προβλημα sos!

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
καλησπερα στην παρεα! σημερα ο μικρος δεν εχει καθολου καλη διαθεση. δε θελει χαδια, δεν κουναει την ουρα του, εχει τσιμπλα(δεν ειχε ποτε ξανα), η γλωσσα του ειναι ασπρη(ισως επειδη εβγαλε την τροφη του)* και εχει κατι σαν φουσκιες με αιμα στο ενα πτεριγιο του αυτιου.

*την τροφη του την εβγαζε πολυ συχνα (ατοφια) και την ξαναετρωγε. σκεφτηκα οτι αυτο γινεται επειδη την ετρωγε πολυ γρηγορα, λαιμαργα. ομως αυτο σταματησε. τωρα το ξανακανει και λεω να του τη μουλιαζω.

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
δυστοιχως ειναι αδυνατον γιατι μενω σε χωριο και οι δικοι μου ειναι λαρισα (λογω σοβαρης ασθενιας) και εχω μεινει μονη μου χωρις μεσο μεταφορας.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Και τι θα γινει δλδ? Ταξι

Το σκυλι δεν ειναι καλα, πρεπει να παει σε κτηνιατρο ΑΜΕΣΑ
Αν δλδ εσύ σπάσεις το χέρι/πόδι σου? θα περιμενεις να γυρίσουν οι δικοι σου από Λαρισα?

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
επιπλέον οταν ο σκύλος κάνει εμετό την τροφή αλλάζουμε τροφή....

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
δεν ειναι απο την τροφη ειναι απο τη λαιμαργια του. το εκανε συχνα οπως ανεφερα και σε προηγουμενο ποστ.

Ravendark

Well-Known Member
10 Φεβρουαρίου 2012
325
3
Χαλκίδα
επιπλέον οταν ο σκύλος κάνει εμετό την τροφή αλλάζουμε τροφή....
Πολλοί λόγοι για να κάνει ένας σκύλος εμετό.
Δεν πάει να πει ότι κάθε φορά που κάνει εμετό φταίει η τροφή

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Οι φουσκάλες στα αυτιά του ,μήπως είναι τσιμπούρια που του έχουν ρουφήξει το αίμα???τα ξεχωρίζεις?

λέω εγω τώρα

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
λιγο ελαιολαδο στη πληγη ,, δεν βλαπτει,,, και μια σταγωνα μελι,,,

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Μπορεί να μην υπάρχουν και λεφτά για ταξί,ειδικά αν μένει σε χωριό κοστίζει πολλά,τεσπα μίλησες με τον γιατρό;τι έγινε;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μπορεί να μην υπάρχουν και λεφτά για ταξί,ειδικά αν μένει σε χωριό κοστίζει πολλά,τεσπα μίλησες με τον γιατρό;τι έγινε;
Οποτε επανερχόμεθα στο θέμα, αν πρεπει να εχουν ολοι σκυλο.... Αν δεν μπορείς να τον συντηρήσεις σε κρίσιμη ώρα, και να τον τρέξεις στο κτηνιατρο, τότε καλύτερα να μην εχεις καν σκυλο.

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
ολα οκ! πηρα το γιατρο τηλεφωνο πρωι πρωι και μου ειπε οτι ειναι ωτιτιδα αλλα την προλαβαμε στην αρχη. θα του καθαρισω το αυτι σιγα σιγα με ενα βαμβακακι και ευτυχως ειμαστε τυχεροι ο πατερας μου ερχεται απο λαρισα για λιγο και θα φερει και την κρεμα απο το γιατρο.

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Να προσέχεις ορισμένα σκυλιά με ευαισθητα αυτάκια γίνονται λίγο νευρικά όταν τους τα καθαρίζουν,όποτε μπορείς καλό είναι να το δει και ο γιατρός για μια ωτοσκόπηση μην το αφήνεις,περαστικά

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
Οποτε επανερχόμεθα στο θέμα, αν πρεπει να εχουν ολοι σκυλο.... Αν δεν μπορείς να τον συντηρήσεις σε κρίσιμη ώρα, και να τον τρέξεις στο κτηνιατρο, τότε καλύτερα να μην εχεις καν σκυλο.
και να τον πετάξουν στον δρόμο. δεν χρειάζεται να κρίνουμε τον καθένα για τα οικονομικά του. μπορεί το σκύλο να τον πήραν από το δρόμο, μπορεί η οικογένεια να βίωσε την κρίση, μπορεί, μπορεί...