παιχνιδια για κουταβι : kong?

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
σκεφτομαι να παρω τιποτα παιχνιδια στο μικρο...ειναι περιπου 2 μηνων..εχω ακουσει για kong και nylabone..εχει παρει κανεις? ειναι καταλληλα για τοση μικρη ηλικια?:rolleyes:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Kong puppy βγαινει σε 3 μεγεθη αναλογα με το κουταβι & nylabone υπαρχουν για κουταβια.

Το θεμα ειναι να το επιβλεπεις την ωρα που παιζει

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Του πήρα αυτά και τον απασχολούν ευχάριστα! Πλέον είναι πιο ήρεμος και δεν μας δαγκώνει χέρια-πόδια.
Κάνε το τεστ στη σελίδα της εταιρίας για να βρεις τι ταιριάζει στο δικό σου σκυλάκι!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
θέλω και εγώ να πάρω αλλά όταν είχα κοιταξει το πετ σοπ τα είχε πανάκριβα...

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται μια έρευνα αγοράς, από petshop τα πήρα 5 ευρώ το ένα και η λιχουδιά 6 ευρώ (τα μπισκοτάκια που τα κρύβουμε μέσα στο παιχνίδι).

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
15 eyrw το ενα ειχε οταν εψαχνα εγω και μαλιστα 15 είχε το πιο φθηνο!!!! μήπως κόστιζαν τόσο γιατί είναι για κουτάβια ή τόσο είχαν και για μεγαλύτερους σκύλους?

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Παιδια σκεφτομαι να τα παρω απο αμαζον...θα δωσω ενα ποσο των 50 ευρω, αλλα θα παρω αρκετα..μας εχει σκισει ο μικρος τις τελευταιες μερες...

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
amazon uk μετα τα 1000. Πολυ καλες τιμες και σε πολλες περιπτωσεις δωρεαν μεταφορικα

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
amazon uk μετα τα 1000. Πολυ καλες τιμες και σε πολλες περιπτωσεις δωρεαν μεταφορικα
ναι εχει και δωρεαν μεταφορικα..οποτε θα παρω απο κει γτ δν γινεται αλλο...αν θελω να περισωσω τπτ απο μενα..

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
ναι εχει και δωρεαν μεταφορικα..οποτε θα παρω απο κει γτ δν γινεται αλλο...αν θελω να περισωσω τπτ απο μενα..
Μηπως πριν τ'αγορασεις να δοκιμαζες να παιζεις εσυ μαζι του?

Εμεις πηραμε κ ακομη παιρνουμε αλλα πιο πολυ για να χαιρομαι εγω μαλλον..

Ο σκυλος προτιμαει να παιζει μαζι μας παρα να κατσει σ'ενα μερος με τα παιχνιδια του.

Απο κουταβι αυτο προτιμουσε.
Ο μονος τροπος για να παιξει με καποιο παιχνιδι της η Shiva ειναι να το κρυψουμε κ μετα να την στειλουμε να το βρει.

eleonor97

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
115
19
athens
Μηπως πριν τ'αγορασεις να δοκιμαζες να παιζεις εσυ μαζι του?

Εμεις πηραμε κ ακομη παιρνουμε αλλα πιο πολυ για να χαιρομαι εγω μαλλον..

Ο σκυλος προτιμαει να παιζει μαζι μας παρα να κατσει σ'ενα μερος με τα παιχνιδια του.

Απο κουταβι αυτο προτιμουσε.
Ο μονος τροπος για να παιξει με καποιο παιχνιδι της η Shiva ειναι να το κρυψουμε κ μετα να την στειλουμε να το βρει.
παιζει και μαζι μου αλλα οι δαγκωματιες δινουν ξαθ παιρνουν και επισης 1. τα κουκλακια που εχω εγω δν κανουν για παιχνιδι επειδη μπορει να καταπιει τπτ ο Μαγος απο δαυτα και 2. δε με νοιαζει να δαγκωνει καρεκλες κλπ, ηξερα που πηγαινα οταν αποφασισα για κουταβομωρο, αλλα ομως φοβαμαι για τα δοντια και τη γναθο του...οποτε το ψαξα λιγο, ειδα τι παιζει με κονγκ και ρωτησα κι εδω να δω αν ειναι δικιμασμενα.Σε ευχαριστω για την απαντηση!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
ebay και amazon παιδια. Δεν εχω παρει τιποτε απο ελλαδα. Crate, 3 Kong και κατι αξεσουαρ ολα απο Αγγλία. Στα 2/3 των εδώ τιμών. Λυπάμαι που το λεω, αλλα ετσι ειναι. Το ιδιο crate, που ακομα της εχω και αραζει, εδω 120 ευρω, 75 απο Αγγλία.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.654
11.065
Athens
2-3 kong που έχω εδώ τους είναι παντελώς αδιάφορα. Μόνο με το Wuppa Kong ασχολούνται που έχει την υφασμάτινη επένδυση και κάνει κι ένα μικρό "μπίου".

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
2-3 kong που έχω εδώ τους είναι παντελώς αδιάφορα. Μόνο με το Wuppa Kong ασχολούνται που έχει την υφασμάτινη επένδυση και κάνει κι ένα μικρό "μπίου".
Λογικό ακούγεται να μην συγκινούνται με αυτά τα παιδικά (για την μία τουλάχιστον).

Από δω και πέρα μόνο μανίκια (χωρίς "μπίου" φυσικά)...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.654
11.065
Athens
Λογικό ακούγεται να μην συγκινούνται με αυτά τα παιδικά (για την μία τουλάχιστον).

Από δω και πέρα μόνο μανίκια (χωρίς "μπίου" φυσικά)...
Ε περιμένω να βγάλει η kong ...μανίκι! :D
Πάντως έχω την αίσθηση ότι το πλαστικό της kong δεν τους αρέσει - αλλιώς πως εξηγείται ότι γουστάρουν αυτό με την επένδυση? Επίσης όπως παρατήρησες αγνοούν τελείως και το frisbee της kong ενώ τρελαίνοται για τα μπαλάκια και τα frisbee της πλάκας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Eμένα ότι είναι της kong, το βάλανε στο στόμα τους μια φορά και τελείωσε..άδικα έδωσα τα λεφτά. Ποτέ δεν προσπάθησαν να βγάλουν φαγητό από μέσα, και ποτέ δεν ασχολήθηκαν με αυτά. Ακόμη και όταν ήταν κουτάβι ο μπούλης και τον έτρωγαν τα δόντια του ποτέ του δεν μασούλησε kong.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Μυρτω δεν περιμενα να το πεις εσυ αυτο. Ημουν σιγουρος οτι ο elvis κανει κρα για Kong. Εγω αν θελω να με ξεχασει για 37' (ακριβως τοσο κανει πλεον να βγαλει την τροφη απο το Giant Kong, της το δινω και that' it... :)

Της vrmode δε τους αρεσει γιατι δε το φτανουν μπου χα χα :p