περασαν κιολας τρια χρονια


Status
Κλειδωμένο θέμα

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ήταν Νοέμβριος του 2006 είχα κλείσει 6 μήνες κάνοντας τίποτα στην εταιρεία που δούλευα. Σκότωνα τον χρόνο μου ψάχνοντας στο ιντερνέτ φόρουμ και σαιτ να μορφωθώ γιατί είχα καινούργιο σκύλο και ήθελα να μάθω .

είχα περιδιαβεί αρκετά αμερικανικά φόρουμ όποτε μια μέρα σκέπτομαι: δεν βάζω στο google dog forum με συνθήκη τα ελληνικά. μου βγάζει σαν αποτέλεσμα τούτο εδω το φόρουμ. χάρηκα παρά πολύ που υπήρχε κάτι στα ελληνικά και έκανα λογαριασμό.


το πρώτο τοπικ ? κάνε κορσο η αμερικαν μπουλντόγκ. κάποια πράγματα ήρθαν για να μείνουν τελικά.

μετά πήγα στην πρώτη μου έκθεση και φανταστείτε τι δεν μου άρεσε ?το double handling (δεν ήξερα πως το έλεγαν αλλά μια ψυχή μου το εξήγησε). Στην δεύτερη που πήγα με έβγαλαν και φωτο από το πουθενά και έψαχνα να βρω τον ντενις.

Κάπου εκεί η ροτι μου εξήγησε τι είναι οι συγκλίνοντες ταρσοί. Κακό πράγμα αυτό και στα αμερικανικά το πέρναγαν στην απέξω. Χμ κοιτά να δεις κάτι θα μάθουμε εδώ μέσα

Μετά ζήσαμε μεγάλες στιγμές στο γενικά, ερωτικές εξομολογήσεις-φαντασιώσεις μέχρι που το αποτελείωσα με το απόλυτο τόπικ «με ποια γυναίκα έχετε φαντασιώσεις/οι κυρίες να απαντήσουν»

Κάποια στιγμή έγινα και μοντ-ντράπηκα να πω την αλήθεια: αυτοί ήξεραν από σκυλιά εγώ μονό από φόρουμ. Με έβαλαν στο κλίμα αλλά ποτέ δεν τα συμπάθησα τα ριμαδοκουμπα προτιμούσα να κάνω χαζές δημοσιεύσεις για να ξεκινώ συζητήσεις. Προτιμούσα να κάνω κοινότυπες ερωτήσουλες κουραστικές στους θαμώνες αλλά τόσο σημαντικές στα μάτια μου για το ύφος και τον χαρακτήρα του φόρουμ.

Μετά πήγαμε για καφέ τι ωραία! ήρθε και η λούνα με το πατσαβούρι της (μετα της ήρθε η επιφοίτηση και πηρέ σκύλο). γνώρισα και το Αντωνάκη από κοντά, παλικαρος όπως φαινόταν από τα γραφόμενα του. γνώρισα και την κανγκο πολύ διαφορετική από αυτό που περίμενα, μίλησα και με την Κόριννα τον Ευγένιο την Κατερίνα χμ κάτι μου έβγαλαν και οι τρεις . ρε κοιτά να δεις δεν είναι βλαμμένοι σκεπτόμουν όπως άφηνα την συνάντηση να πάω να συναντήσω την εν έξαλλο κατάσταση δεσποινίδα που έβγαινα τότε =εν έξαλλο γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει τι πάω να κάνω στο κέντρο με κάποιους αγνώστους

τρία χρόνια εδω μέσα, ήρθα με τις κλασικές ιδέες -το είχα ψυχανεμισθεί από τα αμερικανικά- ήμουν άσχετος. με πήραν από το χεράκι και με έκαναν άνθρωπο. άνθρωποι που πριν από εδω δεν τους ήξερα και τώρα είναι φίλοι μου.

