προβλημα sos!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ωρες-ώρες, μέχρι κι εγώ εκπλήσσομαι με το μέγεθος της υπερβολής μας!!!

Πραγματικά, μερικές φορές, πέρα από την ελίτ του φόρουμ, όλοι οι άλλοι είναι ανάξιοι ιδιοκτήτες. Μα όλοι όμως....κανένα φιλτράρισμα σ'αυτά που διαβάζουμε. Την κασέτα μας [ή το βιολί μας] εμείς...

Παίδες...συγκεντρωθείτε σε όσα κακόβουλα γράφετε, γιατί θ'αρχίσω ν'απαντάω και θα γίνει κακός χαμός :rolleyes:

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Ωρες-ώρες, μέχρι κι εγώ εκπλήσσομαι με το μέγεθος της υπερβολής μας!!!

Πραγματικά, μερικές φορές, πέρα από την ελίτ του φόρουμ, όλοι οι άλλοι είναι ανάξιοι ιδιοκτήτες. Μα όλοι όμως....κανένα φιλτράρισμα σ'αυτά που διαβάζουμε. Την κασέτα μας [ή το βιολί μας] εμείς...

Παίδες...συγκεντρωθείτε σε όσα κακόβουλα γράφετε, γιατί θ'αρχίσω ν'απαντάω και θα γίνει κακός χαμός :rolleyes:
Πιστεύω οτι τουλάχιστον θα έπρεπε να τον πάει στον κτηνίατρο. Υπερβολή ή όχι να έχει το κεφάλι της ήσυχο..

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Όταν ζείς στην επαρχεία και δεν υπάρχει η πολυτέλεια του αυτοκινήτου και κτηνίατρος κοντά σε κάνει άμεσα ανάξιο ιδιοκτήτη ζώου?

Εγώ θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια πάντα με σκύλους στην οικογένεια που δεν τρώγαν σκυλοτροφή των 100 ευρώ και βλέπαν κτηνίατρο μια φορά στο εξάμηνο και εαν και ζήσαν 18 χρόνια ο καθένας και μας άφησαν απο γήρας ασε που εκτός απο σπρει σιτρονέλας δεν νομίζω να είχαν δει σκάλιμπορ ποτέ.

Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε έναν ανθρωπο απο ένα ποστ που εγραψε, γιατι στο κάτω κάτω εαν δεν ενδιαφερόταν δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να γράψει εδω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.876
8.090
Κι εγώ συμφωνώ όπως και δεν μου αρέσει η καραμέλα με τα χρήματα.
Κι εξηγούμαι. Θα αποτρέψω έναν άνθρωπο με σοβαρά οικονομικά προβλήματα να μαζέψει χρήματα και να πάρει έναν εκτροφικό σκύλο. Τον ίδιο άνθρωπο όμως αν βρει και σώσει έναν σκύλο από τον δρόμο και τον κρατήσει θα του πω χίλια μπράβο.όχι γιατί ο πρώην αδέσποτος δεν έχει ανάγκες καμία σχέση, αλλά γιατί ένα πιάτο φαί κι ένα ζεστό κρεβάτι και η ασφάλεια ενός σπιτιού είναι πολύ καλύτερες από τον δρόμο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Επειδη κατά πάσα πιθανότητα αυτά αφορούν εμένα... εξηγούμαι. Δεν με απασχολουν τα οικονομικά κανενος, και εγώ με το ζόρι τα βγάζω περα ωρες ώρες. Το να εχει ομως το σκυλι μου ασπρη γλώσσα, φουσκάλες με αίμα στα αυτιά, να κάνει εμετους, δεν θα με οδηγήσει στο φορουμ αλλά στον κτηνιατρο.

Οπότε προσωπικά, τις καραμέλες τις κρατάω για τον πονόλαιμο.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω παντως ξερω οτι στα χωρια αν παθει κατι η κατσικα η αγελαδα το προβατο το γουρουνι κλπ μεχρι να κατεβασεις το τηλεφωνο ο κτηνιατρος παρκαρει απεξω,,, δεν νομιζω να βαζουν την αγελαδα στο αμαξι να τη πανε στη πολη στο γιατρο ==))

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Ο εμετός που τρώγεται δεν είναι εμετός αλλά αναγωγή, το φαγητό δεν έχει κατέβει στο στομάχι- δεν έχει υγρά στομαχιού μέσα γι αυτό και δεν μυρίζει και ο σκύλος το ξανατρώει. Μετά τους τόσους εμετούς της Λούσης με το έλκος το έμαθα και αυτό :).
Η ωτίτιδα μπορεί να φέρει και πυρετό, το σκυλί είναι άκεφο και ζεστό. Μπορείς να το δροσίσεις με μια βρεγμένη πετσέτα. Περαστικά σας!!

