Καλημέρα, έχω ένα κανίς τεριέ 11 χρονών, διαγνώστηκε πριν 2 μήνες περίπου με καρδιακή ανεπάρκεια και ξεκινήσαμε θεραπεία με lasix (διουρητικό) και benakor (αντιυπερτασικό). Δεν πάει καλά, το πνευμονικό οίδημα προχωρά ακάθεκτο, έχει εμφανή δυσκολία να πάρει ανάσα φυσιολογικά και έχει ήδη πάθει τρεις κρίσεις δύσνοιας/ πνευμονικού οιδήματος (σα να λιποθυμά στιγμιαία με τα πόδια τεντωμένα επειδή δεν αιματώνεται αρκετά ο εγκέφαλος). Παρ'όλ'αυτά, έχει όρεξη να φάει, κάποιες ώρες τη μέρα είναι ενεργητικός, βγαίνει βόλτα κτλ και τα ούλα/γλώσσα αιματώνονται κανονικά.
Διαβάζω στο ίντερνετ ότι η διατροφή με βιταμίνες και κατάλληλα συμπληρώματα μπορεί να επαναφέρει την καρδιά σε μια υγειή κατάσταση, γνωρίζετε κάτι για αυτό το θέμα; Του δίνουμε κοτόπουλο βραστό μαζί με κροκέτες για καρδιακούς σκύλους αλλά δεν του αρέσουν καθόλου και δεν τις πολυτρώει, προσπαθούμε να σταματήσουμε την απώλεια βάρους με κάθε τρόπο.
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Τί ακολούθησατε για θεραπεία κτλ; Πείτε μου παρακαλώ όποια πληροφορία έχετε που θα μπορούσε να βοηθήσει.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Διαβάζω στο ίντερνετ ότι η διατροφή με βιταμίνες και κατάλληλα συμπληρώματα μπορεί να επαναφέρει την καρδιά σε μια υγειή κατάσταση, γνωρίζετε κάτι για αυτό το θέμα; Του δίνουμε κοτόπουλο βραστό μαζί με κροκέτες για καρδιακούς σκύλους αλλά δεν του αρέσουν καθόλου και δεν τις πολυτρώει, προσπαθούμε να σταματήσουμε την απώλεια βάρους με κάθε τρόπο.
Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία; Τί ακολούθησατε για θεραπεία κτλ; Πείτε μου παρακαλώ όποια πληροφορία έχετε που θα μπορούσε να βοηθήσει.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.