σε τι μπορεί να οφείλεται

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
βασικά δεν μου είπε γιατι είναι το καθένα φάρμακο μου είπε πότε να του τα δίνω και για πόσο και μου είπε πως είναι λίγο κρυομένος..που να ξέρω εγώ πως δδεν κρυολογούν τα σκυλιά:confused:
υποτίθεται τα δίνει και για να τον βοηθήσει με τον βήχα..

δηλαδή να μην του τα δώσω?:confused::confused::confused:

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
γιατι επειδή κάθησε στο ρεύμα άρπαξε κρυωματάκι
Eλπίζω ότι αστειεύεσαι.

και το τελευταίο είναι αντιβίωση
Γιατί εδωσε αντιβίωση? Δε ρώτησες? Υποπτεύεται βακτηριακή λοίμωξη?

Να ρωτάτε πολύ συγκεκριμένα όταν σας λένε να δίνετε αντιβιώσεις και στα ζωα σας και στα παιδιά σας και σε σας τους ίδιους!!! Η αλόγιστη χρήση αντιβιωτικών είναι τεράστιο λάθος!

It all comes back tou you, oπως σας υπενθύμισε η Rottie τις προάλλες.
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=7010&highlight=back

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
η αλήθεια είναι οτι με έχετε φοβήσει πάρα πολυ τώρα:confused:
θα τον πάρω τηλ. και θα σας πώ!
όποιος άλλος έχει καμιά ιδέα να μου πει.ευχαριστώ εκ των προτέρων:(

και ευχαριστώ και εσάς μου με βοηθάτε!:(

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
η αλήθεια είναι οτι με έχετε φοβήσει πάρα πολυ τώρα:confused:
θα τον πάρω τηλ. και θα σας πώ!
όποιος άλλος έχει καμιά ιδέα να μου πει.ευχαριστώ εκ των προτέρων:(

και ευχαριστώ και εσάς μου με βοηθάτε!:(
Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Απλά να ρωτάς όσο το δυνατον περισσότερες ερωτήσεις στον κτηνίατρο. Να ξέρεις ποια είναι η διάγνωση, ποια τα συμπτωματα (και ποια απο τα συμπτωματα εμφανίζει ο σκύλος σου), ποια θεραπεία ενδείκνυται και γιατί.\

Πχ ακόμα και απο τον εαυτό σου θα ξέρεις ίσως οτι αυτό που ονομάζουμε κρυολόγημα προκαλέίται απο μια ποικιλία ιων. Τα αντιβιοτικά δεν κάνουν τίποτα για τους ιους. Τα παίρνουμε μόνο όταν υποπτευόμαστε (με στοιχεία!) βακτηριακή λοίμωξη (είτε πρωτογενή είτε δευτερογενή).
Θα πρόσεξες ίσως ότι για την περιβόητη γρίππη των χοίρων κανείς δεν παραγγέλνει αντιβιωτικά!.:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πριν "πλακώσεις" το σκυλί με τις αντιβιώσεις και φάρμακα, πάρε και άλλη γνώμη από αλλον γιατρό..
Επειδή από ότι θυμάμαι είσαι μικρή και ίσως κάτι δεν κατάλαβες καλά..ή σε περίπτωση που δεν καταλάβεις.., πάρε και έναν μεγάλο μαζί σου, στην επομενη εξέταση..

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
λοιπόν πήγα στον γιατρό και μηλήσαμε τον ρώτησα για πιο λόγο του έδωσε τα φάρμακα κλπ.
μου είπε οτι έχει μια μικρή ίωση και του έδωσε την αντιβίωση (για να επανέλθει.
επίσεις μου είπε οτι του έδωσε αυτό το φάρμακο για τις αρθρώσεις επειδή περιέχει κάτι (δεν θυμαμαι πως μου το πε δεν τα πάω καλα μ'αυτα:rolleyes:)για να του κάνει την τραχειά πιο δυνατή και το άλλο φάρμακο το έδωσε επείσης για την τραχειά του
και μου είπε πως δεν χρειάζεται να φοβάμαι και να ανησυχώ για τιποτα:)
η αλήθεια είναι πως είναι πολυ καλός ανθρωπάκος και τον εμπιστεύομαι απόλυτα!
δεν θα ξεχάσω όταν του είχαμε πάει την σκυλίτσα μας ήταν ΓΠ εγω ήμουν τότε 5 χρονών στα χέρια μου άφησε την τελευταία της πνοή απλά την έβλεπα να πεθαίνει:(
είχε καλαζάρ αν θυμάμαι σωστά,ήταν στο τελευταίο στάδιο και χρειαζόταν αίμα ζητάγαμε απο όλους αλλά κανείς δεν ήθελε να δώσει τους είχε διαβεβαιώσει ο γιατρός πως δεν θα πάθαινε τιποτα το σκυλί τους αλλά κάνεις δεν ήθελε και έτσι..:(:(:(

εύχομαι να μημ πάθει κανείς κατι τετιο πραγματικά:(:(:(:(:mad::mad:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
επίσεις μου είπε οτι του έδωσε αυτό το φάρμακο για τις αρθρώσεις επειδή περιέχει κάτι (δεν θυμαμαι πως μου το πε δεν τα πάω καλα μ'αυτα)για να του κάνει την τραχειά πιο δυνατή και το άλλο φάρμακο το έδωσε επείσης για την τραχειά του
και μου είπε πως δεν χρειάζεται να φοβάμαι και να ανησυχώ για τιποτα
Απίστευτο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πρώτα μας είπες ότι το πρόβλημα είναι "κατασκευαστικό". Τώρα λες οτι έχει "ιωση" (τι ιωση??). ΚΑΝΕΝΑ απο τα δύο δε διορθωνεται με αντιβίωση.