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
ευχαριστουμε για τις ευχες σας. ο μικρος ειναι πλεον πολυ ορεξατος. η γλωσσα του που ανεφερα οτι ηταν ασπρη ηταν επειδη εβγαλε την τροφη. ομως με την καινουρια τροφη δεν τρωει πλεον γρηγορα(βεβαια μου φαινεται παραξενο για λαμπραντορ). επισης οι φουσκες με το αιμα υποχωρουν πολυ γρηγορα, ηταν απο την εξωτερικη ωτιτιδα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
παρε του ενα ειδικο μπωλ από αυτα που υπάρχουν στο εμπόριο για να επιβραδύνουν την ταχύτητα κατάποσης της τροφής.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Μάρκο συνεννοήσου με τον/την γιατρό, αν μπορείς σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις με εμφανή δερματικά προβλήματα, αν μπορείς να στέλνεις mail με φωτό, για να μπορεί να εκτιμήσει λίγο καλύτερα.

Και εφόσον, είναι δύσκολη η πρόσβαση γενικώς σε γιατρό, θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίζεις ανελλιπώς, τις 6μηνιαίες προληπτικές εξετάσεις σας.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Επίσης θα πρότεινα να σου δώσει η κτηνίατρος μια λίστα με κάποια απλά φάρμακα που μπορείς να έχεις σπίτι σου έτσι ώστε αν συμβεί κάτι απλό να μην αγχώνεσαι να ψάξεις να τα βρεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Πάρα πολύ σωστά!!!

Ενα αρκετά καλά εξοπλισμένο φαρμακείο, είναι απαραίτητο.

xe.

New Member
20 Ιουλίου 2013
3
0
ολα οκ! πηρα το γιατρο τηλεφωνο πρωι πρωι και μου ειπε οτι ειναι ωτιτιδα αλλα την προλαβαμε στην αρχη. θα του καθαρισω το αυτι σιγα σιγα με ενα βαμβακακι και ευτυχως ειμαστε τυχεροι ο πατερας μου ερχεται απο λαρισα για λιγο και θα φερει και την κρεμα απο το γιατρο.

Τηλεφωνική διάγνωση;!:confused: Φουσκάλες στα αυτιά= ωτίτιδα; Τα αυτιά τα ξύνει;

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
εξωτερικη ωτιτιδα ηταν γι αυτο και το αιμα στο πτεριγιο. ομως μολις ειχε αρχισει και ετσι καταπολεμηθηκε γρηγορα.

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
τελος η ωτιτιδα αλλα ξαφνικα δεν τρωει απο χτες. τον πηγα στον γιατρο και ευτυχως τον προλαβαμε, ελριχιωση.

markos14

Well-Known Member
23 Μαϊου 2013
109
0
Βόλος
ευχαριστουμε σιρκο.!! και μαλιστα δεν ειμαστε οι μονοι που το παθαμε στη γειτονια. εναν γ.π. δεν τον προλαβανε. ειναι ενας εδω που δεν προσεχει τα σκυλια του, σαν ψοφια ειναι και εξαιτιας του "χανουμε" τα δικα μας:mad:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ευχαριστουμε σιρκο.!! και μαλιστα δεν ειμαστε οι μονοι που το παθαμε στη γειτονια. εναν γ.π. δεν τον προλαβανε. ειναι ενας εδω που δεν προσεχει τα σκυλια του, σαν ψοφια ειναι και εξαιτιας του "χανουμε" τα δικα μας:mad:
Kαι εσεις τι κάνετε για αυτο? Τα βλέπετε και τα λυπάστε??
Οταν βλέπουμε κακοποίηση σε ζώα δίπλα μας, αντιδραμε, δεν θυμώνουμε απλα.