το έναν τον τραβαγα ανήμερα Χριστουγέννων στο σχηματαρι για να δω δαγκώματα. την άλλη την ζάλιζα με χαζές ερωτήσεις για το χαζό σκύλο μου. την τρίτη την κούραζα που δεν θυμόμουν ποιος είναι ποιος και έπρεπε να μου τα εξηγήσει διακόσιες φόρες. είχα τον πρώτο τον αντμιν να απαντάει με υπομονή για όποια φυλή μου γυάλιζε στο ιντερνέτ. τον Μάκη να του τα έχω κάνει τσουρέκια για την εργασία. είχα και άποψη παράθεμα με. Δεν μπορώ να παραλείψω την frenchie με την BARF της- πωπω δεν φοβάται να μην την φάει που ταΐζει ωμό σκεπτόμουν τότε .Ούτε τις 2 μικρούλες που μου έμοιαζαν τόσο παράξενες: μικρά κορίτσια τι κάνουν στους στίβους αναρωτιόμουν. Τον Αντώνη με το τέρας και τις τρομερές του ιστορίες που της ρουφούσα κάθε φορά που θυμόταν τα παλιά. Μετά ήρθε και ο dr, το μείγμα ακαδημαϊκής εμπειρίας με έμπρακτη γνώση πλασαρισμένα με αψεγάδιαστα ελληνικά με κέντρισε και αυτός υπέμεινε της χαζές μου ερωτήσεις με στωικότητα.



3 χρόνια μετά και έχω 3 καλούς φίλους και γνωρισα 10 ανθρώπους που εκτιμω, θα κάτσω να τους χαζέψω στο στίβο για να τους χειροκροτήσω, ή που θα τους παρω για εναν καφε οταν ειναι κοντα μου , λόγο της χαζομάρας τούτης. 3 χρόνια μετά ....

3 χρόνια μετά με έμαθαν πως να εκτιμώ κάτι που αγαπούσα.

Σας ευχαριστώ όλους για όλα λίγα ή πολλά.

ευχαριστώ πραγματικά Σωκράτη, Αντώνη, Ευγένιε, Κατερίνα, Κόριννα, Μάκη.

δεν φεύγω -εδω θα είμαι. Τώρα με τους καινούργιους μοντ θεωρώ ότι ένας κύκλος κλείνει. Ηθελα να τους ευχαριστήσω αλλά και να αναδείξω στους καινούργιους τη πραγματικά έκαναν αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια εδω.

υ.γ. ζητω συγνωμη για οποιον ξεχασα (και εσενα γιαννη οχι δεν σε ξεχασα).

υ.γ.2 το μονο τραγικο ειναι οτι τρια χρονια μετα βρισκομαι στην ιδια κατασταση. μπουλντογκακο δεν εχω παρει:mad::mad::mad:.
 




Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
39
Πεντελη,Αθηνα
...ελπιζω μετα απο 3 χρονια να εχω και εγω καμια ιστορια να διηγηθω,οπως εσυ...:)
(και να υπαρχω ακομα στο φορουμ.)

να το παρεις -επιτελους- το Αμερικανακι...τι περιμενεις?:)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμένα ξέχασες να ευχαριστήσεις εμένα! :D
(εντάξει δεν χρειάζεται να βρεις και λόγο! :maria:)

Σταμάτα μωρέ να είσαι τόσο συγκινητικός, χαλάς το image σου, κι έχει πέσει μπόλικη συγκίνηση τελευταία :(
Δεν ξέρω αν αυτό το topic ταιριάζει με τη θεματολογία του φόρουμ, αυτό θα το κρίνει ο admin και οι καινούριοι moderators.
Αλλά όσα είπες ήταν πολύ όμορφα :)
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τετοιο κλαμμα ειχα να ριξω χρονια..μουλιασε το βρακι μου ρε παιδια.....
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Ταιριάζει όπως ταίριαζε πάντοτε το ύφος του sir-elric με το φόρουμ, αλλά και το ρόλο του moderator...Όχι απόλυτα, αν το διαβάσεις βιαστικά, αλλά "right on target" όπως θα έγραφε κι εκείνος.

