ο σκύλος τρώει ασταμάτητα τρίχες από το πάτωμα

rosamayor

Member
30 Ιουνίου 2010
6
0
καλησπερα.ο σκυλοσ μου πριν 2 ημερες αρχισε να τρωει με με μανια τριχεσ απο το πατωμα κ η ουρα του ηταν μονιμωσ κατω απο τα σκελια. πηγαμε στον κτηνιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον ειναι εντερικο προβλημα η κατι που να σχετιζεται με γαστρεντερικα. μετα τησ περασε κ ηταν μια χαρα μεχρι τωρα που εκανε το ιδιο πραγμα. διαβασα καπου οτι μπορει να ειναι και νευρολογικο. μπορει καποιοσ να με βοηθησει παρακαλω ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Αν είναι κατά τ' άλλα καλά νομίζω ότι πρόκειται απλώς για βίτσιο. Π.χ. ο δικός μου ο φαγάνας έχει μια τάση όταν τον βουρτσίζω με το furminator και μαζεύεται η τρίχα σύννεφο να πηγαίνει και να τρώει τις ίδιες του τις τούφες!! Ανακύκλωση που λένε. Γι' αυτό και σπεύδω πάντα να τις μαζεύω και να τις βάζω σε σακούλα αμέσως ώστε να προλάβω πριν τις καταβροχθίσει. Οι σκύλοι έχουν μια τάση γενικά να τρώνε αηδίες.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
καλησπερα.ο σκυλοσ μου πριν 2 ημερες αρχισε να τρωει με με μανια τριχεσ απο το πατωμα κ η ουρα του ηταν μονιμωσ κατω απο τα σκελια. πηγαμε στον κτηνιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον ειναι εντερικο προβλημα η κατι που να σχετιζεται με γαστρεντερικα. μετα τησ περασε κ ηταν μια χαρα μεχρι τωρα που εκανε το ιδιο πραγμα. διαβασα καπου οτι μπορει να ειναι και νευρολογικο. μπορει καποιοσ να με βοηθησει παρακαλω ?
Που τις βρισκει τόσες τριχες;
Μηπως να σκουπιζατε;

rosamayor

Member
30 Ιουνίου 2010
6
0
δεν ειναι μονο οι τριχες. προφανως μαδαει πολυ αλλα εκτοσ του οτι σκουπιζω θα γλυφει το πατωμα μεχρι να βρει κατι. σκεφτομαι μηπωσ ειναι προβλημα συμπεριφορασ π.χ. επειδη την αφησα πολυ ωρα μονη της και βαρεθηκε. ο κτηνιατρος δεν ηξερε να μου απαντησει!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ο κτηνίατρος δεν θα σου απαντήσει!

Ο κτηνίατρος είναι γιατρός δεν είναι εκπαιδευτής!

Αν σου απαντήσει ο κτηνίατρος για εκπαιδευτικά θέματα άλλαξε τον και πήγαινε σε άλλον καλύτερα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ήρθε στο σπίτι σας κάποιο άλλο σκυλί?
Λογικά δεν τρώει τις τρίχες.. αλλά γλύφει το πάτωμα που έχει τρίχες..

themy

Member
15 Νοεμβρίου 2010
18
0
το εχει κανει κατα καιρους η δικη μου αλλα και το προηγουμενο μου σκυλι.λοιπον οσον αφορα τα δικα μου ειχαμε καταληξει μετα που ειδαμε οτι εψαχνε μερικες φορες και τα χορταρια (αλλα οχι παντα) οτι καποιο προβλημα ετρεχε με το στομαχι.ειναι λιγο ασαφες αλλα σαν να ηθελε να προκαλεσει εμετο...ισως...παντως μετα απο 1 αντε 2 μερες σταματαγε το ολο θεμα.οποτε δεν ψαχτηκαμε περισσοτερο περα απο απλες ερωτησεις στον κτηνιατρο που επιβεβαιωσε το θεμα με τα χορταρια τουλαχιστον..