Όχι σώνει και καλά !! λέμε σε περίπτωση που τον βγάλουμε έξω και πιάσει βροχή.Εγώ αναρωτιέμαι γιατί σώνει και καλά με το που βάλουμε την αμπούλα πρέπει να βραχεί ο σκύλος?
Αν είναι να τον κάνεις μπάνιο με σαμπουάν, βάλε μετά αμπούλα. Ετσι κάνω εγώ.Ο γιατρός του μου είπε να μην τον λούσω για τρεις μέρες. Εννοούσε το σαμπουάν που μπορεί να απομακρύνει το σκεύασμα.
Για σκέτο νερό δεν μου είπε τίποτα. Ούτως ή άλλως είπαμε, ο δικός μου για να βραχεί θέλει πολύ δουλειά.![]()
if a dog needs to be bathed or shampooed, this should be done before product application. Like Advantage®, advantix® may be applied right after the coat is dry without any waiting period
Είσαι κακούλης....στελιο τον νόμο του μερφυ τον ξερεις????![]()
Δεν παύει να είναι φάρμακο. Είναι καλή η τόσο σύντομη επανάληψη?για εμενα που εχω κοντοτριχα....
αν βραχουν
περιμενω δεκα μερες κι επαναλαμβανω την δοση στο ακεραιο....
Do not retreat more frequently than once weekly.
Some dogs apparently have frequent water exposure due to swimming or washing. As a general recommendation, if a dog needs to be bathed or shampooed, this should be done before product application.
Like Advantage®, advantix® may be applied right after the coat is dry without any waiting period.
advantix® remains effective if the animal becomes wet. However, prolonged, intense exposure to water should be avoided. In cases of frequent water exposure the persistent efficacy may be reduced. Do not retreat more frequently than once weekly.
Καλημέρα!Θα επαναλαβω μετα απο 10-15 μερες... Ευχαριστω
αδιαβροχα για σκυλους που βρισκω;
η σκαρλετ περιμενει τη μαμα να βγει εξω... Δε λερωνει ποτε μεσα...
Η μονη λυση να βλεπω δελτιο καιρου πριν τη αμπουλα!!
μισο σοβαρα μισο αστεια.... Για να μη τρωει πολυ βροχη η μικρη..Καλημέρα!
Θέλεις αδιάβροχο για σκυλιά? χμ.... αν σε ενδιαφέρει, χμ..... θα σου βρω εγώ...
ο.κ. στέλνω e-mail με φωτογραφίες...μισο σοβαρα μισο αστεια.... Για να μη τρωει πολυ βροχη η μικρη..
εχει κ η trixie ενα καλο...