Εμείς ευχαριστούμε ακόμα περισσότερο sir-elric κι ελπίζουμε το φόρουμ που "μαγνήτισε" εσένα και μερικές χιλιάδες ακόμα στα 4 περίπου χρόνια της πορείας του, να συνεχίσει να το κάνει με τους ίδιους ρυθμούς.

Πάντα κάναμε αλλαγές σαν διαχείριση και πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν διαφωνίες.

Ευχαριστούμε πολύ!
 


Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.737
1.479
Illinois, USA
:eek:Τρέχει το δάκρυ κορόμηλο...:p:p:p:p:p:D:D:D:D:D

Αλήθεια, ρε Λεωνίδα, γιατί δεν το πήρες ακόμα το μπουλντογκίδιο?!:eek::eek:
 


mariakapa

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2009
167
0
Aθηνα
πολυ συγκηνιτικο το post σου!!! Τελικα χαιρομαι που ειμαι εδω μαζι σας...Και οσο για τους καινουργιους moderatos καλη αρχη και να εχουμε παντα καλη συνεργασια!!!
 


st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Απλα respect!!!

Ειλικρινα χαιρομαι που συναναστρεφομαι με ατομα αξιολογα πανω σε αυτο που αγαπαμε!

Ακομα εχω πει οτι θελω να συναντησω καποια ατομα απο εδω μεσα και θα το κανω!

Εχει πολλα να δωσει το φορουμ και τα παδια ειτε Moderators ειτε απλα μελη!Εχει πολλα να δωσει γιατι ειναι ενα πολυ ωραιο μερος, διαθετει ανθρωπους που ψαχνονται για κατι καλυτερο και επισης ειναι προθυμοι να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ,το βασικοτερο μαλλον:D!

sir-elric (Λεωνιδα αν μου επιτρεπεις να σΕ λεω ετσι αν και νεος εδω!) πολυ ωραια ξηγηθηκες!Ειναι ωραιο ακους τετοια λογια και μαλιστα οταν το σημειο αναφορας για αυτες τις γνωριμιες ειναι το Internet(για να βλεπουμε και την αλλα πλευρα του internet!)!

Ελπιζω/ελπιζουμε να εισαι για αλλα 3 χρονια εδω και να συντροφευεις για κατι καλυτερο πανω σε αυτο που αγαπαμε!Τον σκυλο μας!

Να σαι καλα...

Επισης με το καλο να αποφασισεις να παρεις και τον δικο σου σκυλο!

;)
 


kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Σιρ ελρικ πολυ ωραια τα λογια σου εμενα αν και εντελως χοντροπετσος και αγυριστο κεφαλι πραγματικα με αγγιξαν. Ειμαι σιγουρος οτι αγγιξαν και πολλους αλλους.
 


lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Γράφει ο Denis

Αγαπητά μέλη και διαχείριση του dogforum.

Ηταν κάποια χρόνια πρίν όταν αναγνώρισα στο dogforum.gr το κάτι διαφορετικό στον κόσμο του σκύλου, που ήταν είναι και θα είναι ο κόσμος μου. Bρήκα εδώ παλιούς φίλους, αλλά έκανα και καινούριους, η όρεξη και ο ενθουσιασμός αλλά και η διαφορετική οπτική των οποίων είναι πάντα χρήσιμη και ενδιαφέρουσα. Μπήκα στο dogforum.gr επώνυμα σαν εκτροφέας κατ’επιλογήν μου και στο πρώτο post «καλωσορίσματος» εξήγησα τις προθέσεις και βλέψεις μου, ανέλυσα τα περί σκύλων και σκύλων μου και εξήγησα πώς και με ποιόν τρόπο λειτουργεί η έκθεση μορφολογίας και η παρουσίαση εκτροφείου ακόμα και στο internet. Μετέπειτα μεταφέρθηκα σε άλλο topic όπου συνεχίστηκαν συζητήσεις περί μορφολογίας και άλλων, συζητήσεις που σπάνια έως καθόλου γίνονταν on-line στην Ελλάδα μέχρι εκείνη την εποχή.

