παιχνιδια για κουταβι : kong?

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
παιζει και μαζι μου αλλα οι δαγκωματιες δινουν ξαθ παιρνουν και επισης 1. τα κουκλακια που εχω εγω δν κανουν για παιχνιδι επειδη μπορει να καταπιει τπτ ο Μαγος απο δαυτα και 2. δε με νοιαζει να δαγκωνει καρεκλες κλπ, ηξερα που πηγαινα οταν αποφασισα για κουταβομωρο, αλλα ομως φοβαμαι για τα δοντια και τη γναθο του...οποτε το ψαξα λιγο, ειδα τι παιζει με κονγκ και ρωτησα κι εδω να δω αν ειναι δικιμασμενα.Σε ευχαριστω για την απαντηση!
Nα σου πω με το κονγκ εμας αντε ν'ασχοληθηκε 4-5 φορες κ ουτε ξερουμε που ειναι πλεον.

Κατι για να ξεσπαει που τυχαια ανακαλυψαμε.
Ειχε αγορασει ο μπαμπας μου μια μαπα (σφουγγαριστρα) με πετσετα αντι αυτη με τις "κλωστες" κ μου την εφερε για καλη.

Εγω δεν υπηρχε πετιπτωση να την χρησιμοποιησω (γερικο γαιδουρι νεα περπατησια μαθαινει?) οποτε βγαζω την ζαλατινα κ αρχιζω να την περιεργαζομαι.
Αυτο ηταν!
Την ειδε η μικρη (τοτε ηταν μικρη), πηδαει κ την μαγκωνει με το στομα κ αρχιζει να χτυπιεται λες κ ηθελε να της σπασει τον αυχενα.

Απο τοτε ακομη κ σημερα το κανουμε.
Καποιος ορθιος στη μεση του δωματιου να κραταει το κονταρι της σφουγγαριστρας κ κεινη να πηδαει να το πιασει.
Οταν το πιανει τραβαμε εμεις το κονταρι, τραβαει εκεινη την πετσετα της μαπας κ ξανα απο την αρχη.
Εκτονωση κ για τους δυο συμμετεχοντες χεχε.

Δεν ξερω αν εχει να κανει με την ρατσα ή η δικη μου βγηκε παλαβιαρα αλλα δεν χανεις τπτ να το δοκιμασεις.
Το πολυ πολυ να βρεθεις με μια καινουρια σφουγγαριστρα :)