ποσο στοιχιζει μια στειρωση

hkyriakos

Member
7 Ιουλίου 2011
22
0
καλημερα εμαθα οτι για να στειρωσω την σκυλα θα μου κοστισει γυρω στα 150Ε με κοροιδευουν η οντως καπου εκει ειναι η τιμη

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Δεν ξέρω για θηλυκά καλή μου φαίνεται η τιμή. Θα ρωτήσω και την τρίτη που θα είμαι στον κτηνίατρο και θα σου πω.

hkyriakos

Member
7 Ιουλίου 2011
22
0
ευχαριστς περιμενω και αλλεσ απαντησεις και αν μπορει καποιος να στειλει καποιον συνδεσμο που να με διαφοτισει για θετικα και αρνητικα απο την εκτρψση και να υπαρχουν κινδυνοι για την σκυλα

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Νομίζω πάει και ανάλογα τα κιλά της σκύλας!!
Αλλά μια χαρά είναι τα 150!!
Στείρωση θες να κάνεις ή έκτρωση ??

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Για θηλυκό είναι πολύ καλή τιμή. 150 έδωσε η φιλη μου για αρσενικό πέρυσι.

Στάλθηκε από το HTC Vision μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Ελπίζω [γιατί δεν θυμάμαι], το σκυλάκι σου να είναι μικρόσωμο ή ο γιατρός πολύ καλός σου φίλος.
Αν δεν συντρέχουν οι παραπάνω προυποθέσεις, 150,00 είναι εξαιρετικά χαμηλή τιμή για να είναι αληθινή.
Η έχεις πέσει σε καλό άνθρωπο/γιατρό ή δεν θέλω να κάνω καμμία άλλη υπόθεση.
Η στείρωση, είναι μία καθ'όλα σοβατότατη επέμβαση, αν και ρουτίνας και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια.
Δεν ψάχνεις να βρεις την χαμηλότερη τιμή μόνο, αλλά τον συνδιασμό της με πολύ καλό γιατρό.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Εξαρτάται τί θέλεις και πώς θέλεις την στείρωση .
Αν θέλεις σοβαρή δουλειά με αναισθητικά , με παρακολούθηση , με καθαρό χειρουργείο , μέτρα ασφάλειας και υγιεινής , αντισηψίας , και νοσηλεία , ανάλογα τον Κτηνίατρο μπορεί να δώσεις απο 150 έως και 250 ευρώ ( χειρουργείο είναι ) .
Αποκεί και πέρα , μπορείς να βαφτίσεις το σκυλάκι αδέσποτο , να πας σε κάποιο κυνοφιλικό καταφύγιο/σωματείο/οτιδήποτε και να στο στειρώσουν με 20-40Ε αλλά συνήθως απο ξένους τελειόφοιτους κτηνίατρους απο Γερμανία ή Ρουμανία χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα , με χειρουργείο που γίνεται σε κάποιο υπόγειο πάνω σε εφημερίδες ή σε πλαστικό τραπέζι με χαρτί κουζίνας , με τα πλαστικά γάντια και την μάσκα να αποτελούν το μεγαλύτερο μέτρο αντισηψίας .

Ότι δίνεις παίρνεις .

Τα 150 είναι η μέση τιμή και είναι αρκετά καλή .

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δηλαδη οι φιλοζωικες ακολουθουν τις πρακτικες που περιεγραψες για τις στειρωσεις?

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Αρκετά μεγάλο ποσοστό αυτών , ναι .
Και για να μην αδικώ , υπάρχουν και κυνοφιλικά σωματεία τα οποία προσπαθούν αν κάνουν σοβαρή δουλειά χωρίς να κοροΪδεύουν τον κόσμο .

Απλά για διευκρίνιση που παρέλειψα . Αναφέρομαι στα κυνοφιλικά καταφύγια/σωματεία/κλπ που οι στειρώσεις γίνονται στο μέρος τους σε φάση " φερτε μας τον σκυλο για στειρωση " και δεν σου λένε πχ " συνεργαζομαστε με τον ταδε Κτηνίατρο , πηγαίνετέ το ζωντανό σας στο ιατρείο του " .
Αυτός είναι και ο λόγος που το κόστος μένει τόσο χαμηλό . Διότι ενας σωστός επιστήμονας Κτηνίατρος για να έχει καθαρή την συνείδησή του θα φροντίσει να έχει και να κάνει το καλύτερο δυνατόν στο ιατρειο του . Όταν μόνο τα υλικά για τα αναλώσιμα και τα αναισθητικά κλπ ξεπερνάνε σαν κοστος τα 25 ευρώ ( για καλή δουλειά και οχι κοβω-ραβω ) , οι στειρωσεις της ταξεις των 20 ευρω ειναι απλά άξιο απορίας . Επίσης γίνονται στειρώσεις και "στειρώσεις" και ως εκ θαύματος σε 6 μηνές βλέπεις ξανά σκυλίτσες να σέρνουν .

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Εμάς για την Κέλλυ (4700 κιλά) μας ζήτησε 200 μαζί με τον αναισθησιολόγο. Την ίδια τιμή μου έδωσαν και στην Ιταλία.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.632
11.037
Athens
Εξαιρετικά καλή τιμή. Τόσα πλήρωσα εγώ ανά σκύλο, αφενός για μικρόσωμο και αφετέρου σε "προσφορά" γιατί στείρωσα 2 σκύλες ταυτόχρονα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini