πνευμονία

xristoss

Member
12 Απριλίου 2013
10
0
καλημέρα έχω ενα κουτάβι 4 μηνών ροτβάιλερ το οποίο απο την περασμένη δεύτερα έχει πάθει πνευμονία με πολλά ακροαστικά και υψηλό πυρετό . μετά από πολλές αντιβιώσεις κτλ έχει χάσει πολλά κιλά και δεν έχει τόσο μεγάλη όρεξη για φαγητό . μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κάποια τροφή ώστε να πάρει βάρος (του δίνω της proplan με σολομό) , ευχαριστώ

xristoss

Member
12 Απριλίου 2013
10
0
ναι εδω και 4 μέρες αλλα ακροαστικά έχει ακόμη . ο κτηνίατρος φοβόταν εχτές να του κάνει πάλι ενέσιμα αντιβιοτικά και μου είπε να περιμένουμε να δούμε πως θα είναι αυριο

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Υπαρχουν και καλυτερες τροφες απο την proplan οπως η acana, η orijen και αλλες. Στη φαση αυτη βεβαια της αποθεραπειας εγω δεν ξερω αν θα επιχειρουσα να αλλαξω τροφη μιας και οι αλλαγες καποιες φορες φερνουν διαρροια. Εγω θα συμπληρωνα και μαγειρεμενο κρεας με ρυζι ή καποια καλης ποιοτητας κονσερβα οπως η Rinti που ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι σημερα σε κονσερβα καθως βλεπεις και κανονικα κομματια απο το κρεας μεσα στο τενεκεδακι.

Καταλληλοτερος βεβαια για τετοιου ειδους οδηγιες ειναι ο κτηνιατρος σας. Την πνευμονια πως την επαθε? Δεν ηταν εμβολιασμενο, που μενει το κουταβι?

xristoss

Member
12 Απριλίου 2013
10
0
μαζί με την τροφή της βάζω και λιγο μαγειρευτό Κοτόπουλο που το τσακιζει αλλά φοβάμαι μην το συνηθίσει και τρώει μονο αυτό

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
τη στιγμή αυτή δεν σε ενδιαφέρει αν το συνηθίσει αλλά να πάρει τα πάνω του και να δυναμώσει.

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
μαζί με την τροφή της βάζω και λιγο μαγειρευτό Κοτόπουλο που το τσακιζει αλλά φοβάμαι μην το συνηθίσει και τρώει μονο αυτό
Εκεί,στο μαγειρευτό θα καταλήξεις με τον καιρό,γι' αυτό μην αγωνιάς!!
Περαστικά!