Οι μήνες περνούσαν και η «προσφορά» κατά την κρίση του admin του forum δικιά μου και άλλων μελών κρίθηκε μεγάλη, κατά την γνώμη μου μέτρια, μιάς και εγώ σαν άνθρωπος συμμετείχα και σε άλλες συζητήσεις άσχετες με την θεματολογία του forum, παρουσιάζοντας κάποιες φορές πρόβλημα στην λειτουργία του. Η «προσφορά» και «όρεξη» αυτή μεταφράσθηκε σε προσφορά θέσεως moderator την οποία δέχθηκα έχοντας πάντα τους ενδοιασμούς που λογικά θα είχε ένας εκτροφέας καλούμενος moderator, θέση που δεν προτείνω σε κανέναν συνάδελφο. Ετσι γνώρισα καλύτερα κάποια άτομα της διαχείρισης του dogforum, έγινα φίλος και συνεργάτης τους, αφιέρωσα εκατοντάδες ώρες υπ’ευθύνη και κατ’επιλογήν μου στην αναμόρφωση και διαμόρφωση του forum αυτού, το οποίο ήταν είναι και θα είναι ιδιοκτησία ενός παντελώς άγνωστου σε μένα ατόμου, που ποτέ στην ζωή μου δεν έχω συναντήσει ή ακούσει την φωνή του κάν στο τηλέφωνο. Επιτρέψτε μου να χαρακτηρίσω το παραπάνω παγκόσμιο φαινόμενο διαχείρισης forum, κάτι το οποίο με γοήτευε όσο και με προβλημάτιζε, και η πορεία συνεχίστηκε έτσι.

Πολλές φορές λειτούργησα ως moderator, κατά τις συμφωνηθείσες συνθήκες και κανονισμούς, αγνοώντας ή παραβλέποντας προσωπικές μου πεποιθήσεις, υπηρετώντας απλά την κατά την διαχείριση της οποίας ήμουν μέλος καλύτερη λειτουργία του forum. Πολλές φορές οι αρχικοί μου ενδοιασμοί στα περί διαφήμισης και αντιμετώπισης συναδέλφων εκτροφέων και εκπαιδευτών έγιναν πραγματικότητα και ζωντανός εφιάλτης. Κατά την περίοδο ανανέωσης του forum εγώ και άλλοι moderators προσφέραμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρόνο, κόπο, και οικονομική βοήθεια η οποία δεν έγινε δεκτή από τον παντελώς άγνωστο υπενθυμίζω admin του forum αυτού. Πορευτήκαμε έτσι, ακόμα και μετά του σημείου που κάποια συνάντηση με τον υπεύθυνο του forum ήταν αναπόφευκτη αλλά παρέμενε ουτοπία. Λειτουργήσαμε ως ΚΡΥΦΟΙ moderators ακόμα και μέχρι εχθές, όπου ο υπεύθυνος αυτού του forum χωρίς να μας ανακοινώσει την πρόθεσή του για «ριζικές αλλαγές» ρώτησε την γνώμη μας για μέλη τα οποία θα μπορούσαν να προσφέρουν και να ανανεώσουν το forum.

