πίσω πόδια Γ.Π.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
οι πατούσες οι πίσω σε αυτό το περπάτημα πάνε λες και σβήνει τσιγάρο φαντάσου. ξεκινάνε λιγό λοξά και γυρνάνε αρκετά μέχρι να σηκώσει το ποδαράκι της. ( ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις).
Έτσι περπατά και η δικιά μου. Ειδικά όταν έχει λασπωμένες πατούσες αφήνει συρτές πατιμασιές στα πίσω πόδια.

Επειδί είναι μικρό ακόμα θα περίμενα μέχρι να μεγαλώσει και να κάνω της απαραίτητες εξετάσεις/διαγνώσεις. Πάντως τα περισσότερα κουτάβια περπατάνε ατσούμπαλα, μη τρελένεσαι χωρίς να ξέρεις τι είναι.

Οι πρόγονοι έχουν κάνει εξετάσεις δυσπλασίας?

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
η δυσπλασια δεν μπορει να διαγνωσθει σε αυτην την ηλικια....το μονο σιγοθρο ειναι οτι ολα τα κουταβια σε αυτην την ηλικια περπατουν ατσουμπαλα...οχι σκαλοπατια οχι αλματα κ οχι γλυστερα πατωματα ωσ μετρα προληψης κ τακτικη επαφη μετον εκτροφεα κ το γιατρο

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Παιδιά σορρυ που ανασύρω πάλι ένα παλιό τοπικ αλλά θα ήθελα μία άποψη.Μολις γυρισαμε από βόλτα.Οντως και εγώ είδα μία περίεργη πίσω κίνηση κυρίως στο δεξί πόδι.Θα ανεβάσω φωτό και αν καταφέρω και βίντεο.Αυριο φυσικά θα τον πάω κτηνίατρο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μια χαρά περπατάει ο σκυλάκος σου!!!

Πολλές φορές φαγουρίζονται στο λαιμό ή στ'αυτιά και χάνουν το περπάτημα τους προσπαθώντας να ξυθούν!

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Ρ
Μια χαρά περπατάει ο σκυλάκος σου!!!

Πολλές φορές φαγουρίζονται στο λαιμό ή στ'αυτιά και χάνουν το περπάτημα τους προσπαθώντας να ξυθούν!
Ρε φίλε έχω στείλει σε πόσους μνμ...Έχω ψιλοχεστει

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
και εγω δεν ειδα κατι περιεργο , μη ξεχνας οτι ειναι μικρος ακομη , ποσο ειναι 3?

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
και εγω δεν ειδα κατι περιεργο , μη ξεχνας οτι ειναι μικρος ακομη
Ευχαριστώ.Απλα έκανα τη μαλακια να τον τρέξω λίγο σμρ και κάπως μ φάνηκε και μετά τον παρατήρουσα και μ φαίνονταν κάπως το δεξί πίσω πόδι.χθες είχαμε πάει κτηνίατρο οπότε πιστεύω ότι αν ήταν κάτι θα το είχε δει.Απλά αγχώθηκα

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Απο φωτο δεν βγαζεις ακρη το μονο που βλεπω καπως στο μικρο ειναι το τριχωμα του το οπποιο δεν ειναι στη καλυτερη κατασταση αλλα και παλι με ποιμενικα δεν εχω εμπειρια

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Απο φωτο δεν βγαζεις ακρη το μονο που βλεπω καπως στο μικρο ειναι το τριχωμα του το οπποιο δεν ειναι στη καλυτερη κατασταση αλλα και παλι με ποιμενικα δεν εχω εμπειρια
Τι εννοείς για το τρίχωμα?

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Φαινεται να μην ειναι σε καλη κατασταση , αλλα και παλι ισως τα μακρυτριχα κουταβια ειναι ετσι , εγω κρινω με το τριχωμα της δικιας μου που ειναι μεσαιου μηκους και παντα ηταν καθαρο και γυαλιζε

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Φαινεται να μην ειναι σε καλη κατασταση , αλλα και παλι ισως τα μακρυτριχα κουταβια ειναι ετσι , εγω κρινω με το τριχωμα της δικιας μου που ειναι μεσαιου μηκους και παντα ηταν καθαρο και γυαλιζε
Να σου πω.οταν τον βουρτσιζω γυαλίζει και λάμπει.μετα λόγω χώματος γίνεται ένα μάτσο χάλια.Συνηθως τον χτενίζω αφού γυρίσουμε από τη βόλτα.Αλλά το τρίχωμα στα πίσω πόδια ειδικά με το που θα κάτσει στην άμμο ή στο χώμα γίνεται έτσι

• Like
Reactions: Asmodeus

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Το μπεμπε τριχωμα ακομα ετσι ειναι..
Προσωπικα στη δικια μου ποτε δεν ειδα τη μεταβαση απο μπεμπε σε κατι αλλο απο 2 μηνων που την πηρα μεχρι τωρα 9μηνων εχει γυαλιστερο τριχωμα απλα αλλαξε λιγο ο χρωματισμος και βγηκε το υποτριχωμμα στο σβερκο

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ναι ειναι αναλογα την φυλη πιστευω κ εγω.. Αλλες φυλες για μπεμπε εχουν σχεδον καφε μαλακο για να γινει μετα μαυρο πιο σκληρο πχ..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Εννοείς πως δεν λυγίζει τόσο πολύ ή τόσο άνετα το πίσω δεξί γόνατο? Τα βίντεο σου δεν βοηθάνε αλλά δεν είμαστε κι αρμόδιοι για εξέταση με το μάτι. Αν ανησυχείς σοβαρά λάρχισε να ψάχνεις καλό ορθοπεδικό κτηνίατρο για σίγουρες απαντήσεις.