Εσένα δε σε προβληματίζει τίποτε απ'ολα αυτά?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
το πρόβλημα είναι κατασκευαστικό έτσι έδειξε και η ακτινογραφία (γι αυτο το λόγο είναι κάπως ευαίσθητος στα ερκοντίσιον,καπνούς κλπ)
επειδή καθόταν στο ερκοντίσιον και γενικά σε ρεύμα επιβαρυνόταν και έπαθε ιωσούλα (έτσι μου 'πε) και έτσι μου έδωσε αυτά τα φάρμακα για να τον "βοηθήσει"
η αλήθεια είναι πως αυτόν τον κτηνίατρο τον έχουμε χρόνια και τον εμπιστεύομαι!με έχετε ανησυχήσει όμως γι αυτό θα πάω και αύριο σε έναν δεύτερο κτηνίατρο για να είμαι σίγουρη:rolleyes:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
λοιπόν σήμερα πήγα και σε άλλο κτηνίατρο γυναίκα για την ακρίβεια της έδειξα την ακτινογραφία είδε και αυτή το ίδιο για το κατασκευαστικό πρόβλημα κλπ
τις έδειξα τα φάρμακα μου είπε οτι τα magnacort και condouofos βοηθούν κάπως στην τραχειά του αλλα δεν αλλάζουν και πολλά αυτός πάντα θα είναι ευαίσθητος σε ορισμένα πράγματα όμως τα φάρμακα αυτά βοηθούν απο ελάχιστο εώς λίγο.

επίσεις την αντιβίωση μου είπε η γιατρός πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο που του την έδωσε αλλά ίσως του την έδωσε για να φτιάξει κάπως τον βήχα του

μου είπε πως δεν μπορεί να επέμβει σε έργα συναδέλφου και πως και να του τα δώδω δεν θα πάθει "κάτι" ή δεν γίνει "χειρότερα" απ οτι είναι

εσείς τι έχετε να πείτε?:confused:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
μου είπε πως δεν μπορεί να επέμβει σε έργα συναδέλφου και πως και να του τα δώδω δεν θα πάθει "κάτι" ή δεν γίνει "χειρότερα" απ οτι είναι
Εγω θυμώνω απίστευτα με αυτό το σκεπτικό. :mad::mad::mad::mad::mad:
Κατα τη γνωμη μου δείχνει ανεύθυνο άνθρωπο. Ο σωστος επιστήμονας δε δίνει αντιβίωση γιατι "δε θα κάνει κακο".

roi

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
56
0
Αθήνα - Παλλήνη
μου είπε πως δεν μπορεί να επέμβει σε έργα συναδέλφου
το προβλημά μου με αυτή την λογική είναι οτι πάς σε ένα δεύτερο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη, αν η απάντηση ειναι "δεν μπορω να επέμβω" τότε το μόνο που έγινε είναι να χάσεις χρόνο και χρήμα.

Όσον αφορά το πρόβλημα σου Κατερίνα εγώ είμαι πάντα επιφυλακτική με την αντιβίωση (και στα σκυλιά και στους ανθρώπους) και επιμένω πολύ στο γιατί και πως.
η αλήθεια είναι οτι εσένα αυτο δεν σε βοηθά καθόλου. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις πιο κτηνίατρο εμπιστεύεσαι και να ακούς μόνο εκείνον.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...
εσείς τι έχετε να πείτε?:confused:
Όταν θες μια δεύτερη γνώμη από γιατρό - κτηνίατρο κτλ. καλύτερα να μην αναφέρεις τπτ στο δεύτερο για τον πρώτο.

Πηγαίνεις δηλαδή σαν να ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτεσαι κάποιο γιατρό για εσένα ή το σκύλο σου.

Έτσι θα έχεις μια πολύ πιο αντικειμενική άποψη για το πρόβλημα.

Εννοείται τα περί δεοντολογίας είναι απλά ασχολίαστα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Λετε για αντιβιωση.Εμενα που με φορτωσαν με κορτιζονη για εναν απλο ερεθισμο απο το σκαλιμπορ ή το κολαρο της?:rolleyes:

Περαστικα στο σκυλακι σου cathy93!:)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
συμφωνώ και γω με όλους σας!
ευχαριστώ πολυ για τις συμβούλες σας!

λέω να του δώσω αυτά που μου είπε ο πρώτος κτηνίατρος τον έχω πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι απ την άλλη όμως δεν ξέρω σκέφτομαι να πάω και σε τρίτο κτηνίατρο και αυτή τη φορά να ακολουθήσω τις συμβουλές σου kkranis!:confused:

ευχαριστώ και πάλι πολύ:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.083
Νεότερο μέλος
Avra mummy