Προσωπικά έκανα τις προτάσεις μου και ενώ ήμουν ban (το οποίο ΠΡΟΤΕΙΝΑ και στο οποίο ΣΥΝΕΝΕΣΑ) για τους γνωστούς λόγους πληροφορήθηκα ότι παύομαι μαζί με όλους τους υπόλοιπους mods από την διαχείριση του forum αυτού, και ότι τα μέλη (κάποια από αυτά πρότεινα κάποια όχι) που θα αναλάβουν θα αναλάβουν μόνοι τους χωρίς την παρουσία μου την λειτουργία ενός forum που έτρεξα και πόνεσα για παραπάνω από τρία χρόνια, ενός forum στο οποίο αφιέρωνα πάνω από 3 ώρες την ημέρα, ενώ άλλοι με ουσιαστικότερη παρουσία στο moderation ξεπερνούσαν το 6ωρο, ενός forum που το μόνο που ζητούσα από αυτό (από την διαχείρισή του) ήταν ένα ευχαριστώ. Ένα ευχαριστώ που βρίσκω σε μεγάλα λόγια αλλά όχι σε πράξεις, ένα ευχαριστώ που περίμενα ΚΑΚΩΣ από κάποιον τελείως άγνωστο άνθρωπο που ΚΑΛΩΣ όπως φαίνεται αποφεύγει τις προσωπικές συναντήσεις με τους mods του.

Το forum αγαπητοί φίλοι είναι συνάθροιση. Συνάθροιση ΑΝΘΡΩΠΩΝ και όχι ιδεολογιών, συνάθροιση ανιδιοτελούς προσφοράς και όχι φιλοδοξίας. Εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να δημιουργηθεί μία ΠΑΡΕΑ ατόμων που να μπορεί να δέσει και να λειτουργήσει τόσο καλά όπως η προηγούμενη, και να καταφέρει να ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ το forum αυτό εκεί που η προηγούμενη το ΕΦΤΑΣΕ κάνοντάς το ακόμα και με προσωπικό κόστος και ενάντια σε προσωπικά οφέλη «την μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τον σκύλο στην Ελλάδα», εύχομαι πραγματικά μετά από τρία χρόνια η διαχείριση να μην αποφασίσει εν μία νυκτί για την αξία της προσφοράς τους, να τους παύσει (ενώ είναι κρυφοί) και να «ενεργοποιήσει» τον θεσμό των mods με νέους ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ για αυτήν να τρέξουν το forum ΤΗΣ ίσως κάποιους που δεν θα τσακώνονται με συναδέλφους τους για τους κανονισμούς της, ή κάποιους που δεν θα ζητούν να μάθουν το όνομα αυτού που για τρία χρόνια κάνουν όνειρα για το forum TOY.

Συγχωρέστε την όποια μικροψυχία μου, κατανοήστε όμως ότι όποια κριτική απευθύνεται σε κάποιον ΤΕΛΕΙΩΣ άγνωστο, θεωρώ ότι είναι σε κόσμιο επίπεδο υπό αυτές τις συνθήκες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που βοήθησα και το αναγνώρισαν και ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ σε αυτούς που με βοήθησαν και δεν το αναγνώρισα.

Ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως στην διαχείριση του forum αυτού που έκανε δυνατότερο άνθρωπο και με έμαθε πολλά περισσότερα για τον κόσμο που τελικά ζώ.

Ελπίζω οι δημοσιεύσεις μου να φαίνονται χρήσιμες και να θυμίζουν ένα μέλος που ΚΑΠΟΤΕ έγραφε με χαρά σε ένα forum για τον σκύλο.

Ευγένιος Σταυρόπουλος
 


harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ηρθα εδώ πανικοβλητος πριν από μερικους μηνες, ο πιο ακαταλληλος νεος ιδιοκτητης σκυλου με μια ακαταλληλη και προβληματικη σκυλα.

Χρωσταω πολλα σε ολους αλλά χάρη σε τεσσερα ατομα η σκυλα μου είναι σημερα το άλλο μου μισό.

