ναι εχει και δωρεαν μεταφορικα..οποτε θα παρω απο κει γτ δν γινεται αλλο...αν θελω να περισωσω τπτ απο μενα..amazon uk μετα τα 1000. Πολυ καλες τιμες και σε πολλες περιπτωσεις δωρεαν μεταφορικα
Μηπως πριν τ'αγορασεις να δοκιμαζες να παιζεις εσυ μαζι του?ναι εχει και δωρεαν μεταφορικα..οποτε θα παρω απο κει γτ δν γινεται αλλο...αν θελω να περισωσω τπτ απο μενα..
παιζει και μαζι μου αλλα οι δαγκωματιες δινουν ξαθ παιρνουν και επισης 1. τα κουκλακια που εχω εγω δν κανουν για παιχνιδι επειδη μπορει να καταπιει τπτ ο Μαγος απο δαυτα και 2. δε με νοιαζει να δαγκωνει καρεκλες κλπ, ηξερα που πηγαινα οταν αποφασισα για κουταβομωρο, αλλα ομως φοβαμαι για τα δοντια και τη γναθο του...οποτε το ψαξα λιγο, ειδα τι παιζει με κονγκ και ρωτησα κι εδω να δω αν ειναι δικιμασμενα.Σε ευχαριστω για την απαντηση!Μηπως πριν τ'αγορασεις να δοκιμαζες να παιζεις εσυ μαζι του?
Εμεις πηραμε κ ακομη παιρνουμε αλλα πιο πολυ για να χαιρομαι εγω μαλλον..
Ο σκυλος προτιμαει να παιζει μαζι μας παρα να κατσει σ'ενα μερος με τα παιχνιδια του.
Απο κουταβι αυτο προτιμουσε.
Ο μονος τροπος για να παιξει με καποιο παιχνιδι της η Shiva ειναι να το κρυψουμε κ μετα να την στειλουμε να το βρει.
Λογικό ακούγεται να μην συγκινούνται με αυτά τα παιδικά (για την μία τουλάχιστον).2-3 kong που έχω εδώ τους είναι παντελώς αδιάφορα. Μόνο με το Wuppa Kong ασχολούνται που έχει την υφασμάτινη επένδυση και κάνει κι ένα μικρό "μπίου".
Ε περιμένω να βγάλει η kong ...μανίκι!Λογικό ακούγεται να μην συγκινούνται με αυτά τα παιδικά (για την μία τουλάχιστον).
Από δω και πέρα μόνο μανίκια (χωρίς "μπίου" φυσικά)...
Μόλις έστειλα email στην Kong...Της vrmode δε τους αρεσει γιατι δε το φτανουν μπου χα χα![]()
Xώσε αν και θα μαστε off-topic...Φταίω εγώ τώρα να βάλω την φωτογραφία για να αποκατασταθεί η αλήθεια;