ο πρωτος σας σκυλος!!!

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
Παιδια εγω ακομη σκυλο δν εχω ... ουτε ειχα :(
ανοιγω αυτο το τοπικ για να πειτε λιγα πραγματα για το πρωτο σας σκυλι

ετσι για να θυμηθητε τα παλια !!!! :p

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
ο πρωτος μου δεν ηταν ακριβως δικος μου(ηταν της θειας μου αλλα μενει απο κατω)κ ημουνα πολυ μικρος για λεω οτι ειχα σκυλο

οποτε να πω για αυτο που εχω τωρα

η λιζα ειναι σχεδον 8 μηνων κ την εχω μολις 15 μερες στο σπιτι
πολυ υσηχη,υπακουη,δεν λερωνει μεσα πολυ εκπεδευσημη,γενικα ενα καλο σκυλακι για απειρο ιδιοκτητη

αν κ βαριεται πολυ ευκολα τα παιχνιδια κ κοιμαται συνεχεια

νεοτερα στην πορεια,ακομα γνωριζομαστε... :)

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
Ο Πρωτος μου σκυλος υπαρχει ακομα και ειναι 15 χρονων! :D :D :D ειναι ημιαιμο κυνηγοσκυλο και ειναι το μαυρο στις φωτο! :D βλεπετε ασπρη μουσουδα που εχει κανει?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ο πρωτος δικος μου αποκλειστικα σκυλος ηταν ο Ρεξ.Ημιαιμο κολευ-τσοου τσοου.Δεν ζει πλεον.μακαρι να ειναι καλα εκει π ειναι...

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ο πρώτος μου σκύλος ήταν ένα ημίαιμο πανέμορφο κανελί κυνηγόσκυλο. Γαύγιζε πολύ και όταν μεγάλωσε, παραμεγάλωσε για τους δικούς μου και τον δώσανε. :( Όσο ήταν Αθήνα πήγαινα στα κάγκελα και τον έβλεπα. Μετά έφυγε επαρχία.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο πρωτος μου σκυλος ηταν ενα μαλτεζακι..τον πηρα στην εκτη δημοτικου και τον ειχα μεχρι περσυ..οπου εφυγε στα 16.6χρονια..

Δεν θα ξεχασω τιποτα απο εκεινον..αλλα σαν τρυφερη αναμνηση απο μενα και εκεινον θυμαμαι εντονα που τον εβαζα σε ενα καλαθακι στο ποδηλατο μου και πηγεναμε βολτες στο εξωχικο μου..
Αυτος μου εμαθε οτι ξερω για τα σκυλια και θα εχει παντα μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου..!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ο δικος μου πρωτος σκυλος ηταν ο Ιβαν μου(βλ. avatar) Τον πηρα 5 μηνων και τον ειχα μεχρι χθες που αναγκαστηκα να του κανω ευθανασια γιατι επασχε απο καρκινο :( Εφυγε απο κοντα μου σε ηλικια 7 ετων! Ελπιζω να ειναι καλα οπου και να ειναι :cry:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ο πρώτος σκύλος που μεγάλωσα είναι το κανισάκι μου, το παιδί μου, η χαρά των ματιών μου :D :D :D

Ωστόσο, αν και δεν ήταν δικός μου ο πρώτος μου σκύλος ουσιαστικά ήταν ο Αχιλλέας. Έχω γράψει γι' αυτόν εδώ:

http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?p=33655&highlight=#33655

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
παιδια απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο οταν πρεπει να αποχωριστεις απο αυτον για καποιο λογο :(

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ειναι παρα πολυ δυσκολο manosrodos αλλα ειναι και αυτο μες τη ζωη... Ολοι εμεις που τα αγαπαμε ζουμε μαζι τους αλλα δυστυχως αυτα ζουν πολυ λιγοτερα χρονια απο μας αρα πρεπει να μαθουμε και να τα αποχωριζομαστε :( Οσο δυσκολο και να ειναι! Οπως λεει και η υπογραφη μου: Τα σκυλια δν ειναι ολοκληρη η ζωη μας κανουν ομως τη ζωη μας ολοκληρωμενη :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν γεννηθηκα εγω, υπηρχαν ηδη σκυλια στο σπιτι- οι γονεις μου ηταν εκτροφεις κανις.
Το πρωτο "δικο μου" κανις απεκτισα περιπου στα 8 μου- πριν απο πανω απο 30 χρονια δηλαδη....

Την ελεγαν "Chipsy vom Rosengarten" και ηταν ενα μαυρο κανις νανος!
Εγω την εκπαιδευσα μονη μου. Συμμετεχαμε σε αγωνες Freizeitsport του DVG (κατι σαν το Αgility σημερα) και πηγαινε και καλα σε εκθεσεις σκυλων. Εζησε 14 χρονια- αλλα δυστυχος τα τελευταια της χρονια δεν τα εζησα. Εμενε στην μητερα μου, επειδη οταν εγω μετακομισα ελλαδα ηταν ηδη μεγαλη και δεν ηθελα να την υποβαλλω σε αυτην την αλλαγη περιβαλλοντος.