πληροφορειες για κουταβι 1 μηνα

rania93

New Member
28 Σεπτεμβρίου 2012
2
0
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα την βοηθεια σας!Μια αδεσποτη σκυλιτσα γεννησε 7 κουταβακια τα οποια πρεπει να ειναι ενος μηνα..!πηγα ενα απο αυτα σε κτηνιατρο και μου ειπε οτι ακομα δεν ειναι σε θεση για να κανουν το πρωτο εμβολιο κ οτι καλο θα ηταν να τα αφησω με την μαμα τουε ακομα..ωστοσο τα μικρα ειναι εκτεθειμενα στο δρομο κ σε μικρα παιδακια τα οποια δεν ειναι σ θεση να τα προσεξουν οποως πρεπει.κ η μανα φοβαται κ δεν ειναι συνεχεια κοντα τους!θα ηθελα να παρω καποιο απο αυτα!ξερω οτι ειναι μικρα αλλα δεν ειναι προτιμοτερω απο το να τα πατησει κανενα αυτοκινητο η να τα διωξουν?αν παρω καποιο απο αυτα πως μπορω να το φροντισω ωστε να μην εχει προβληματα??πως και τι θα μπορουσα να το ταισω??:confused:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Sorry αλλά...βλέπεις 7 μωρά στον δρόμο εκτεθειμένα σε χίλιους κινδύνους και δεν δημοσιεύεις ένα σήμα κινδύνου και για τα επτά; Μπράβο σου που θέλεις να περιθάλψεις ένα τους, αλλά δεν σπαράζει η καρδιά σου και για τα υπόλοιπα; Πως θα επιβιώσουν; Θα επιβιώσουν; Αν η μάνα τους είναι κοντά και απλώς απομακρύνεται όταν πχ πλησιάζεις εσύ, να μην το πάρεις. Να της το αφήσεις, να το μεγαλώσει μόνη της. Και απλώς να φροντίσεις να της έχεις φαγάκι και νεράκι. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει μόνη της [μάλλον], σωστότερα από οποιονδήποτε άλλον.

rania93

New Member
28 Σεπτεμβρίου 2012
2
0
εχουμε σκοπο να βοηθησουμε και τα υπολοιπα εννοειται!!απλα το θεμα μου ειναι να μπορεσω να παρω τουλαχιστον ενα απο αυτα και τα υπολοιπα να μοιραστουν σε αλλα σπιτια που ενδιαφερονται..αλλα ειναι σωστο να τα παρουμε απο την μαμα τους??τα παιδακια που πηγαινουν εκει διωχνουν την μαμα και εκεινη φευγει..σπανια ειναι μαζι τους!και η γειτονια εχει αρχισει και ενοχλειται!δεν μπορω να εμπιστευτω να τα αφησω κι αλλο εκει!ωστοσο υπαρχει ενδεχομενο να μην τα καταφερουν?δεν θα μπορεσουμε εμεις να τα μεγαλωσουμε??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Εφόσον υπάρχει κοντά η μάνα τους, είναι ότι καλύτερο να τα αφήσετε μαζί της, τουλάχιστον για ακόμη ένα μήνα. Δεν μπορείτε σε κάποιο από τα σπίτια, όσων ενδιαφέρεστε πραγματικά, να μαζέψετε προσωρινά και την μάνα και τα κουτάβια, για να είναι όλα προστατευμένα; Και αργότερα, ας πάρει ο καθένας σας όποιο θέλει και προσπαθείτε να βρείτε σπίτι και για τα υπόλοιπα. Το ιδανικό δε, θα ήταν, να καταφέρετε να στειρώσετε την μάνα και ίσως να βρείτε και σ'αυτήν ένα καλό σπίτι. Οσο περισσότερο πάντως, μείνουν όλα μαζί, τόσο διασφαλίζεται η σωματική και ψυχική τους υγεία και απομακρύνεται το ενδεχόμενο μεγαλώνοντας, να αποκτήσουν σοβαρότατες προβληματικές συμπεριφορές.

snake17

Member
27 Μαρτίου 2011
23
0
Εγω μενω διπλα απο το σημειο που τα μικρα εχουν γεννηθει.Η μητερα των μικρων ειναι απλησιαστη γιατι φοβαται τους παντες,εγω οταν βρισκομαι εδω τα ταιζω και αυτη και κατι αλλα σκυλια που κυκλοφορουν εξω.Εμεις ειμαστε φοιτητριες και ειμαστε εδω για αλλες 2-3 μερες.Ξερουμε ποιο ειναι το ιδανικο αλλα δν ειναι εφικτο.Η φιλοζωικη που ειχαμε εχει κλεισει επειδη ο δημος πλεον δν διαθετει λεφτα.Επειδη εχω μεγαλωσει εδω εχω δει πολλες φορες να ριχνουν φολες σε σκυλια στην γειτονια επειδη τους "ενοχλουν".Τα μικρα αυτη τη στιγμη ερχονται και τα ταιζουν και κατι μικρα παιδια τα οποια και λογω ηλικιας δν τα χειριζονται και πολυ καλα και πολυ πιθανον να επιχειρισουν να τα παρουν απο εδω.Εγω πολυ ευχαριστως να βαλω αγγελιες αλλα δεν θα ειμαι εδω για να μπορω να παρω τα μικρα και να τα δινω στους ενδιαφερομενους.Ηδη εχουμε 2 σκυλια και δν μπορω να παρω αλλα 7 τα οποια θελουν εμβολια και ολα τα σχετικα.Η Ρανια ενδιαφερετε να παρει ενα και ελπιζουμε να βρουμε και αλλους μεσα στο μικρο αυτο διαστημα που μπορουν να παρουν καποια.Αλλα σημερα που επισκευτηκαμε τον κτηνιατρο ειπε οτι ειναι πολυ μικρα ακομα.Το ερωτημα λοιπον ειναι, να τα αφησουμε ως εχει ρισκαροντας να παθουν κατι η να παρουμε το ενα και να αρχισουμε να ψαχνουμε να μοιρασουμε τα αλλα απο τωρα?