Η κτηνίατρος του Μουφ λέει ότι είναι σοβαρή ένδειξη για πιθανή δυσπλασία και ότι θέλει ακτινογραφίες για να αποκλειστεί. Αν είναι δυσπλασία και την πιάσεις σε μικρή ηλικία, μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για να προλάβεις σοβαρότερες καταστάσεις με φαρμακευτική αγωγή. Σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις γίνεται και εγχείριση για να διορθωθεί η κατάσταση. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σου για να δεις τι γίνεται και πότε πρέπει να κάνεις τις εξετάσεις. Έχει υπόψη σου ότι είναι πιθανό να πρέπει να κάνουν τις ακτινογραφίες ναρκώνοντας το σκυλί ώστε να κάτσει όπως πρέπει και να μην κουνιέται ενώ τις βγάζουν.καλησπερα εχω ενα κουταβακι ποιμενικο ασας και οταν τρεχει τα πισω ποδαρακια του τα πηγαινει σαν λαγος ειναι λαθος αυτο?
Κινούνται ταυτόχρονα (ίδια κίνηση) και τα 2 πίσω πόδια.Βρε παιδιά εξηγήστε μου κι εμένα πως είναι να πηγαίνει σαν λαγός!!!
4:25 βλέπεις2 μηνων...το ειπε πιο πανω Κωστα.
ειναι παρα πολυ μικρος για οποιαδηποτε εξεταση...μετα τους 7-8 μηνες μια πρωτη αποψη και δυστυχως μετα τους 18 μηνες επισημα στοιχεια...![]()
Όχι 100% ταυτόχρονα.Όταν τρέχει ένας σκύλος ούτως ή άλλως τα δύο μπροστά πόδια δεν πηγαίνουν μαζί και τα δύο πίσω μαζί;![]()
Ότι και να σου πούμε, μέσω internet δε γίνεται διάγνωση. Σε 2 μήνες σε ορθοπεδικό κτηνίατρο για εξετάσεις.θοδωρη τα σηκωνη ψηλα εμενα και τρεχει ομοιομαρφα δεν δειχνει να ποναει