πρησμένη κοιλιά, πυομήτρα;

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εγώ διαβάζοντας αυτο το νήμα έχω μείνει να απορώ....ποίος είναι αυτός ο καλός και ακριβός γιατρός που έκανε στείρωση σε σκύλο 9-10 μηνών....γιατί ξανα άνοιξε τον σκύλο για να δει εαν είναι στειρωμένος, του είπες οτι έχει αίμα στα ούρα και δεν είχε τίποτα να σου πει; και τελικά πως σκατά παίρνουν μερικοί τα πτυχία; απο τα βατράχια με μέρα ανοίγουν ιατρείο και χειρουργούν σκύλους???

πάντως εαν συγχέεις την πυομύτρα με το αιδοίο του σκύλου και αυτό βλέπεις πρησμένο και με πύον μάλλον δεν είναι και πολύ καλα τα πράγματα...(πως γίνεται τώρα να μην ξέρεις που πέφτει η μήτρα δεν θέλω να ξέρω!)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
:)

ΠΥΟΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΑ!
Τσεκαρε για καμια κυστιτιδα/ουρολοιμοξη.
Σκυλια στειρομενα, κανονικα δεν εχουν οιστρο!
Σκυλια τσαπατσουλικα στειρομενα, και οιστρο μπορει να εχουν ( οταν αφηνουν ακομα και πολυ μικρο μερος ωοθηκης)- και φλεγμονη του κολοβου της μητρας μπορουν να παθουν ( δηλαδη κατι σαν φλεγμονη στο κομματι μητρας που εμεινε).

Να πας ΑΜΕΣΑ στον καλο και ακριβο ιατρο σου να σου πει τι εχει το σκυλακι σου, οπος σου ελεγαν απο την αρχη ολοι εδω μεσα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Τι να πώ αμα νομίζετται οτι κάνετε και κοινωνικό έργο και βοηθάτε έτσι το κόσμο κλείστε το μαγαζάκι καλύτερα , τρομοκρατείτε τον κόσμο που μπαίνει να κάνει μια ερώτηση κανει ενα λάθος και εσείς το ξέρετε απο την αρχή ή όπως φαίνετε μάλλον την ίδια ασχετίλα κουβαλάμε συγνώμη αλλα ας απαντήσει σοβαρά πανω στο θέμα κάπιος αν γνωρίζει ξαναγράφω το στορυ πιο επεξηγηματικά
Το..."μαγαζάκι" εδώ, δεν είναι για να κάνει διαγνώσεις, ούτε να δίνει θεραπείες, ούτε να καθυσηχάζει συνειδήσεις, ούτε και να χαιδεύει αφτιά ασυνείδητων γιατρών και ιδιοκτητών. Ασχετα, αν έχει σώσει σκυλιά, άπειρες φορές, από κάτι τέτοιους και των δύο ειδών. Προφανώς λοιπόν, δεν κουβαλάμε την ίδια...ασχετίλα, αλλά παρόλα αυτά, μπορείς κάλλιστα αν δεν σου αρέσει, να μην το ξαναεπισκευθείς. Στο μεταξύ, άσε τις εικασίες [και τις εξυπνάδες] και πήγαινε την σκυλίτσα σου, στον γιατρό.