Ένα από τα τεσσερα αυτα ατομα είναι ο denis και ηδη μου λείπει. Η ομορφη κοινοτητα μας είναι εδώ και δυο μερες πιο φτωχή.
 




dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
χάρη στον Denis και σε 4-5 ακόμα μέλη ξεστραβώθηκα, έμαθα κάποια βασικά πράγματα και έκανα την σωστή επιλογή στην αποκτηση του σκύλου μου-

επίσης χάρη στον Denis και τις γνωριμίες του, σκυλί καλής μου φίλης σώθηκε από σχεδόν βέβαιο θάνατο-

πάντα δίαβαζα προσεκτικά ότι έγραφε και θαύμαζα την όρεξή του να απαντά από τις πιο απλές απορίες των νέων μελών μέχρι τα πιο "πολύπλοκα" θέματα

θέλω να γράψω και άλλα πολλά αλλά δυστηχώς δεν είμαι καλός στον γραπτό λογο

φίλε Denis ένα μεγάλο ευχαριστώ -

υγ dogforum χωρίς τον Denis και τα υπόλοιπα 4-5 μέλη για εμένα δεν υφίσταται
 








mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Βρε παιδιά τι δεν έχω καταλάβει; Ο Denis θα επιστρέψει και θα συνεχίσει να γράφει. Ετσι δεν είναι; Γιατί μας ψυχοπλακώνετε έτσι; Απλώς θα ξεκουραστεί λίγο... :)
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Εγώ, εκ μέρους της διαχείρισης του www.dogforum.gr, θα ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον denis.

Εξίσου μεγάλο όπως και σε άλλα μέλη, που γράφουν ή όχι πια στο φόρουμ.Δε θα μπορούσα να "ζυγίσω" τα "ευχαριστώ" μου και να τα μοιράσω βάση post count ή ωρών on line.

H συμμετοχή στο φόρουμ ποτέ δεν ήταν, ούτε και θα γίνει υποχρεωτική και είναι δωρεάν, όπως και η προσφορά ενός moderator.

Όπως είπαμε και στους νέους moderators, η θέση δεν αποτελεί "παράσημο", ούτε και "μόνιμη θέση εργασίας" και δεν θα πρέπει να την αντιληφθούν ως τέτοια.

Τα φόρουμ, όπως και το παρόν, είναι ένας ζωντανός οργανισμός με την δική του νομοτέλεια.

Τα πρόσωπα αλλάζουν, οι δομές αλλάζουν, τα θέματα αλλάζουν.Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι στόχοι μας στα 4 χρόνια παραμένουν ίδιοι και είναι η ενημέρωση και τίποτε άλλο.

Ακόμα και στα τελευταία 3 χρόνια που είχαμε (και πιστεύω πως μπορεί και να συνεχίσουμε να έχουμε) κοντά μας τον denis ή κάποιον άλλο.

Πραγματικά, μακάρι να βρεθεί και κάποιος άλλος με την ίδια όρεξη να γράψει, απαντώντας στα ερωτήματα ή γράφωντας τις απόψεις του όπως ο denis.

O λογαριασμός του, όπως και κάθε λογαριασμός στο www.dogforum.gr, θα είναι ενεργός, μετά την απαγόρευση και στην διάθεση του να τον χρησιμοποιήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί, ακριβώς όπως πριν.

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά!
 


Elr1c

Active Member
9 Μαϊου 2008
31
0
Φίλτατε Sir,

βρίσκω συγκινητικά όσα είπες και όντως οι αλλαγές είναι συνυφασμένες με την εξέλιξη και την ύπαρξη.

Με το καιρό πολλές γνώμες που άκουσα από τους πρώην moderators, αν και δεν έμπαινα στο κόπο να γράψω σχεδόν ποτέ κάτι, όλο και κάτι διάβαζα κι έτσι εμπλούτισαν τις γνώσεις μου. Πιστεύω ότι με έκαναν καλύτερο εν δυνάμει ιδιοκτήτη σκύλου (γιατί το "παιδί" που μοιράζομαστε με τη Chloe δεν μετράει γιατί τον βρήκα μαθουσάλα κι όχι άπλαστο χαζοκούταβο).

Τέλος εποχής λοιπόν με bitter-sweet εντυπώσεις!

Καλή επιτυχία στους νέους ρυθμιστές της ομαλής ροής του forum!!!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.840
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU