπηγαινα!οποτε αρχισα να ρωταω οσους εβλεπα στη γειτονια με σκυλακια σε ποιον κτηνιατρο πηγαινουν!μου ειπαν λοιπον 2 κυριες (στις 2 που ρωτησα)για εναν κτηνιατρο εδω κοντα και επειδη ξυνοταν ο μικρος πηγαμε σημερα.εμενα μου φανηκε καλος και γενικα με ικανοποιησε σε ολα.μετα περασα απο το petshop και το ειπα στην κοπελα και μου ειπε οτι δεν ειναι καθολου καλος και να μην ξαναπαω(μου ειπε και ενα σκηνικο που της ειχαν πει).την κοπελα πλεον δεν την εμπιστευομαι καθολου(ασχετα με το θεμα του κτηνιατρου) αλλα με αγχωσε!θα συνεχισω να ρωταω οποιον βρισκω να παρω κι αλλες γνωμες.. ποσο πιθανο ειναι ομως να μου τα ειπε ολα αυτα μονο επειδη παιρνει προμηθεια απο τον δικο της κτηνιατρο????
(συγνωμη για ολο αυτο το κατεβατο:oops:)
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συγνώμη, δημοψήφισμα στη γειτονιά θα κάνεις για το αν είναι καλός ή κακός ο κτηνίατρος?

Εσύ τι ζητάς από ένα κτηνίατρο? Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του «καλού» κτηνιατρου κατά τη γνώμη σου?
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μάλλον δεν παίρνει προμήθεια. Από την άλλη όμως πρέπει να μάθεις εσύ να κρίνεις μόνη σου, αν είναι καλός ο γιατρός του σκύλου σου. Μην έχεις εμπιστωσύνη στον καθένα (εκτός αν έχει φοβερό λόγο που σου προτείνει έναν γιατρό).

Ρώτα τον που σπούδασε και τι ακριβώς, πιο κομμάτι της κτηνιατρικής είναι το δυνατό του σημείο κλπ.

Παρακολούθησε πως χειρίζεται τον σκύλο σου και αν τον εξετάζει ΚΑΛΑ κάθε φορά που πάτε. Ζήτησέ του να σου μάθει πως να κόβεις τα νύχια (τα μαλτές θέλουν ΠΟΛΥ συχνό κόψημο) και να καθαρίζεις τα αυτάκια. Θέλεις κάποιον σοβαρό επιστήμονα, που όμως ΔΕΝ βαριέται να απαντάει σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σου με σαφήνεια.

Και μην αγχώνεσαι τόσο. Αν πάλι κάτι δεν σου αρέσει, Αθήνα μένεις. Πας σε άλλον γιατρό. Τι να πω εγώ η καημένη που είμαι 10 Χ καλύτερη κτηνίατρος από αυτόν (τον ΕΝΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ) που έχουμε εδώ στους Παξούς (χωρίς να έχω ΙΔΕΑ από κτηνιατρική!).
 


Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Και ΜΗΝ ξανακούσω πως πήγες τον σκύλο σε ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ για κούρεμα γιατί θα γίνει χαμός!

Μην μου πεις πως τον ξύρισαν κι όλας;;;;:confused:

Μάθε να φτιάχνεις ΜΟΝΗ σου τον σκύλο σου. Ενδέχεται να ζήσει πάνω από 15 χρόνια, δεν αξίζει τον κόπο (και τα λεφτά!) να μάθεις μόνη σου να τον φτιάχνεις;

Θα τον κάνεις ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερα από τον οποιονδήποτε (όχι με την πρώτη, μετά από λίγο εξάσκηση) γιατί θα μάθεις να τον κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως σου αρέσει εσένα! και άσε που έχεις και πολύ χρόνο στην διάθεσή σου για να τον "τελειοποιήσεις" γιατί ζείς μαζί του!

Έχω μια φίλη με Μαλτέζ που τον κάνει μόνη της (με ψαλίδι, μοιάζει πάντα σαν να είναι 3 μηνών) και είναι απίστευτος. Είναι ο πρώτος της σκύλος. Μπορείς κι εσύ! Θα πας πρώτα σ' έναν ΚΑΛΟ γκρούμερ, επαγγελματία να σου δείξει τι πρέπει να κάνεις (και να σου πει τι πρέπει ν'αγοράσεις).
 


fop

Member
22 Μαρτίου 2009
19
0
athens
μωρε ηταν το καημενο ΧΑΛΙΑ οταν το πηρα στα χερια μου εντελως ανησυχο και κυριως το μαλλακι του τζιβες!οχι οτι δεν μου αρεσουν οι τζιβες αλλα δεν γινοταν ουτε μπανιο να τον κανω !και ναι τον κουρεψαν τερμα αλλα πραγματικα το εβλεπα μεχρι κι εγω οτι δεν γινεται αλλιως!απο εδω και περα μονη μου!!:Dβασικα εμενα ο κτηνιατρος με καλυψε σε ολα οσα ειχα στο μυαλο μου(τον ταραξα στις ερωτησεις και απαντησε σε ολα με υπομονη και καλη διαθεση,κοιταξε οσα περιμενα να κοιταξει μου ειπε και κανα δυο αλλα πραγματα που πρεπει να προσεχω,το ιατρειο μου φανηκε μια χαρα το σκυλακι μου ηταν ηρεμο πραγμα που μου εκανε μεγαλη εντυπωση! μου εδωσε και 3 τηλεφωνα οτι θελω να τον παρω) γενικα εγω εμεινα μια χαρα ικανοποιημενη,το θεμα ειναι οτι η κοπελα απο το pet shop μου ειπε οτι σε σοβαρα περιστατικα εχει φερθει πολυ ασχημα και δεν θελω να φτασω σε σοβαρη αρρωστια του μικρου να καταλαβω οτι τελικα ειχε δικιο!γενικα ναι δημοψιφισμα θα κανω να μαθω αν τον εχει χρειαστει καποιος σε κατι σοβαρο περα απο εμβολια και απλα εξεταση και πως φερθηκε..
α και dear dr zhivago μπορεις να κανεις σεμιναρια στον κτηνιατρο σου ωστε να φτασετε τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο!!:p:)
 


kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
45
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Τα ίδια πέρασα κια εγώ πριν 12 μήνες οπότε άκουσα τον εαυτό μου και βαδίζω πολύ καλά ως τώρα...Και εγώ αλλά και ο μικρός φεύγουμε ευχαριστημένοι απο το κτηνιατριό πέρα του στύλ ότι αυτός δεν είναι καλός κλπ κλπ που ακούω κάθε φορά που με ρωτάνε σε ποιό κτηνίατρο τον πάω και τους απαντάω στον κατά αυτούς χειρότερο...

Για γκρούμερ ψάχνω και εγώ μιας και σε επαρχία δεν έχουμε , ανέβηκα μια φορά Αθήνα αλλά απογοητέυτικα τόσο που πέρα απο το ότι μοσχομύριζε ο μικρός τα υπόλοιπα ήταν όλα άθλια...
:mad: